Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 7196 tot 7200
Bron: Goud Portal
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2011

GOUD weer duurder dan platina

Waar de afgelopen weken de GOUD:zilver ratio uit de hand is lopen (1:46 +), loopt de ratio van GOUD ten opzichte van platina steeds meer terug. En wel zodanig, dat GOUD na jaren weer duurder is dan platina!

Bron: Edelmetaal Blog
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

Nieuwe innovatieve GOUD baren op de markt

Producent Valcambi heeft dit jaar een nieuw soort GOUDbaren geïntroduceerd. De zogenaamde CombiBars zijn GOUDbaren waarvan een deel kan worden afgebroken, net als chocoladerepen. Hierdoor worden deze GOUDbaren een stuk makkelijker verhandelbaar.

Bron: Amsterdamgold.com
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

JP Morgan: GOUDprijs voor het einde van het jaar $2500

De Amerikaanse investeringsbank JP Morgan heeft op dinsdag zijn verwachting voor de GOUDprijs met 39% verhoogd. JP Morgan voorspelt dat de GOUDprijs voor het einde van het jaar $2.500 per troy ounce zal bedragen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

Banken zien interesse voor GOUD toenemen

Nu de GOUDprijs record na record breekt, zien de banken in ons land de interesse in het edelmetaal toenemen. Dat blijkt uit een rondvraag bij Belgische grootbanken. KBC spreekt zelfs van een verdrievoudiging in vergelijking met het normale gemiddelde aantal orders. De GOUDprijs overschreed vandaag voor het eerst de kaap van 1.800 dollar voor een ounce.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

Celente: Elk einde kent een nieuw begin

Begin 2011 mochten Biflatie.nl en GOUDportal.nl Gerald Celente interviewen (beluister hier het interview). Toentertijd waarschuwde Celente al dat het in 2011 flink mis zou gaan in de wereld. Dalende beurzen, stijgende voedselprijzen en rellen in verschillende landen. Inmiddels in de AEX gedaald tot 270 punten en is de kans op een nieuwe recessie, ofwel een dubbele dip, groot.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$