Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 7116 tot 7120
Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 oktober 2011

Michael Maloney: "Ons geldsysteem is een piramidespel"

Tijdens een presentatie op het Casey Research Summit deed Michael Malony de werking van ons fiduciaire geldsysteem uit de doeken. Hij legt uit hoe centrale banken ons geld ‘printen’.

Maloney noemt fiat currency een piramidespel dat momenteel op wereldschaal wordt gespeeld. Hierdoor zitten GOUD en zilver in een ongeziene stierenmarkt die iedereen met verstomming zal slaan!

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2011

Hier gaan we weer: GOUD doorklieft 1700 dollar!

De prijs van GOUD knalde met de nodige kracht door de technische weerstand op 1680 dollar en ging in een ruk door de psychologische barrière van 1700 dollar per ounce!

De weg ligt nu volledig open voor het gele edelmetaal om het historische record op 1921 dollar per ounce op te zoeken in de komende weken, met een eerste tussenstop op 1800 dollar.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2011

GOUD en zilver stijgen op onzekerheid in Europa

Vanmiddag iets na 4 uur maakte zowel GOUD als zilver een krachtige sprong omhoog. Vijf uur later noteert GOUD boven de $1700 (+3,34%) en staat zilver weer ruim boven de $33 (+5,17%). De grootste stijging die we hebben gezien nadat GOUD een dubbele top boven de $1900 had gemaakt.

Bron: Wall Street Journal
Geplaatst: dinsdag 25 oktober 2011

FED hint op QE3 - GOUD - zilver stuipentrekken omhoog

N.Y. Fed Chief Hints at QE3

De huizenmarkt in de States staat op zijn kop. De FED moet ingrijpen!

WSJ's Michael Derby reports New York Federal Reserve President William Dudley indicated during an address on Monday that the Fed may be considering another round of quantitative easing...

[video]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 oktober 2011

De weg naar confiscatie

Het huidige monetaire system is gebaseerd op vertrouwen op basis van valse beloften door failliete overheden. Het fiat geldsysteem wordt in stand gehouden door meer en meer konijnen uit de hoed te toveren en creatief geld bij te drukken uit het niets.

Het vertrouwen in het systeem brokkelt met de dag verder af. In de groeilanden begrijpen ze al langer dan vandaag dat een fiat geldsysteem niet houdbaar is. Daar heerst een GOUDcultuur als alternatief voor het failliete geldsysteem dat door de overheden wordt gepromoot. De Westerse bevolking begint dit ook te begrijpen.

Om de genadeslag zo ver mogelijk voor zich uit te schuiven, maken de Westerse overheden het steeds moeilijker om aan GOUD te geraken. De GOUDprijs doet de bevolking dagelijks beseffen dat het huidige geldsysteem niet deugd. De overheden doen hun uiterste best om de opmars van het enige echte geld tegen te houden en ze zullen meer en meer beperkingen opstellen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$