Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 7086 tot 7090
Bron: BeursBox
Geplaatst: dinsdag 13 september 2011

Interview met Marc Haagen van Haagen Invest

"Ik heb de plechtige belofte gedaan mijn lezers te begeleiden naar 2000 dollar GOUD en 100 dollar zilver..."

Zelf houd ik met mijn lezers turbo's long aan in GOUD en zilver en turbo's short de grote indexen. Ik heb me op turbo's geconcentreerd zodat ik die pretty good bevat ondertussen.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 september 2011

GOUDverkoop aan banden

In Oostenrijk wordt de verkoop van GOUDen munten en edelmetalen aan banden gelegd. 3 Maanden geleden was er nog geen enkel probleem om grote hoeveelheden GOUD en zilver te kopen bij een bank. Vandaag is dat anders.

[...]

Bron: Business Insider
Geplaatst: zondag 11 september 2011

Als Griekenland failliet gaat koop dan zoveel euro's als je kunt

Er waren veel geruchten dat Griekenland al dit weekeind failliet zou gaan. Blijkbaar wordt het wat later. Beurs-goeroe Jim Rogers heeft een goede raad voor als het zover is. Wacht heel even, zodat de volle klap van de gebeurtenis in de koers van de euro is verwerkt en verkoop dan al je beleggingen, GOUD en deviezen en koop euro's.

Jim Rogers: Buy All The Euros You Can If Greece Defaults

A Greek default may lead to a default in Italy, Spain and elsewhere, causing massive selling in the euro.

If this happens "the euro will go down a far amount. But I would buy all the euro I could at that point because then that would mean that Europe is going to have a very strong, sound currency," he explained. "People can not lie about their finances anyone, people have to run a tight ship."

Bron: de Telegraaf.nl
Geplaatst: zondag 11 september 2011

Zorgen om doorlenen GOUDstaven

 Er dreigt een grote bubble te ontstaan op de GOUDmarkt. Centrale banken, (GOUD)banken en andere beleggers hebben het edelmetaal de afgelopen jaren lustig aan elkaar doorgeleend, waardoor talloze claims zijn ontstaan. Die kunnen volgens experts de reputatie van GOUD als ultieme veilige haven flink ondermijnen. „Zolang partijen hun GOUDvorderingen niet verzilveren, is er nog weinig aan de hand. Maar in de huidige crisis is niets meer zeker.”

Bron: US Markets
Geplaatst: zaterdag 10 september 2011

Greenspan: GOUD is GEEN bubbel en de euro gaat ten onder

Alan Greenspan, nooit verlegen om te provoceren, laat zich bijzonder somber uit over de toekomst van de euro. De markten schrikken en dat doet de euro geen goed. En de pijlsnel stijgende GOUDprijs vindt hij normaal.

Onlangs (22 augustus 2011) was hij spreker op een symposium in Washington. Bij deze gelegenheid verkondigde hij dat volgens hem de euro op de rand van de ondergang staat.

Hij zei duidelijk (en duidelijkheid was niet altijd zijn sterkste kant) dat de euro zal ineenstorten en dat daardoor vele Europese grootbanken in de problemen zullen komen. In de nasleep van deze situatie zal de Europese economie verzwakken, wat dan weer negatieve gevolgen gaat hebben op de aandelenkoersen en dus ook op de winsten van beleggers in de VS.

[...]

Trouwens, toen op 22 augustus de eerder genoemde 1.900 dollar op de scoreborden verscheen, vond Greenspan dit niet verwonderlijk en voegde eraan toe, dat volgens hem er voor GOUD geen sprake is van een zeepbel. Met andere woorden: de prijsstijging is normaal en er is nog ruimte voor een hoger prijsniveau.  Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$