EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7021 tot 7025 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 22 januari 2012

GOUD is een oude traditie

Toen Bernanke gevraagd werd naar de rol van GOUD, toen deed hij GOUD af als slechts een oude traditie.

Toen Bernanke gevraagd werd naar de rol van GOUD, toen deed hij GOUD af als slechts een oude traditie.

Het was volgens Bernanke geen geld meer.

Zoals we allemaal weten, liegen Centrale Bankiers hun werkdag bij elkaar. Alles wat ze zeggen is een leugen, een halve leugen of een onwaarheid. Immers denken ze dat de economie niet tegen de waarheid kan.

GOUD een oude traditie... Dat klopt, maar dat is ook niet zonder reden. Dat zegt Bernanke er dus maar niet bij. Waarschijnlijk wilde hij voorkomen dat particulieren en bedrijven te veel in de weg zouden lopen. Naar nu blijkt is de vraag naar GOUD vanuit Centrale Bankiers afgelopen jaar vervijfvoudigd ten opzichte van 2010!

[...]

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2012

Liever GOUD en zilver dan papiergeld

Het stelsel van papiergeld is gebaseerd op het vertrouwen in de overheid. Het verleden heeft echter aangetoond dat dit geregeld geschaad wordt. Beleggers doen er mede daarom goed aan hun vermogen deels in het schaarsere GOUD of zilver te stoppen. Dit wordt bepleit in het eind vorig jaar uitgebrachte boek ’Geld, GOUD en zilver`.

[...]

Lees verder op de Kritische Belegger.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 januari 2012

SCHOKKEND: effectieve inflatie = 10,5%

Must Read!

Must Read!

In navolging op de schokkende grafiek van de langetermijn rente in de VS en de mogelijkheid van een Derde Wereldoorlog, stootten we op de discrepantie tussen de officiële en effectieve inflatie in de VS.

Op onderstaande grafiek ziet u het maandelijkse inflatiepeil sinds 1872!

[grafiek]

Er vallen meteen 2 belangrijke zaken op:

Sinds de VS hun dollar hebben losgekoppeld van GOUD (begin jaren ’70), is er geen deflatie meer opgetreden in Amerika sinds de VS in 1982 de CPI hebben aangepast, liggen de officiële inflatiecijfers beduidend lager dan de effectieve inflatiecijfers (Alternate CPI)

Het effectieve inflatiecijfer in de VS bedraagt 10,5% met de ingang van 2012. We hebben een sterk vermoeden dat de effectieve inflatie op eenzelfde niveau ligt in Europa, gezien de stevige prijsstijgingen in de winkels, op onze rekeningen en aan de pomp.

Zoek daarom bescherming tegen de verwoestende kracht van inflatie voor uw koopkracht!

[...]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 januari 2012

Jim Sinclair ziet QE3 & hyperinflatie

Jim Sinclair aka Mr. Gold ziet een nieuwe ronde aan Quantitative Easing, of QE3, in de VS. Dit zal een negatief effect hebben op de koopkracht van de US dollar met als gevolg een hoge tot hyperinflatie!

De GOUDmarkt heeft in dat opzicht nog steeds een uitzonderlijk lage participatiegraad, in GOUD maar vooral in GOUDmijnaandelen. Dit beeld zal in de komende jaren drastisch veranderen.

[video]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 januari 2012

Peter Grandich wil weddenschap over GOUD van $2.000.000!

Peter Grandich, auteur van het boek ‘Confessions of a Wall Steet Whiz Kid‘, wil een weddenschap aangaan de beren over GOUD.

Peter Grandich, auteur van het boek ‘Confessions of a Wall Steet Whiz Kid‘, wil een weddenschap aangaan de beren over GOUD.

Hij ziet GOUD eerst $2000 bereiken vooraleer de prijs terugkeert naar lagere regio’s. Hij is zo overtuigd van zijn zaak, dat hij 2 miljoen dollar wil inzetten op de weddenschap, maar er is nog niemand die zijn weddenschap heeft aanvaard.

[video]

Lees verder op Slim Beleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs