EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7181 tot 7185 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 30 november 2011

Junior GOUDmijnaandelen handelen opnieuw aan 400-dollar-GOUD!

De GOUDmijnaandelen hebben de jongste maanden moeite op nieuwe records op te tekenen. Dit terwijl GOUD dicht tegen zijn recordprijs noteert.

De GOUDmijnaandelen hebben de jongste maanden moeite op nieuwe records op te tekenen. Dit terwijl GOUD dicht tegen zijn recordprijs noteert.

De moeilijke marktomstandigheden wegen voorlopig zwaarder dan de recordresultaten en de fors hogere dividenden in de GOUDsector.

Maar de grootste klappen vallen echter bij de junior GOUDmijnaandelen. De CNDX index (Canadian Venture Exchange Index), die overwegend Canadese junior GOUDmijnaandelen bevat, kent momenteel de op een na grootste daling van de afgelopen 10 jaar!

De CNDX index noteert terug op het niveau van eind 2003, toen GOUD aan 400 dollar per ounce werd verhandeld en zilver aan amper 5 dollar over de toonbank ging!

[grafiek] ...

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 november 2011

Kredietwaardering wereldwijd van 37 banken verlaagd

Kredietbeoordelaar Standard & Poors' heeft de kredietwaardering wereldwijd van 37 banken verlaagd. Van een serie grote Amerikaanse banken ging de rating omlaag. Ook de Rabobank ontspringt de dans niet en verliest haar GOUDgerande AAA-rating.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: maandag 28 november 2011

GOUDkoers voor 2012 naar 2000 dollar

GFMS heeft in een interview aangegeven dat de GOUDkoers voor 2012 kan gaan stijgen tot 2000 dollar per troy ounce. De GOUDkoers blijft stijgen door de dure staatsobligaties van Griekenland en Italië. Door de dure staatsobligaties stijgt de dollarkoers welke in de stijging ook de GOUDkoers meeneemt.

Een andere belangrijke reden voor het blijven stijgen van de GOUDkoers is de vraag vanuit de centrale banken in de wereld naar GOUD. Landen als Zuid-Korea en Brazillië kopen grote hoeveelheden GOUD in waardoor de GOUDkoers stijgt door de stijgende vraag.

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl
Geplaatst op: maandag 28 november 2011

Verbijstering

Verbijstering is het woord dat het beste beschrijft wat ik zoal ervoer op de Dag van de Belegger. Ik kom al enkele jaren op “de Dag”, vooral om te proeven hoe er over GOUD en zilver gedacht wordt. En dit jaar – ik ben op vrijdag geweest – ging ik toch echt met het idee dat het dit jaar anders zou moeten zijn.  Dat moest toch wel met zo’n slecht vooruitzicht, waarbij een van de CEO’s opmerkte: gooien we de drenkeling een reddingsboei toe of gaan we hem zwemles geven. Maar NEEN het was dit jaar niet anders. De stands waren er weer, de sprekers ook, maar op een uitzondering na was het allemaal weer van het zelfde laken een pak. Iedereen deed het uiteraard beter dan de AEX, de politici hadden het gedaan en volgend jaar stijgen de aandelen.

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2011

Merkel laat GOUDprijs dalen

Volgens persbureau Reuters is de GOUDprijs vandaag gedaald door het aanhoudende slechte nieuws over de dure obligaties in Europa. Door de dure obligaties en het aandringen van Merkel om Europese staatsobligaties in te voeren brengt de GOUDprijs in een daling.

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs