Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 7056 tot 7060
Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: zaterdag 26 november 2011

Rusland, Kazachstan, Colombia, Wit-Rusland en Mexico kopen GOUD!

De centrale banken uit de groeimarkten blijven maar GOUD bijkopen, terwijl het Westen steeds grotere problemen heeft om hun schulden onder controle te krijgen.

Volgens de jongste gegevens van het IMF sterkten Rusland, Kazachstan, Colombia, Wit-Rusland en Mexico hun GOUDreserves in de maand oktober van 2011 aan met 25,7 ton, goed voor 1,38 miljard waardeloos dollarpapier. Vooral Rusland is de grootste GOUD-slokop met 19,5 ton!

[bloomberg]

Het wordt duidelijk dat ieder prijscorrectie van GOUD een koopgelegenheid biedt voor de landen uit de opkomende markten. Vooral trekt Rusland alle registers open.

Uiteraard weten de Russen maar al te goed wat er aan de hand is, net zoals China, India, … maar daar hoor je niet zoveel over. Ondertussen wordt er stevig gefeest in Rusland.

Wat wil je, met bijna 900 ton GOUD in reserve!

[video]

Bron: Pauw en Witteman
Geplaatst: zaterdag 26 november 2011

Willem Middelkoop: "Spaarders zijn de lul!"

Willem Middelkoop zegt zoals het is: spaarders zijn de lul. Geld op een bank zetten is een te groot risico en de beloning voor dat risico is veel te laag. Daarnaast ontwaard ons geld jaar in jaar uit - een  onzichtbare sluipmoordenaar in ons systeem.

Grondmetalen - met name GOUD en zilver - zijn de laatste 50 tot 80 jaar uit onze hersenen gespoeld om plaats te maken voor papieren waarde. Dit tijdperk is ten einde. Willem Middelkoop legt uit.

[video]

Willem Middelkoop mag los na minuut 3:30

Bron: Prijs van Goud.nl
Geplaatst: vrijdag 25 november 2011

Inflatie noodzakelijk voor 'rally' op GOUD

Volgens Kitco zal de GOUDprijs niet meer in hetzelfde tempo stijgen als de afgelopen periode. Reden hiervoor is dat volgens deskundigen inflatie een belangrijke reden is waarom de GOUDprijs zo nu en dan snelle stijgingen vertoond.

Door de politieke en economische hervormingen in Europa en de drang van de ECB om de inflatie te beteugelen, zal de GOUDprijs wellicht minder hard gaan stijgen dan analisten zullen verwachten. Wij denken echter dat de hervormingen binnen Europa op de korte termijn niet zullen resultaten in een daling in de inflatie, en daarmee een minder sterke toename van de GOUDkoers.

[...]

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 24 november 2011

Richard Russell: "De maniefase voor GOUD ligt nog voor ons!"

De godfather van de financiële adviesbrieven, Richard Russell, heeft ondanks zijn leeftijd (87) niet aan enthousiasme ingeleverd. Hij blijft een uitgesproken believer van de stierenmarkt in GOUD.

Richard Russell benadrukt dat de grootste stijging van GOUD nog steeds voor ons ligt!

[...]

Bron: Bol.com
Geplaatst: donderdag 24 november 2011

Nieuw boek Willem Middelkoop alweer uitgesteld

Het nieuw te verschijnen boek van Willem Middelkoop met de titel “GOUD en het geheim van geld” is voor de zoveelste keer uitgesteld. Volgens de boekenwebsite Bol.com zal dit ultieme GOUDboek nu verkrijgbaar zijn vanaf april 2012. We zullen dus weer even geduld moeten hebben.

Uiteraard kan dit boek natuurlijk nu al besteld worden zodat u als een van de eerste over dit boek kunt beschikken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$