EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7201 tot 7205 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 4 december 2011

Chris Martenson en James Turk praten over Europa en de globale economie

Twee iconen in het financiële circuit, Chris Martenson en James Turk, bespreken de Europese schuldencrisis en de globale economie. De toekomst ziet er alleminst goed uit, volgens beide specialisten.

Beleggers moeten zich beschermen tegen wat komen gaat, via GOUD, zilver, grondstoffen, ...

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 3 december 2011

Chavez verwelkomt GOUD weer in eigen kluizen

In Augustus ontstond er enorme reuring op de GOUDmarkt toen Hugo Chavez opriep tot het repatriëren van in totaal 11 miljard dollar aan Venezolaans GOUD. Het feit dat een land  leek te twijfelen aan de vraag of zijn voorraad nog veilig was in Europa en Noord-Amerika zorgde voor prijsstijgingen richting de $1900 per ounce. Daarnaast groeide de angst dat dit zou leiden tot een domino effect naar andere kleine landen die hun GOUDvoorraden in landen als Frankrijk, Engeland, Canada en de Verenigde Staten “veilig” hebben opgeslagen.

Het verhaal leek destijds met een sisser af te lopen, maar is sinds kort weer actueel. De eerste lading met GOUD vanuit Parijs kwam vrijdag per vliegtuig aan in Carcacas en werd vandaar uit onder zware bewaking naar de Centrale bank kluizen gereden. In totaal zal men zo’n 211 ton aan GOUD repatriëren vanuit zowel Amerikaanse als Europese bankkluizen.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 december 2011

Zuid-Korea vergroot GOUDreserves voor tweede keer dit jaar

De Zuid-Koreaanse centrale bank, The Bank of Korea, heeft voor de tweede keer dit jaar haar GOUDreserves vergroot. De Bank of Korea beheerd de 8e grootste buitenlandse valutareserves van de wereld.

[geen inlog vereist]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 december 2011

Rogers:"Gecorrigeerd voor inflatie moet de GOUDprijs minstens $2.400 zijn"

In een interview met CNBC geeft de bekende belegger Jim Rogers zijn visie over de huidige staat van de wereldeconomie. Volgens Rogers blijft de enorme schuldenberg over de hele wereld sterk groeien en hij ziet hier in korte termijn geen verandering in komen.

[..] [video]

Lees verder op Amsterdam Gold.com
Geplaatst op: vrijdag 2 december 2011

GOUDkoers stijgt in afwachting van Europa

De GOUDprijs is vandaag verder opgelopen. Belangrijkste reden is dat de markten in afwachting zijn van de aankomende Europese top waarin banken maatregelen moeten bedenken waarmee de crisis binnen Europa kan worden beëindigd. De GOUDmarkt wacht op het moment dat Europa de liquiditeit kraan openzet, waardoor de inflatie zal stijgen. In het verleden is gebleken dat een stijgende inflatie een rally op GOUD kan veroorzaken.

Lees verder op Prijs van goud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs