Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 726 tot 730
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

Superbeleggers zetten in op grondstof die nog niet verhandeld wordt op de beurs

Als u deze site leest is de kans groot dat u wat geld heeft geïnvesteerd in aandelen, vastgoed, obligaties en edelmetalen. Maar hoeveel van uw portefeuille zit in water, misschien wel de belangrijkste grondstof die er is?

Het is een belangrijke vraag, zeker als je weet dat steeds meer superbeleggers inzetten op deze grondstof.

De GOUDkever Jim Rickards bijvoorbeeld Tweet geregeld over hoe water het transparante GOUD wordt. Al moeten we toegeven dat hij misschien bevooroordeeld is, aangezien zijn zoon manager is van een waterfonds.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 19 juni 2016

‘Een zaak staat vast: als het einde van de wereld nabij is zal GOUD in waarde stijgen’

GOUD steeg donderdag voor het eerst sinds augustus 2014 boven de grens van de 1.300 dollar per ounce, alvorens vrijdag wat in te leveren als gevolg van de opschorting van de ‘Brexit’-campagne.

Wanneer GOUD in waarde stijgt, betekent dit dat al de rest verliest – of bijna toch. GOUD opnieuw als de ultieme vermogensbeschermer?

Geen enkel praktisch nut

Superbelegger Warren Buffett omschreef GOUD destijds als ‘een product dat ergens in Afrika of een andere locatie uit de grond wordt gehaald, vervolgens wordt gesmolten en uiteindelijk weer in een nieuw gegraven put wordt begraven en door een grote groep betaalde wachten moeten worden beschermd.’ Hij gaf aan dat GOUD geen enkel praktisch nut heeft:

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 19 juni 2016

GOUDreserves Rusland groeien 84% harder in 2016

De GOUDreserves van Rusland zijn in de eerste 5 maanden van 2016 met 84% harder.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

GOUDprijs naar hoogste niveau in drie jaar

De GOUDprijs bereikte donderdag het hoogste niveau in meer dan drie jaar tijd, nadat de Federal Reserve bekendmaakte dat de rente nog langdurig laag zal blijven. De Amerikaanse centrale bank temperde de verwachting ten aanzien van een mogelijke renteverhoging, waardoor GOUD weer in de belangstelling kwam te staan als veilige haven.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

Rusland voegt 15 ton GOUD aan reserves toe in mei

Rusland heeft in mei 15,6 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Russische centrale bank. De totale GOUDreserve groeide naar 1.489 ton, waarmee Rusland de zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste GOUDvoorraden verstevigt. Het land heeft de afgelopen tien jaar meer dan duizend ton van het gele metaal aan haar reserves toegevoegd en is blijkbaar nog niet van plan te stoppen met GOUD kopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$