Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 7216 tot 7220
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 september 2011

Terwijl aandelen aan terrein inleveren, consolideren grondstoffen hun winsten

Dat de beurzen onder druk staan is een understatement. De markten zitten al enkele weken in crash modus en aandeelhouders werpen stilaan de handdoek in de ring.

Ondertussen moeten beleggers nog altijd niet veel weten van grondstoffen en edelmetalen!

Nu olie opnieuw de kaap van 90 dollar per vat heeft bereikt en GOUD koppig boven 1800 dollar blijft handelen, vonden we het een goede gelegenheid om eens een stand van zaken op te maken.

Bron: BeursBox
Geplaatst: dinsdag 13 september 2011

Interview met Marc Haagen van Haagen Invest

"Ik heb de plechtige belofte gedaan mijn lezers te begeleiden naar 2000 dollar GOUD en 100 dollar zilver..."

Zelf houd ik met mijn lezers turbo's long aan in GOUD en zilver en turbo's short de grote indexen. Ik heb me op turbo's geconcentreerd zodat ik die pretty good bevat ondertussen.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 september 2011

GOUDverkoop aan banden

In Oostenrijk wordt de verkoop van GOUDen munten en edelmetalen aan banden gelegd. 3 Maanden geleden was er nog geen enkel probleem om grote hoeveelheden GOUD en zilver te kopen bij een bank. Vandaag is dat anders.

[...]

Bron: Business Insider
Geplaatst: zondag 11 september 2011

Als Griekenland failliet gaat koop dan zoveel euro's als je kunt

Er waren veel geruchten dat Griekenland al dit weekeind failliet zou gaan. Blijkbaar wordt het wat later. Beurs-goeroe Jim Rogers heeft een goede raad voor als het zover is. Wacht heel even, zodat de volle klap van de gebeurtenis in de koers van de euro is verwerkt en verkoop dan al je beleggingen, GOUD en deviezen en koop euro's.

Jim Rogers: Buy All The Euros You Can If Greece Defaults

A Greek default may lead to a default in Italy, Spain and elsewhere, causing massive selling in the euro.

If this happens "the euro will go down a far amount. But I would buy all the euro I could at that point because then that would mean that Europe is going to have a very strong, sound currency," he explained. "People can not lie about their finances anyone, people have to run a tight ship."

Bron: de Telegraaf.nl
Geplaatst: zondag 11 september 2011

Zorgen om doorlenen GOUDstaven

 Er dreigt een grote bubble te ontstaan op de GOUDmarkt. Centrale banken, (GOUD)banken en andere beleggers hebben het edelmetaal de afgelopen jaren lustig aan elkaar doorgeleend, waardoor talloze claims zijn ontstaan. Die kunnen volgens experts de reputatie van GOUD als ultieme veilige haven flink ondermijnen. „Zolang partijen hun GOUDvorderingen niet verzilveren, is er nog weinig aan de hand. Maar in de huidige crisis is niets meer zeker.”Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$