Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 721 tot 725
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 mei 2016

GOUD is het eerlijkste geld dat er bestaat

Het team van Slim Beleggen is ervan overtuigd dat de traditionele beleggingen het stilaan moeten afleggen tegenover nieuwe, alternatieve beleggingen. Dit proces duurt jaren maar de trends zijn duidelijk zichtbaar. Vooral GOUD is een van onze stokpaardjes. Spijtig genoeg bestaat er nogal wat verwarring rond GOUD. Tijd voor wat opheldering.

De grootste fout die de meeste mensen maken, is dat ze GOUD zien als een investering. GOUD is geen belegging, GOUD is geld. 100 aandelen Royal Dutch Shell is een belegging, RDS heeft activa, cash flow, maakt winst, … Vastgoed is een investering wanneer je het verhuurt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 2 mei 2016

GOUDprijs loopt op tot hoogste niveau sinds begin 2015

De GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs is maandagochtend opgelopen tot het hoogste niveau sinds begin vorig jaar.

De zwakke economische groei trekt beleggers al maanden naar het veilig geachte edelmetaal en die lijn werd aan het begin van de nieuwe week doorgezet.

De GOUDprijs piekte in de ochtendhandel op 1300,88 dollar per troy ounce (31,1 gram). Daarmee werd de grens van 1300 dollar voor het eerst sinds eind januari 2015 doorbroken. Begin dit jaar stond de prijs nog op circa 1060 dollar.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 2 mei 2016

GOUDprijs boven $1.300 per troy ounce

De GOUDprijs bereikte vandaag voor het eerst sinds januari 2015 weer een niveau van $1.300 per troy ounce. Een zwakkere dollar en de verwachting dat centrale banken nog langdurig vast zullen houden aan een ruimer monetair beleid speelt het edelmetaal in de kaart als veilige haven. Dit jaar is de GOUDprijs al 20% gestegen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 2 mei 2016

Centrale banken houden van GOUD

Edelmetalen hebben het beste kwartaal van de afgelopen 30 jaar achter de rug, terwijl GOUD- en zilvermijnen de sterkste rally in jaren meemaakten. Aandelen van deze bedrijven zijn in amper vier maanden tijd gemiddeld in waarde verdubbeld. Niets gaat in een rechte lijn omhoog, maar GOUD en zilver weigeren vooralsnog veel van hun winst prijs te geven.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 2 mei 2016

GOUD levert meer op dan staatsobligaties

en argument dat mensen ervan weerhoudt fysiek GOUD te kopen is dat het geen rendement oplevert. Maar nu we steeds vaker negatieve rentes zien wordt die eigenschap juist een voordeel. Heb je vermogen dat je twee jaar wilt parkeren, dan betaal je voor een staatsobligatie van de meeste Europese landen al meer dan voor GOUDLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$