EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7026 tot 7030 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2012

Presidentskandidaat wil GOUD in Fort Knox zien

Afgelopen week vertelde de Republikeinse presidentskandidaat Ron Paul dat hij nieuwsgierig is hoeveel GOUD Amerika op dit moment daadwerkelijk bezit. Tijdens een bijeenkomst van de Libertariër vroeg een aanwezige of hij daadwerkelijk zou vertellen of er GOUD aanwezig zou zijn in Fort Knox mocht hij verkozen worden tot president. Paul, 76 jaar, een fervent voorstander van een GOUD standaard en daarnaast één van de beste monetaire kenners die op dit moment aanwezig is in het Amerikaanse Congres, antwoordde dat hij dat zeker zou doen.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 9 januari 2012

Europa heeft GOUD massaal opgeslagen in Verenigde Staten

Nadat eerder Duitsland en Frankrijk bekend maakte dat een groot deel van de GOUDreserve in de Verenigde Staten ligt opgeslagen, is ook bekend geworden dat Nederland ruim 90% van de GOUDreserve in de Verenigde Staten heeft ondergebracht. Als reden geven de landen dat de Verenigde Staten een veilige haven was voor het GOUD ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, en dat het GOUD gemakkelijker uit de VS verkocht kan worden dan vanuit Europa.

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl
Geplaatst op: maandag 9 januari 2012

James Turk: 'Zilver kan in drie maanden naar $70'

James Turk, de oprichter van Goldmoney, blijft zeer positief over GOUD en zilver. Hij ziet de sterke correcties als een gezond fenomeen in deze bull market en vergelijkt het koersverloop van zilver met dat van het aandeel Apple. Ondanks de vele correcties ging het in tien jaar 50x over de kop.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 9 januari 2012

GOUDherwaardering als laatste redmiddel

Er heerst een consensus dat er in 2012 een nieuwe QE 3 wordt aangekondigd. Als je kijkt naar de beroemde helikopterspeech van Bernanke, kan je zien dat QE3 de voorloper zal zijn van het laatste redmiddel, namelijk een herwaardering van de GOUDstandaard.

Er heerst een consensus dat er in 2012 een nieuwe QE 3 wordt aangekondigd. Als je kijkt naar de beroemde helikopterspeech van Bernanke, kan je zien dat QE3 de voorloper zal zijn van het laatste redmiddel, namelijk een herwaardering van de GOUDstandaard.

Om deflatie te bestrijden, schuift Bernanke 5 mogelijke oplossingen naar voren in zijn beroemde speech van 2002. 10 jaar later zijn er al 4 mogelijkheden geprobeerd, zonder resultaat.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 8 januari 2012

Gemiddelde GOUDprijs in 2012: $1.766,-

In de eerste week van 2012 is de GOUDprijs met 3,2% gestegen. De stijging volgt na een forse daling in december. Aan het einde van 2012 werd er met lage volumes veel GOUD verkocht, dit zijn onder andere winstnemingen om posities voor het nieuwe jaar te sluiten.  De GOUD future voor februari sloot vrijdag op $1.616,60, ofwel zo’n €1.270,-.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs