EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7106 tot 7110 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 19 december 2011

Hoera, de crisis is voorbij

Hoera, de crisis is voorbij. Althans als je de GOUDprijs mag geloven. Immers is de gedachte een hoge GOUDprijs geeft aan dat het niet best gaat, dus we moeten helemaal niet blij zijn met een hoge GOUDprijs. Mijn stelling is dat we blij moeten zijn met een reële GOUDprijs. En waar die ligt, geen idee. Maar zolang er nog ongedekt fiatgeld berust op vertrouwen bestaat, moet de GOUDprijs wel omhoog om reëel genoemd te worden.

Dus de crisis is voorbij. Volgens mij moet de echte (systeem-)crisis nog beginnen. GOUD gaat momenteel hand-in-hand met zilver en alle andere aandelen, bunds, ETF’s enz naar beneden, althans de longposities. Maar dat zijn allemaal schermutselingen die er bij horen. Voor hen die de GOUDmarkt al een tijdje volgt geen onbekend terrein, ondanks dat het keer op keer weer onnavolgbaar lijkt te zijn.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: zaterdag 17 december 2011

Plannen voor audit naar GOUDreserve Fort Knox

De Amerikaanse politicus Ron Paul wil een wet in stemming brengen welke de mogelijkheid biedt om een audit uit te voeren op de GOUDreserves in Fort Knox. Al langere tijd doen er geruchten de ronde waarin wordt beweerd dat er in Fort Knox helemaal geen GOUD meer aanwezig is. Eerder dit jaar melden Duitsland en Frankrijk dat zij het GOUD wat zij hebben ondergebracht in de Verenigde Staten niet konden opeisen, wat de geruchten alleen maar sterker maakten.

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 december 2011

Volatiliteit van GOUD... in dalende lijn!

In onze constante zoektocht naar signalen van de GOUDmarkt, merkten we inmiddels dat het sentiment op een dieptepunt zit en de fundamenten voor GOUD nooit zo sterk waren.

In onze constante zoektocht naar signalen van de GOUDmarkt, merkten we inmiddels dat het sentiment op een dieptepunt zit en de fundamenten voor GOUD nooit zo sterk waren.

Zeer krachtige signalen wat ons betreft, maar we willen meer. Dus namen we het technisch aspect onder de loep. Iedereen weet inmiddels dat de prijs van GOUD het 200-daags gemiddelde sinds lange tijd neerwaarts heeft doorbroken.

Maar is dat nu het begin of het einde van de daling? Voor een antwoord gaan we dan te rade bij de volatiliteit, een bewezen graadmeter.

[...]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 december 2011

Vergeet de verkoopgolf in GOUD, hier zijn de fundamentals!

De paniek in de GOUDmarkt begint enorme proporties aan te nemen. We krijgen zowaar een 2008-deja-vu gevoel over ons heen met al die doemberichten.

De paniek in de GOUDmarkt begint enorme proporties aan te nemen. We krijgen zowaar een 2008-deja-vu gevoel over ons heen met al die doemberichten.

Als we de grote massa ‘specialisten’ mogen geloven, waren we zonet getuige van het uit elkaar spatten van de bubbel in GOUD.

Waar hebben we dat nog gehoord?! We kunnen de tel al niet meer bijhouden...

In ieder geval, voor u besluit om uit het figuurlijke raam te springen en de verkoopknop in te drukken, willen we u toch nog wijzen op de fundamenten voor GOUD.

[...]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 december 2011

GOUD en zilver onder sterke verkoopdruk, wat is er aan de hand?

Zowel GOUD als zilver kregen woensdag een flinke koersdaling te verwerken. In dollars zakte GOUD met bijna 5,2%, terwijl zilver en daling van 7% te verwerken kreeg. Ook op de aandelenmarkten was de stemming negatief, maar het waren duidelijk de grondstoffen waar de hardste klappen vielen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs