Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 7181 tot 7185
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

Banken zien interesse voor GOUD toenemen

Nu de GOUDprijs record na record breekt, zien de banken in ons land de interesse in het edelmetaal toenemen. Dat blijkt uit een rondvraag bij Belgische grootbanken. KBC spreekt zelfs van een verdrievoudiging in vergelijking met het normale gemiddelde aantal orders. De GOUDprijs overschreed vandaag voor het eerst de kaap van 1.800 dollar voor een ounce.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

Celente: Elk einde kent een nieuw begin

Begin 2011 mochten Biflatie.nl en GOUDportal.nl Gerald Celente interviewen (beluister hier het interview). Toentertijd waarschuwde Celente al dat het in 2011 flink mis zou gaan in de wereld. Dalende beurzen, stijgende voedselprijzen en rellen in verschillende landen. Inmiddels in de AEX gedaald tot 270 punten en is de kans op een nieuwe recessie, ofwel een dubbele dip, groot.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

Beleggers in zilver, opgelet: technische rally onderweg

Iedereen heeft de jongste dagen z’n ogen gericht op de aanhoudende schulden-banken-valuta-crisis. Het logische gevolg is dat de prijs van GOUD record na record neerzet.

Met al dat prijsgeweld van het gele edelmetaal, hebben beleggers zilver wat uit het oog verloren. Onterecht volgens ons! De technische indicatoren wijzen in de richting van een potentiële prijsexplosie van het witte edelmetaal.

Bron: Inveztor.nl
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

GOUD: grote correctie op handen

Aangezien iedereen nu het gevoel schijnt te hebben dat GOUD de enige schuilplek in de huidige ellende is, lijkt het mij juist dat GOUD rijp is voor een grote correctie.

[...]

Aangezien ik denk dat de GDX ook nu weer onder de neklijn gaat komen, verwacht ik dat GLD ook weer een daling van zo’n 30% voor de kiezen krijgt.

Bron: Goud Portal
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

GOUD: CME margin verhoging na nieuw record (1.813,79) heeft weinig invloed

Vannacht heeft GOUD voor de zoveelste keer een nieuw record neergezet. GOUD koerste ditmaal naar een all time high van $1.813,79 dollar per troy ounce. Reden genoeg voor de CME Group om margin verplichtingen aan te scherpen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$