Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8053 artikelen gevonden. Artikel 726 tot 730
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 12 mei 2016

JP Morgan: Nieuwe bull market voor GOUD is begonnen

De GOUDprijs is dit jaar al 20% gestegen, maar volgens analiste Solita Marcelli van JP Morgan is dit nog maar het begin van een nieuwe en langdurige bull market in GOUD. De bank adviseert haar klanten zelfs om GOUD te kopen, omdat het edelmetaal door de extreem lage rente een interessant alternatief is geworden voor staatsobligaties. 

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 11 mei 2016

Edelmetalen in Ban van de FED

GOUD en zilver staan flink in de plus dit jaar. De komende maanden zal de ontwikkeling van de prijzen.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 mei 2016

De ups en downs van GOUD

In 2011 tikte de GOUDprijs $1.921 per ounce aan, beleggers zochten een veilige haven voor de wrakken van de financiële crisis. Maar in plaats van hoge inflatie en een imploderende aandelenmarkt, toverden de centrale banken een enorm wit konijn uit hun hoed en GOUD verloor zijn glans. De geschiedenis van GOUD kent zo al langer zijn ups en downs.

Mansa Musa leefde van GOUD, de Inkas aanbidden het en in de 19e eeuw ontstond er een ware rush naar in Californië terwijl schepen vandaag nog steeds de bodem van de zee aftasten naar gezonken GOUD. Het gele edelmetaal beroerde menig harten maar verloor veel van zijn glans sinds 2013.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 mei 2016

Grote beleggers storten zich massaal op GOUD

De afgelopen jaren heeft de GOUDsector het niet bepaald gemakkelijk gehad. Zo hebben de meeste GOUDmijnaandelen de afgelopen jaren hun beurswaarde in een rap tempo zien verdampen. Sinds het begin van dit jaar is de GOUDsector echter bezig met een inhaalslag. En deze inhaalslag heeft er voor weten te zorgen dat steeds meer beleggers beginnen te geloven in de GOUDsector.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 10 mei 2016

GOUDreserves China stijgen verder

De GOUDreserves van China zijn vorige maand wederom gestegen. De Cntrale Bank van China kocht.....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$