Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 71 tot 75
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Negatief nieuws cryptovaluta duwt beleggers richting GOUD

Mark Mobius laat zijn licht schijnen over de huidige ontwikkelingen op de markt van de cryptovaluta en hij is er niet bepaald positief over. Mobius, die voorzitter is van Templeton Emerging Markets Groups, vreest voor een te harde groei van deze virtuele munten waardoor overheden maatregelen kunnen nemen om de handel in cryptovaluta tegen te werken.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Russische Sberbank wil meer GOUD naar China exporteren

De Russische Sberbank wil volgend jaar meer GOUD naar China exporteren, zo verklaarde de directeur van de bank Igor Bulantsev tegenover Sputnik. In juli begon de bank met de verkoop van 200 kilo GOUD via de Shanghai Gold Exchange, maar de verwachting is dat dat volume na verloop van tijd verder zal toenemen. Het edelmetaal wordt geëxporteerd vanuit de Zwitserse afdeling van de bank, die sinds februari dit jaar ook aan India levert.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 4 september 2017

GOUD eindelijk in een bull-markt?

Afgelopen week zagen we GOUD uit een dalende trend breken die sinds 2011, het hoogtepunt op 1920 USD, intact was gebleven. Is dit de finale omslag naar een nieuwe bull-markt? Of is het nog maar eens valse hoop? Ik stel mijn oordeel voorlopig nog even uit, omdat het doorbreken van een weerstand nog gevolgd moet worden door het testen van de steun. Ik stap altijd in NADAT die steun is getest. Liefst zelfs twee keer.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

GOUDprijs uit neerwaartse trend

We stuurden u eerder deze week al de melding dat de GOUDprijs was losgebroken, uit een meerjarig neerwaarts trendkanaal.

Dit konden we toen afleiden op basis van zowel de dag- als weekgrafiek. Maar gisteren kwam de belangrijkste bevestiging hiervoor binnen: de doorbraak op de maandgrafiek.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

GOUD in euro

GOUD breekt door!” en/of “GOUD op hoogste niveau afgelopen 10 maanden.” Zomaar 2 koppen van vandaag in gisteren in de media. Maar laat je niks wijs maken. Heb je de GOUDprijs in jouw eigen valuta gezien? Het is dus niet GOUD en zilver dat stijgt, maar de dollar die daalt. Vergelijk onderstaande grafieken:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$