Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 7201 tot 7205
Bron: Edelmetaal-Info
Geplaatst: zaterdag 24 september 2011

Illustere ontluistering

Pas nu worden de contouren duidelijk van de wijze waarop wij allen in de rest van de wereld al sinds het “GOUDakkoord” (Bretton Woods, 1944) door de centrale banken en regeringsleiders onder “orkestratie van Washington” bij de neus zijn en worden genomen. Niets meer en niets minder verschafte dit akkoord de V.S. een pure vrijbrief om de financiële markten naar haar hand te zetten.

Bron: Slimbeleggen
Geplaatst: zaterdag 24 september 2011

Reden van GOUD en zilver crash: CME margin verhoging

Vers van de pers. CME heeft besloten om de margin verplichtingen op GOUD, zilver en koper fors op te trekken met respectievelijk +21, +16 en +18 procent

Hierdoor moesten veel partijen posities verkopen.

Bron: Beursbox
Geplaatst: zaterdag 24 september 2011

De crisis op het scherpst van de snede

Dat de GOUDprijs nu een duik neemt is geen toeval. ALLES wordt er nu op alles gezet om het alternatief op funny money nu minder aantrekkelijk te maken.

Ze zullen falen, omdat deze aanval op de GOUDprijs JUIST gaat inhouden dat nog meer mensen in GOUD zullen stappen. Immers is hier voor velen een prachtige kans ontstaan om tegen een lagere koers eindelijk in te stappen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 24 september 2011

GOUDprijs zakt honderd dollar

De GOUDprijs is meer dan honderd dollar gezakt in New York. Ook de zilverprijs kreeg een forse dreun.

De futures voor GOUD daalden op de Comex-beurs in New York tot 1.635,90 dollar. Dat is een daling van 105,80 dollar op één dag.

Bron: BeursBox
Geplaatst: vrijdag 23 september 2011

De crisis op het scherpst van de snede

Dat de GOUDprijs nu een duik neemt is geen toeval. ALLES wordt er nu op alles gezet om het alternatief op funny money nu minder aantrekkelijk te maken. Ze zullen falen, omdat deze aanval op de GOUDprijs JUIST gaat inhouden dat nog meer mensen in GOUD zullen stappen. Immers is hier voor velen een prachtige kans ontstaan om tegen een lagere koers eindelijk in te stappen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$