Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 7026 tot 7030
Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 december 2011

Peter Schiff: "Centrale banken rinkelen de GOUD-bel!"

Peter Schiff wijst er op dat de Europese bailout door de globale centrale banken een waarschuwing is voor beleggers om GOUD te kopen.

Een beter koopsignaal kunnen GOUDbeleggers niet krijgen: de wereld wordt overspoelt met dollars! Maar ook niet te vergeten, zilver, een koopje aan prijzen rond 33 dollar per ounce. Of wat dacht u van platina...

En denk aan de GOUDen regel: “he who has the gold, makes the rules!”

Bron: XanderNieuws.nl
Geplaatst: donderdag 1 december 2011

Crisis slaat definitief over op Duitsland; Multinationals en Franse megabank rekenen op instorten eurozone

Centrale Banken over hele wereld grepen woensdag in om omvallen grote Europese bank te voorkomen' - Top Hedge Fund: 'Dit is de doodsstrijd van de euro

Het begint er steeds meer op te lijken dat de eurozone bezig is aan zijn laatste weken en misschien zelfs wel dagen. Zelfs Duitsland blijkt niet langer als veilige haven te worden beschouwd nu de verzekeringskosten (Credit Default Swaps) over een Duits staatsschulden bankroet zo snel stijgen dat deze die van Frankrijk en Italië dreigen in te halen. Een rondvraag langs enkele grote multinationals leert dat de meesten inmiddels serieus rekening houden met het instorten van de eurozone. Japanse beleggers laten Europese staatsobligaties massaal links liggen, en de Franse megabank Société Générale adviseert zijn klanten de euro af te stoten en in GOUD te beleggen.

De Franse Credit Default Swaps hebben met een waarde van $ 22,6 miljard die van Italië ($ 20,1 miljard) ingehaald, waarmee Frankrijk in de ogen van de financiële wereld nu probleem nummer één van de eurozone is geworden. De afgelopen maanden schreven we al vaker dat als dit gebeurt Frankrijk zijn AAA rating dreigt te verliezen -iets dat mogelijk nog vóór de kerst zal gebeuren-, waarmee het euro reddingsfonds EFSF definitief zal zijn mislukt.

De CDS voor Duitsland, dat nóg belangrijker is voor de eurozone, liggen inmiddels al op $ 19,9 miljard en stijgen volgens de Financial Times zó snel, dat Frankrijk en Italië mogelijk al begin 2012 worden ingehaald. Nu de financiële markten ook aan Duitsland beginnen te twijfelen -iets wat vorige week al bleek door een mislukte Duitse staatsobligatieveiling- lijkt de instorting van de eurozone vrijwel onvermijdelijk te zijn geworden.

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 november 2011

Ron Paul reageert op globale interventie van centrale banken

Presidentskandidaat Ron Paul, advocaat van de herinvoering van de GOUDstandaard in de VS, reageert op de globale interventie van de centrale banken.

Liquiditeiten toedienen in de huidige omstandigheden geeft de ernst van de situatie, maar gaat op de lange termijn nog meer ellende veroorzaken volgens Ron Paul.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 30 november 2011

GOUD en zilver daily report

GOUD en zilver dik in de plus. Gecoördineerde actie van centrale banken voornaamste reden. Ook nieuws uit China goed voor de GOUD en zilverprijs.

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 november 2011

Chris Martenson presentatie: 'Unfixable'

We kregen een tip over een zeer uitgebreide presentatie van Chris Martenson, auteur van de bestseller ‘Crash Course’, tijdens een GOUD & Zilver conferentie in Madrid.

Chris Martenson praat over ons systeem en hoe het onherstelbaar geworden is. De uitkomst is grim. Een zeer interessante uiteenzetting!

[video]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$