Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 721 tot 725
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 16 april 2016

Zilverprijs stijgt GOUD voorbij

De zilverprijs is in het eerste kwartaal achter gebleven ten opzichte van de GOUDprijs. In de afgelopen 11 handelsdagen steeg....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 16 april 2016

Is er nog tijd om GOUDmijnaandelen te kopen?

Na maanden, of beter gezegd jaren, in het zand te bijten, klaart de hemel voor beleggers in GOUDmijnaandelen eindelijk op. Voor de beleggers die al 5 jaar of meer beleggen in GOUDmijnaandelen is het een ware calvarietocht geweest. De vraag is dan ook, is het nu (nog) interessant om deze aandelen te kopen?

De meeste beleggers die een sector op enkele maanden tijd zien stijgen met 60% tot zelfs 100% zullen afdruipen met het gedacht dat ze de trein gemist hebben. Maar GOUDmijnaandelen stonden begin dit jaar zo goedkoop genoteerd, dat een verdubbeling amper iets doet aan de onderwaardering.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 15 april 2016

Deutsche Bank bekent: zilver werd gemanipuleerd

Enkele futurehandelaren hadden het in 2014 helemaal gehad met de aanhoudende manipulaties van de GOUD- en zilvermarkt en daagden enkele bullionbanks voor de rechter.

Veel verwacht je er dan niet meer van, totdat plots het bericht opduikt dat Deutsche Bank een schikking heeft getroffen in deze zaak.

Dat wordt hier interessant!

En maak alvast de popcorn maar gereed want Deutsche Bank heeft als onderdeel van de schikking beloofd om actief mee te werken aan het blootstellen van de rest.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 15 april 2016

Deutsche Bank erkent manipulatie GOUD- en zilverprijs

Deutsche Bank heeft een schikking getroffen voor het manipuleren van de zilverprijs, zo schrijft Reuters. Ook geeft de bank toe dat de GOUDprijs jarenlang door een klein groepje banken gemanipuleerd werd, waaronder Deutsche Bank. Daarmee krijgen zilverbeleggers eindelijk hun gelijk, nadat ze jaren door de Amerikaanse toezichthouder aan het lijntje gehouden werden. Ook opvallend is dat Deutsche Bank de aanklagers gaat helpen, door meer informatie te delen over andere banken.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 14 april 2016

Koersdoel GOUD omhoog bij RBC

De Canadse investeringsbank RBC heeft deze week het koersdoel GOUD verhoogd naar....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$