Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 7076 tot 7080
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: vrijdag 28 oktober 2011

Edelmetalen stijgen flink door Europa-deal

Sinds de Europese leiders woensdagnacht tot een akkoord zijn gekomen over het nieuwe reddingsplan voor de schuldencrisis in Europa,  is het feest op de financiële markten. Alles staat fors in het groen en vooral de bankaandelen profiteren van de opgetogen stemming. Ook edelmetalen stijgen mee met het sentiment. De Europese deal heeft tevens een gunstig effect op de prijs van grondstoffen.

Vrijdagochtend is een troy ounce (31,1 gram) GOUD zo’n $1.740,- waard. Dat is ruim 6% hoger ten opzichte van een week geleden, toen de GOUDprijs nog rond de $1.600 schommelde en als dit zo blijft is dat één van de sterkste wekelijkse stijging in maanden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 28 oktober 2011

Chavez haalt 190 ton GOUD terug

Hugo Chavez maakte in augustus bekend dat hij de Venezolaanse GOUDreserve terug haalt naar Venezuela. Het transport van 17,000 GOUDbaren met een totaal gewicht van 190 ton en een waarde van $11 biljoen dollar begint in november.

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2011

Keith Neumeyer (First Majestic Silver): "Zilver naar 60 dollar in 8 à 10 maanden!"

First Majestic Silver stond jaren op ‘Koopwaardig’ in het GOUD & Zilver Rapport!

Een uitgebreid interview met Keith Neumeyer, de CEO van het succesvolle zilvermijnbedrijf First Majestic Silver. Hij legt uit waarom hij destijds koos voor zilver als specialiteit en voorspelt een enorme prijsstijging voor de prijs van het witte edelmetaal in de komende maanden.

[video]

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2011

Zilver en GOUD slaan op hol

Enkele weken geleden gleden de GOUD en zilverprijzen nog even het ravijn in. Nu beginnen ze aan een bergbeklimming. Bijzondere pieken en dalen zijn de GOUD en zilverprijs al tegen gekomen. Zilver noteerde begin mei dit jaar boven de $50 dollar. Enkele weken geleden zat zilver even tegen $26 dollar aan te kijken. GOUD zat steeds knipoogjes te geven aan $2.000 dollar, maar mocht na een flinke veeg van het CMS een vrije val maken tot ver onder de $1.550 dollar.

GOUD en zilver ervaren beide hoge volatiliteit. De interesse naar deze monetaire middelen worden steeds groter. Wilt u een positie in GOUD of zilver middels een demo rekening of een echte rekening, dan zou u een account bij Plus500 kunnen overwegen. Plus500 is naast een investeringstool ook een leuke tool om mee te spelen en allerlei functies te proberen. Het is hoe dan ook leerzaam, en u krijgt inzicht in de manier waarop handelaren hun posities openen en afwikkelen. Denkt u dat u bedreven genoeg bent, dan zou u heel voorzichtig eens met een klein instap bedrag een gokje kunnen wagen.

Disclaimer en tip:
Beleggen en risico gaan hand in hand. De tool Plus500 hanteert een hefboom waardoor zowel het verlies als de winst snel kunnen oplopen. In geval u ooit besluit mee te doen met echt geld, gebruik dan puur wat kunt missen. U kunt namelijk alleen verliezen wat u inlegt. Daarna worden posities automatisch gesloten. GOUD-Portal is tevens in geen enkel opzicht verantwoordelijk voor uw handelswijze.

Reden om af te zien: je kunt er geld mee verliezen.

Reden om te participeren: Je kunt ook gewoon meedoen met een demo account. Je kunt er geld mee verdienen. Je bent niet verplicht all-in te gaan. Het is leerzaam. Het kan spannend zijn. Het is een leuke bezigheid. Het maakt het volgen van de GOUD en zilvermarkt intenser.

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: donderdag 27 oktober 2011

GOUDmijnen trekken dividend stevig op

We hebben het al meermaals aangekondigd op onze blog en in het GOUD & Zilver Rapport: GOUDmijnbedrijven staan klaar om hun aandeelhouders te verwennen met fors hogere dividenden!

De aankondigingen beginnen nu ook effectief binnen te stromen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$