Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 716 tot 720
Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

GOUD in schijnwerpers bij Hedgefondsen

GOUD heeft een sterk eerste kwartaal achter de rug. Het zogenaamde slimme geld verwacht een verdere stijging....

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 19 april 2016

UPDATE: Zilver gaat met DIK +5% volledig uit zijn plaat! GOUD $20 erbij!

Het beste dagresultaat tot nu toe dit jaar. Zilver gaat compleet uit zijn plaat. Niet enkel vandaag, maar al het hele jaar vertoonde deze grondstof tezamen met GOUD signalen enorm te willen uitbreken

Er lijkt voorlopig geen einde te komen aan de opmars van edelmetalen.

Zowel de GOUDprijs alsook de zilverprijs maakten vanmorgen een bijzondere uitschieter waarna de zilverprijs met 2,5% naarboven uitbrak

De zilverprijs schoot omhoog van $16,20 dollar naar bijna $17 dollar om vervolgens weer ietsjes te corrigeren naar $16,65 dollar per troy ounce.

Ook de GOUDprijs, die zich iets minder uitbundig uitlaat, zet zijn klim rustig voort. De gouprijs noteerde al een dikke procent hoger en ging vanmorgen al per troy ounce voor $1242 dollar over de toonbank.

Daarna leek er een gematigde consolidatie ingezet te worden, waarbij de zilverprijs toch liever het pad naar boven uitzocht.

Ondertussen staat de zilverprijs op tilt en noteert 5% hoger! GOUD noteert ruim $20 dollar hoger en de storm lijkt nog niet te zijn gaan liggen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 april 2016

Zo versla je de GOUDmarkt

De stemming op de beurs is weer opperbest, na opnieuw een weekwinst van 2%. Steeds meer waarnemers kijken weer omhoog voor aandelen, nu her en der indices flirten met hun technische weerstanden. Voeg dit gegeven samen met een heropleving van de exportcijfers in China, en je hebt een goede mix voor hernieuwd optimisme.

Maar wij zijn voorlopig nog niet overtuigd. Dit hebben we al eens eerder gezien. We kunnen ons de aanloop van de beurscrash in 2008 nog levendig herinneren.

We zaten in die periode dagelijks gekluisterd aan ons beursscherm. Terwijl de markten in de eerste helft van 2008 iedere belegger op sleeptouw probeerde te nemen, volgde in het najaar voor de meeste beleggers het genadeschot.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 april 2016

Dit is het sterkste koopsignaal voor zilver in bijna 10 jaar

Tot voor kort was GOUD het best presterende actief op de financiƫle markten. De GOUDprijs heeft het beste kwartaal achter de rug in 30 jaar. Maar GOUD werd recent onttroont, nu is zilver de Koning van de beurs. En dit lijkt nog maar het begin te zijn.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 17 april 2016

Ook kazachstan heeft volledige focus op GOUD

Het op GOUD gefocuste Kazachstan is voor ons wellicht een vrij onbekend land, maar wie beter kijkt naar de cijfers van het land ziet dat er eigenlijk geen betere economie is in Centraal-Azië op dit moment dan die van Kazachstan.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$