Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 7266 tot 7270
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

Celente: Elk einde kent een nieuw begin

Begin 2011 mochten Biflatie.nl en GOUDportal.nl Gerald Celente interviewen (beluister hier het interview). Toentertijd waarschuwde Celente al dat het in 2011 flink mis zou gaan in de wereld. Dalende beurzen, stijgende voedselprijzen en rellen in verschillende landen. Inmiddels in de AEX gedaald tot 270 punten en is de kans op een nieuwe recessie, ofwel een dubbele dip, groot.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

Beleggers in zilver, opgelet: technische rally onderweg

Iedereen heeft de jongste dagen z’n ogen gericht op de aanhoudende schulden-banken-valuta-crisis. Het logische gevolg is dat de prijs van GOUD record na record neerzet.

Met al dat prijsgeweld van het gele edelmetaal, hebben beleggers zilver wat uit het oog verloren. Onterecht volgens ons! De technische indicatoren wijzen in de richting van een potentiële prijsexplosie van het witte edelmetaal.

Bron: Inveztor.nl
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

GOUD: grote correctie op handen

Aangezien iedereen nu het gevoel schijnt te hebben dat GOUD de enige schuilplek in de huidige ellende is, lijkt het mij juist dat GOUD rijp is voor een grote correctie.

[...]

Aangezien ik denk dat de GDX ook nu weer onder de neklijn gaat komen, verwacht ik dat GLD ook weer een daling van zo’n 30% voor de kiezen krijgt.

Bron: Goud Portal
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

GOUD: CME margin verhoging na nieuw record (1.813,79) heeft weinig invloed

Vannacht heeft GOUD voor de zoveelste keer een nieuw record neergezet. GOUD koerste ditmaal naar een all time high van $1.813,79 dollar per troy ounce. Reden genoeg voor de CME Group om margin verplichtingen aan te scherpen.

Bron: Welingelichte Kringen
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

Grieken kopen GOUD met ons geld

Als het waar is, dan is het de wereld op zijn kop. En volgens Die Welt is het waar: cijfers van het IMF tonen aan dat Griekenland zijn GOUDvoorraad aan het uitbreiden is.

Het toont goed koopmanschap, want de prijs stijgt hard. De vraag is wellicht of het de bedoeling is dat de Grieken speculeren op kosten van de EU-buren.

Volgens die cijfers van het IMF hebben de Grieken twee maanden geleden echt aanzienlijke aankopen gedaan. Sterker ze waren in die periode recordkoper in GOUD kopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$