EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7166 tot 7170 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 5 december 2011

WAR ON GOLD: Amerikaanse TV-zenders weigeren commercial voor GOUD

Via GATA werden wij zojuist gewezen op een wel heel opmerkelijk bericht: Amerikaanse TV-zenders weigeren een commercial uit te zenden die Amerikanen uitlegt wat er financieel en monetair misgaat en vertelt waarom beleggen in GOUD bescherming biedt tegen de "inflatie-cratie" van hun overheid.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 4 december 2011

Zilver gaat verder dalen

[...] [...]

Vanaf de bodem eind september in GOUD en zilver zien we de ratio zijwaarts gaan. Dat is voor beide markten – op de korte termijn – geen gezonde beweging. Zouden zowel GOUD als zilver een nieuwe uptrend begonnen zijn, dan zou de ratio moeten dalen. Zilver stijgt (en daalt) immers harder dan GOUD. De huidige zijwaartse beweging suggereert dat er nog meer stijging in de ratio komt. Dat betekent dat in een stijgende markt vooral GOUD de kar trekt en in een dalende markt zilver meer wordt ‘afgeslacht’ dan GOUD. Zilverliefhebbers die vooral naar de koers van GOUD en zilver kijken teneinde een mooi instapmoment te bepalen kunnen dus beter nog even hun kruit droog houden.

Lees verder op de Kritische Belegger.nl
Geplaatst op: zondag 4 december 2011

Chris Martenson en James Turk praten over Europa en de globale economie

Twee iconen in het financiële circuit, Chris Martenson en James Turk, bespreken de Europese schuldencrisis en de globale economie. De toekomst ziet er alleminst goed uit, volgens beide specialisten.

Beleggers moeten zich beschermen tegen wat komen gaat, via GOUD, zilver, grondstoffen, ...

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 3 december 2011

Chavez verwelkomt GOUD weer in eigen kluizen

In Augustus ontstond er enorme reuring op de GOUDmarkt toen Hugo Chavez opriep tot het repatriëren van in totaal 11 miljard dollar aan Venezolaans GOUD. Het feit dat een land  leek te twijfelen aan de vraag of zijn voorraad nog veilig was in Europa en Noord-Amerika zorgde voor prijsstijgingen richting de $1900 per ounce. Daarnaast groeide de angst dat dit zou leiden tot een domino effect naar andere kleine landen die hun GOUDvoorraden in landen als Frankrijk, Engeland, Canada en de Verenigde Staten “veilig” hebben opgeslagen.

Het verhaal leek destijds met een sisser af te lopen, maar is sinds kort weer actueel. De eerste lading met GOUD vanuit Parijs kwam vrijdag per vliegtuig aan in Carcacas en werd vandaar uit onder zware bewaking naar de Centrale bank kluizen gereden. In totaal zal men zo’n 211 ton aan GOUD repatriëren vanuit zowel Amerikaanse als Europese bankkluizen.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 december 2011

Zuid-Korea vergroot GOUDreserves voor tweede keer dit jaar

De Zuid-Koreaanse centrale bank, The Bank of Korea, heeft voor de tweede keer dit jaar haar GOUDreserves vergroot. De Bank of Korea beheerd de 8e grootste buitenlandse valutareserves van de wereld.

[geen inlog vereist]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs