Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 71 tot 75
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 11 augustus 2017

Ligt het GOUD van de Federal Reserve er wel?

De Federal Reserve in New York bewaart naar eigen zeggen ongeveer 6.200 ton GOUD in haar kluis onder Manhattan, maar ligt dat GOUD er nog wel? En hoe weten we zeker dat er niet meerdere claims op het GOUD rusten? De Wall Street Journal deed een rondvraag onder verschillende GOUDkenners en constateerde dat er nog steeds veel vragen zijn over de tweede grootste GOUDkluis in de Verenigde Staten.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 11 augustus 2017

GOUDprijs schiet omhoog door spanningen Noord-Korea

De GOUDprijs steeg door oplopende spanningen tussen Verenigde Staten en Noord-Korea naar het hoogste niveau in meer dan twee maanden. Eerder deze week waarschuwde de Amerikaanse president Trump al dat hij een raketaanval op de Verenigde Staten of één van haar bondgenoten met “vuur en woede” zou beantwoorden, waardoor de GOUDprijs als barometer voor geopolitieke onzekerheid omhoog schoot.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 10 augustus 2017

Peter Schiff: ‘Bitcoin is een hele grote bubbel’

In de Keiser Report heeft Max Keiser een gesprek met Peter Schiff. Het grootste deel van het interview gaat het over Bitcoin. Schiff is een groot aanhanger van GOUD, maar met cryptocurrencies wil hij niets te maken hebben. Volgens hem zal Bitcoin nooit gaan werken als geld en het is een asset waar puur en alleen in gespeculeerd wordt.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 10 augustus 2017

Documentaire: Hoe de rijken steeds rijker worden

Wat moeten spaarders doen met hun geld, nu sparen bij de bank vrijwel niets meer oplevert? Kunnen ze hun geld beter beleggen in aandelen of is dat te riskant? En is het een goed idee om je geld van de bank te halen of GOUD te kopen? Deutsche Welle maakte onlangs een nieuwe documentaire over de gevolgen van de grootste financiële crisis sinds de jaren dertig.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 8 augustus 2017

Verenigd Koninkrijk wil uitbetaling salaris in GOUD verbieden

In het Verenigd Koninkrijk is een nieuwe wet aangenomen die bedrijven verbiedt om personeel in GOUD uit te betalen. Met deze nieuwe maatregel probeert de regering “moreel weerzinwekkende” belastingontduiking te bestrijden. Volgens een panel van belastingexperts is het uitbetalen van werknemers in fysiek GOUD een slinkse methode om belastingen te omzeilen en de intenties van de regering te frustreren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$