Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 6991 tot 6995
Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: maandag 12 december 2011

GOUD kan naar $3800, zilver x 3 eind 2012

Het zijn niet onze woorden, maar die van Alasdair Macleod, voormalig beursmakelaar en regelmatige bijdrager voor GoldMoney.

In een uitgebreid interview met BMT geeft deze geslepen belegger aan de markten verblind zijn door de Keynesiaanse methode: problemen aanpakken door er steeds meer geld tegen aan te smijten!

Het resultaat is dat de overheden, banken en andere financiële partijen in steeds grotere problemen geraken. Printen biedt dus geen oplossing, wel integendeel!

Hij verwacht dat GOUD volgend jaar kan katapulteren richting 3800 dollar/ounce, afgaande op zijn systemen. Zilver kan zelfs verdrievoudigen in 2012, aldus Alasdai Macleod.

Ons huidige fiduciair geldsysteem is aan z’n laatste levensjaren bezig...

[podcast]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 11 december 2011

Correcties op de GOUD- en zilverprijzen in perspectief geplaatst

De koersen van GOUD en zilver laten al tien jaar een stijgende lijn zien, maar tussendoor zijn er verschillende correcties geweest. Sommige beleggers zien de koersdalingen als een mooi koopmoment, terwijl anderen hun belegging in waarde zien dalen en nerveus worden. Wat volgt na een correctie?

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: vrijdag 9 december 2011

GOUD in 2012!

Terwijl de dag des oordeels nadert voor de euro, kijken wij al vooruit naar wat 2012 in petto heeft voor het harde geld: de edelmetalen. Deze week onze voorspelling voor GOUD.

We noemden onze column van vorige week niet voor niets ‘Doomsday voor Europa’. In de dagen nadien werd pijnlijk duidelijk dat er een einde is gekomen van het vooruit schoppen van de problemen in Europa. Door de faling van een veiling van Duitse bunds bleek dat alle kapitaalsstromen richting Europa waren opgedroogd. De stress in het systeem liep de spuigaten uit. De liquiditeit droogde volledig op. Het gevolg was een gezamenlijk ingreep van de Fed en 5 andere centrale banken over de hele wereld. De geldpersen werden op de hoogste snelheid gezet.

[...]

We gaan deze week dieper in op onze verwachtingen voor de prijs van GOUD in 2012. Maar voor we dit doen, willen we toch nog even uw geheugen opfrissen met onze eerdere voorspellingen voor 2011 rond dezelfde periode van vorig jaar:

[...]

Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: donderdag 8 december 2011

Een kijkje in de Nederlandse GOUDreserve

Op Youtube is een clip opgedoken waarin Nout Wellink een rondleiding geeft in de ruimte waar de Nederlandse GOUD reserves liggen. Erg interessant om te zien wat een enorme hoeveel GOUD Nederland in bezit heeft. Dit is echter niet heel opmerkelijk, aangezien Nederland bij de top 10 landen hoort met de grootste GOUD reserve ter wereld!

[video]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 december 2011

Marc Faber heeft een nieuwe beurstip en de ticker begint met een G...

Marc Faber, de bekendste beer, is niet meer zo negatief op de markten en heeft eerder een neutrale houding vandaag.

Hij denkt namelijk dat er weer een nieuwe ronde aan geldcreatie komt om het Europese schuldencrisis voor zich uit te schuiven.

De euro zal volgens Marc Faber overleven, echter is het niet duidelijk in welke vorm.

Hij heeft dan ook een unieke tip voor de interviewer van Bloomberg TV, ticker: G-O-U-D!

Waarom hij GOUD verkiest boven al de rest, ziet u hierna...

[video]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$