Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8025 artikelen gevonden. Artikel 7226 tot 7230
Bron: rt[z]
Geplaatst: woensdag 10 augustus 2011

GOUD door de 1800 dollar, 1 kilo is nu 40.000 euro waard

Een once GOUD is vandaag 50 dollar duurder geworden. Het nieuwste hoogtepunt in deze gierende rally ligt nu 1800 dollar.

Bron: AmsterdamGold.com
Geplaatst: woensdag 10 augustus 2011

S&P verlaagt kredietwaardering VS; GOUDprijs stijgt naar nieuwe records

De Verenigde Staten hebben afgelopen vrijdag hun triple A status verloren. Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s verlaagde de kredietwaardigheid van de VS met één stap naar AA+. De VS hadden sinds 1941 de hoogste AAA waardering.

Een week nadat de politieke leiders van de VS een akkoord hebben bereikt over het verhogen van het Amerikaanse schuldplafond heeft S&P de kredietwaardigheid van 's werelds grootste economie verlaagd. S&P vindt dat de overeengekomen bezuinigingen tekort schieten. S&P zette ook het vooruitzicht voor de Amerikaanse kredietwaardigheid op negatief en stelde dat de kans één op drie is dat de kredietwaardigheid van de VS binnen 6 tot 24 maanden opnieuw wordt afgewaardeerd.

Bron: Edelmetaal-Info
Geplaatst: woensdag 10 augustus 2011

Lezersvraag over mijnbouwaandelen

Lezersvraag: Moeten we GOUDmijnaandelen niet gaan bekijken als 'gewone aandelen'?

We krijgen in de afgelopen dagen steeds meer van dit soort vragen in onze mailbox. Dat hoeft niet te verbazen met de ravage op de beurzen.

Uiteenzetting door Nico Pantelis

[...]

Bron: Goudportal
Geplaatst: woensdag 10 augustus 2011

JP Morgan: GOUD dit jaar nog naar $2.500

De lange termijn trend is en blijft zeer bulllish.

Volgens J.P. Morgan Chase & Co. (JPM) kan de GOUDprijs nog dit jaar boven de $2.000 dollar klimmen, en zelfs eind van dit jaar de $2.500 dollargrens aantikken.

[...]

Zowel J.P. Morgan als Goldman Sachs Group (GS), hebben hun toekomstbeeld voor de prijs van GOUD omhoog bijgesteld. Goldman Sachs is echter iets voorzichtiger: $1.900 dollar per troy ounce begin volgend jaar.

Bron: Bright.nl
Geplaatst: woensdag 10 augustus 2011

Bitcoin-crash groter dan beurskrach

Op GOUDPortal waren we in eerste instantie razend enthousiast, maar Cybercash blijkt voorlopig niet het nieuwe GOUD te zijn.

Niet alleen op de gewone beurs gaat het bergafwaarts, de waarde van de virtuele munt Bitcoin stort compleet in.

Toen we eind juni een uitlegparty gaven over de virtuele munteenheid Bitcoin, waarmee je internationaal, kostenloos en 'anoniemer' kan betalen zonder voorwaarden en bankrekeningen, stond de waarde van de cybervaluta nog rond 12 euro. Maar de laatste weken is de 'koers' totaal ingestort. De waarde van één Bitcoin is gezakt tot 6,50 euro bij Bitmarket.eu, bijna een halvering dus.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$