EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
31
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7121 tot 7125
Geplaatst op: woensdag 9 november 2011

Max Keiser: "China zal Italië hulp bieden in ruil voor z'n GOUD"

Max Keiser voorspelt dat Italië, in tegenstelling tot Griekenland en andere noodlijdende Europese landen, wel financiële hulp zal krijgen van China. Dit in ruil voor z’n gigantische GOUDreserves!

We wezen al eerder op de enorme rijkdom van Italië in termen van GOUD.

De globale schuldcrisis zal pas eindigen als GOUD tussen 25.000 en 30.000 dollar per ounce handelt, zo voorspelt Keiser. De richtprijs is het resultaat van een simpele rekensom, namelijk de totale schuldenberg in termen van dollars.

[video]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 november 2011

Eric Sprott: "Ooit stopt deze (schulden)stoelendans"

James Turk sprak met Eric Sprott in München. Eric Sprott is weinig hoopvol over de afloop van het huidige met schulde overladen geldsysteem. Het eindspel is onafwendbaar.

James Turk sprak met Eric Sprott in München. Eric Sprott is weinig hoopvol over de afloop van het huidige met schulde overladen geldsysteem. Het eindspel is onafwendbaar.

De enige bescherming is dan GOUD en zilver, al de overige activa moet u wantrouwen!

+30 minuten Talk TV op het hoogste niveau…

[video]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 november 2011

GOUD, ijskoud de beste

In IJsland heeft men drie jaar geleden, toen de kredietcrisis uitbrak, er voor gekozen om niet de banken in het zadel te houden ten koste van de overheid, maar om de banken failliet te laten gaan. En zie, na drie zware jaren begint de economie steeds meer tekenen van vooruitgang te vertonen.

In de rest van Europa heeft men de tegenovergestelde keus gemaakt; houdt de banken in het zadel en laat de overheid ( lees de bevolking) voor de kosten opdraaien. Waar dat toe heeft geleid kunnen we elke dag in de media vernemen. Hoe dat komt? Onkunde van politici? Bijziendheid van economen? Een te grote verstrengeling tussen de banksector en de overheid? De parlementaire onderzoekscommissie in Nederland gaat u hier het antwoord op geven.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Blog
Geplaatst op: woensdag 9 november 2011

James Turk over Zilver

The Gold Report had een interview met James Turk en 2 andere kenners. Volgens James Turk blijft zilver ondergewaardeerd ten opzicht van GOUD en blijft de lange termijntrend positief. Zilver heeft zeker en vast zijn waarde in elke beleggingsportefeuille.

Turk vindt zilver het kleinere broertje van GOUD. Het heeft zowel een industriële als een monetaire toepassing. Indien er geld stroomt in of uit edelmetalen, heeft dit een grotere impact op zilver dan op GOUD. GOUD is inelastisch, GOUD wordt gekocht ongeacht de prijs. Maar de vraag naar zilver is wel afhankelijk van de vraagprijs. Zilver is dus veel volatieler.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 8 november 2011

Chinese GOUDimport verZESvoudigde in september!

De Chineze maakten voluit gebruik van de prijscorrectie van GOUD tijdens de maand september. De import in China van het gele edelmetaal verzesvoudigde jaar-op-jaar!

We verdenken de Chinezen ervan dat ze het Grondstoffen Rapport lezen...

Specialisten verwachten dat de enorme vraag naar GOUD in China zal aanhouden voor de rest van het jaar.

Lees verder op Slim Beleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs