Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 7081 tot 7085
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 1 november 2011

GOUDprijs kan naar $2.200 stijgen in 2013

Het Zuid-Afrikaanse GOUDmijnbedrijf AngloGold Ashanti verwacht dat de prijs van GOUD in 2012 en 2013 zal blijven stijgen. Volgens Mark Cutifani, hoofd van AngloGold, is de stijging van de afgelopen jaren zeker geen bubbel, maar een gevolg van de toenemende vraag naar het gele edelmetaal.Volgens AngloGold Ashanti zijn de werkzaamheden met de huidige GOUDprijs net aan kostendekkend.

Bron: BeursBox
Geplaatst: dinsdag 1 november 2011

De overheid wil niet dat u GOUD bezit

Wie de tekens aan de wand nog niet heeft herkend is stekeblind. De overheid wil niet dat u 'echt geld' bezit of gaat bezitten. Geld waarover ze weinig tot geen zeggenschap hebben. U moet in de Euro blijven zitten, want alleen dan kunnen ze hun schulden door u laten betalen.

Niet voor niets dat we over heel de wereld zien dat GOUD steeds moeilijker bereikbaar wordt.

Goldmoney werd onder flinke bedreigingen gedwongen de Nederlandse markt te laten vallen. Voor iedereen die in Nederland woont houdt dat in dat deze aanbieder onbereikbaar is geworden.

Tijd voor een alternatief?

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 november 2011

Halloween Special 2011: GOUD & Zilver eindejaarsrally op komst!

We benadrukken al enkele weken dat de prijzen voor GOUD en zilver in de startblokken staan voor een geweldige eindejaarsrally!

Eind september maakten we melding van de aanstaande prijsexplosie voor zilver.

Vandaag staat de prijs van het witte edelmetaal inmiddels +15% hoger, maar ‘the best is yet to come’ zoals u kan zien op de onderstaande grafiek van PFS Group.

We hebben de grafiek geupdate:

[...]

Bron: Inveztor
Geplaatst: maandag 31 oktober 2011

GOUD: buigen of barsten

Bij mijn shortcase in GOUD zet ik mijn hakken vast op $ 170,50 op  de GLD Gold ETF (huidig: $ 169,62). Aan deze stop hou ik vast.

Zilver zit ook weer tegen weerstand...

[...]

Bron: Goud-Portal
Geplaatst: maandag 31 oktober 2011

GOUD en zilver onderuit na interventie Japanse overheid

De Japanse overheid heeft in de nacht van zondag op maandag haar munt een enorme koersval bezorgd. Maandag nacht rond 02:20 begon de Yen enorm in waarde af te nemen ten opzichte van andere valuta’s en met name de dollar. Maar liefst 5 tot 6 biljoen Japanse yens werden even in de verkoop gegooid.

De dollarindex reageerde direct door met een hele punt de lucht in de schieten van 75 punten naar ruim 76 punten. De dollar is inmiddels 78 yen waard nadat de dollar op het laagste niveau sinds jaren heeft gestaan ten opzichte van de yen. Kort voor de interventies kon de dollar nog voor slechts 75,32 yens gekocht worden.

Japan hoopt met deze brutale actie in de race naar de bodem de export weer te stimuleren.

Het bijeffect was dat GOUD – de antidollar – flink naar beneden koerste, en zilver in zijn val meenam. 1 Ounce zilver werd ineens een dollar goedkoper. Een troy ounce GOUD daalde af van 1745 dollar naar 1705 dollar. Inmiddels staat de GOUDprijs weer op 1720 en zilver op 34,35 dollar – herstellende dus.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$