Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 71 tot 75
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 6 april 2017

ECB balans naar 4 biljoen euro

De balans van de ECB is voor het eerst door grens van €4 biljoen gebroken. De centrale bank kocht voor de afgelopen periode voor €14 miljard aan schuldpapier via het stimuleringsprogramma en verstrekte daarnaast voor in totaal €215 miljard aan nieuwe TLTRO leningen aan banken. Daarnaast steeg de waarde van de GOUDvoorraad van het Eurosysteem als gevolg van de herwaardering die eens in het kwartaal plaatsvindt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 april 2017

GOUD en zilver komen OPNIEUW goed uit de startblokken

Voor de edelmetalen was het eerste kwartaal van het jaar opnieuw een schot in de roos. Terwijl de GOUDprijs met bijna 10% in waarde wist te stijgen, wist de zilverprijs de kroon te spannen met een prijsstijging van bijna 15%.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 5 april 2017

Turkije nationaliseert productie GOUDmijnen

De centrale bank van Turkije heeft van de regering het recht gekregen om de volledige productie van alle GOUDmijnen in het land op te kopen. Dat betekent dat de mijnen hun GOUD pas op de markt mogen brengen als de centrale bank ze daar toestemming voor heeft gegeven.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

Waarom blijft Rusland steeds GOUD kopen?

Geen enkele centrale bank heeft de afgelopen jaren zoveel GOUD gekocht als die van Rusland. De afgelopen twee jaar werd er in totaal meer dan 400 ton GOUD aan de reserves toegevoegd en de verwachting is dat die trend voorlopig zal aanhouden. Dat blijkt althans uit een onderzoek van Thomson Reuters GFMS onder verschillende Russische economen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

‘Hadden ze deze tips maar aan mij gegeven toen ik nog jong was.’ – Self-made miljonair onthult zijn geheimen

Achteraf is het altijd gemakkelijk praten, maar wat als je al op voorhand weet wat je moet doen? De meeste succesvolle self-made miljonairs van dit moment zijn niet opgegroeid met Facebook. Ze hebben alles zelf moeten leren. Tegenwoordig kan je iedere dag wel ergens een GOUDen tip vinden om een rijke toekomst te creëren. Voor wie nog niet weet hoe hij rijk moet worden, onthult deze self-made miljonair de tips die hij graag had geweten toen hij nog jong was.

Succes komt niet vanzelf en het komt ook niet van de ene op de andere dag. Succes heeft een bepaalde mindset nodig, doorzetting en hard werken. Simpelweg succes willen is niet voldoende om miljonair te worden.Het beste dat je kan doen om succesvol te worden, is zo vroeg mogelijk beginnen. De ideale periode zijn de jonge jaren tussen 20 en 30. Je zit nog vol energie, je hebt tijd en je kan van je fouten leren.

Waarschijnlijk zal niet iedereen je even serieus nemen, maar in feite is dan hun probleem.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$