Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 7021 tot 7025
Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: vrijdag 9 december 2011

GOUD in 2012!

Terwijl de dag des oordeels nadert voor de euro, kijken wij al vooruit naar wat 2012 in petto heeft voor het harde geld: de edelmetalen. Deze week onze voorspelling voor GOUD.

We noemden onze column van vorige week niet voor niets ‘Doomsday voor Europa’. In de dagen nadien werd pijnlijk duidelijk dat er een einde is gekomen van het vooruit schoppen van de problemen in Europa. Door de faling van een veiling van Duitse bunds bleek dat alle kapitaalsstromen richting Europa waren opgedroogd. De stress in het systeem liep de spuigaten uit. De liquiditeit droogde volledig op. Het gevolg was een gezamenlijk ingreep van de Fed en 5 andere centrale banken over de hele wereld. De geldpersen werden op de hoogste snelheid gezet.

[...]

We gaan deze week dieper in op onze verwachtingen voor de prijs van GOUD in 2012. Maar voor we dit doen, willen we toch nog even uw geheugen opfrissen met onze eerdere voorspellingen voor 2011 rond dezelfde periode van vorig jaar:

[...]

Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: donderdag 8 december 2011

Een kijkje in de Nederlandse GOUDreserve

Op Youtube is een clip opgedoken waarin Nout Wellink een rondleiding geeft in de ruimte waar de Nederlandse GOUD reserves liggen. Erg interessant om te zien wat een enorme hoeveel GOUD Nederland in bezit heeft. Dit is echter niet heel opmerkelijk, aangezien Nederland bij de top 10 landen hoort met de grootste GOUD reserve ter wereld!

[video]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 december 2011

Marc Faber heeft een nieuwe beurstip en de ticker begint met een G...

Marc Faber, de bekendste beer, is niet meer zo negatief op de markten en heeft eerder een neutrale houding vandaag.

Hij denkt namelijk dat er weer een nieuwe ronde aan geldcreatie komt om het Europese schuldencrisis voor zich uit te schuiven.

De euro zal volgens Marc Faber overleven, echter is het niet duidelijk in welke vorm.

Hij heeft dan ook een unieke tip voor de interviewer van Bloomberg TV, ticker: G-O-U-D!

Waarom hij GOUD verkiest boven al de rest, ziet u hierna...

[video]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 8 december 2011

GOUD terug populair bij centrale banken

Dit jaar zullen centrale banken over heel de wereld samen ongeveer 450 ton GOUD kopen. De meeste kopen GOUD om hun portefeuille uit te breiden, tegen de onzekerheid over hun valuta reserves en om de winstgevendheid te verhogen. GOUD stijgt nu voor het 11e jaar op rij.

[...]

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 8 december 2011

Op naar de zoveelste Eurotop

De beleggers zijn nerveus. De financiële markten openden woensdag nog dik in de plus, maar de Europese beurzen staan inmiddels licht in het rood. De AEX-index daalde van 308 punten naar 304 punten. De prijs van GOUD staat nog rond de openingskoers van $1.730 (ofwel €1.290,-). Dat is enigszins opvallend, omdat de GOUDprijs de afgelopen tijd juist in dezelfde richting als de grondstoffen en aandelen bewoog.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$