Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 706 tot 710
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 22 juni 2016

Terug bij de EU? Sommige Groenlanders denken het ondenkbare

In Groenland gaan stemmen op het lidmaatschap van de Europese Unie aan te vragen, drie decennia nadat het land zich uit de Europese Gemeenschap terugtrok. Dat heeft het persbureau Reuters gemeld.

Met de hulp van de Europese Unie zou Groenland zijn economie, nog steeds door visvangst gedomineerd, immers gemakkelijker kunnen diversifiƫren. Onder meer Michael Rosing, volksvertegenwoordiger van de democratische partij in Groenland, zegt dat minstens de optie van het lidmaatschap zou moeten worden bestudeerd.

Groenland, een autonoom onderdeel van Denemarken, genoot de voorbije jaren verregaande interesse van buitenlandse investeerders, die onder meer hoopten toegang te krijgen tot belangrijke voorraden GOUDen, zeldzame metalen, ijzererts en olie. Onder meer China hoopte een belangrijke partner van Groenland te kunnen worden.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 22 juni 2016

Is GOUD momenteel betere keuze dan GOUDmijnaandelen?

De GOUDprijs zal een verslechtering van de economische en politieke onzekerheid sneller weerspiegelen dan de koersen van GOUDmijnbedrijven en daarom gaat de voorkeur uit naar het edelmetaal in plaats van naar het aandeel. Dat schrijven analisten James Butterfill en Aneeka Gupta van ETF Securities in een nieuw rapport getiteld 'Gold to outshine gold miners’.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

Komt er een tektonische aardverschuiving op de GOUDmarkt?

In een nieuwe video neemt Mike Maloney ons mee naar de enorme verandering die op til is in de GOUDmarkt. Een sterk argument dat de huidige GOUDrally nog maar het begin is van een nieuwe GOUDmanie is de terugkeer van het grote geld. Maar er is meer.

Hedge fund managers en miljardairs die enkele jaren geleden de GOUDmarkt nog meden als de pest, keren allemaal terug. Ze zien het GOUD terug blinken als in de goede oude tijd. Een van de voornaamste reden hiervoor is de orkaan van negatieve rentevoeten op obligaties die over de planeet raast.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

Minder zorgen Brexit: GOUDprijs omlaag en aandelen omhoog

De financiële markten maken zich minder zorgen over een Brexit, nu de laatste peilingen wijzen op een meerderheid voor het kamp dat bij de Europese Unie wil blijven. Van de ondervraagden gaf 45% aan bij de EU te willen blijven, terwijl 42% voor een vertrek uit de Europese Unie zegt te stemmen. In een andere peiling van de Sunday Times lagen de verhoudingen op respectievelijk 44 en 43 procent, opnieuw een nipte meerderheid voor het ‘blijven’ kamp.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

Superbeleggers zetten in op grondstof die nog niet verhandeld wordt op de beurs

Als u deze site leest is de kans groot dat u wat geld heeft geĆÆnvesteerd in aandelen, vastgoed, obligaties en edelmetalen. Maar hoeveel van uw portefeuille zit in water, misschien wel de belangrijkste grondstof die er is?

Het is een belangrijke vraag, zeker als je weet dat steeds meer superbeleggers inzetten op deze grondstof.

De GOUDkever Jim Rickards bijvoorbeeld Tweet geregeld over hoe water het transparante GOUD wordt. Al moeten we toegeven dat hij misschien bevooroordeeld is, aangezien zijn zoon manager is van een waterfonds.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$