EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7271 tot 7275 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 24 oktober 2011

Jim Rickards: 'Inflatie is de onzichtbare vijand'

King World News sprak met Jim Rickards, de auteur van het boek ''Currency Wars: The Making of the Next Global Crisis'' dat 10 november wordt uitgebracht. In het fragment komen verschillende onderwerpen aan de orde, zoals de schuldencrisis in Europa, de inflatie en centrale banken die GOUD kopen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 23 oktober 2011

Bezorgd om zilver? Eric Sprott presenteert enkele verbluffende feiten

Hedge fund manager Eric Sprott sprak afgelopen week tijdens de “silver summit” een volle zaal met nerveuze zilverbezitters toe. Aan het einde van zijn speech konden zilverbezitters opgelucht ademhalen. Enkele feiten:

Hedge fund manager Eric Sprott sprak afgelopen week tijdens de “silver summit” een volle zaal met nerveuze zilverbezitters toe. Aan het einde van zijn speech konden zilverbezitters opgelucht ademhalen. Enkele feiten:

Ieder jaar word er tien keer zoveel zilver dan GOUD gemijnd. De ratio GOUD/zilver in de grond is 1:15. De terechte vraag: Hoe kan de verhouding uitgedrukt in dollars ooit 1:50 zijn? Een terugkeer naar een historische ratio van 1:15 is zeer aannemelijk wat uitwijst dat zilver GOUD zal overtreffen.

Dagelijks wordt er een miljard ounce zilver verhandeld terwijl de wereld slechts 900 miljoen ounce zilver per jaar produceert. Van al het zilver dat op papier verkocht wordt, is er slechts 1,5 miljoen fysiek zilver dat deze lading dient te dekken – belachelijke aantallen.

Het Sprott fonds poogde 15 miljoen ounce zilver te kopen. Daar moesten ze 3 maanden op wachten. Een deel van het zilver moest komen van nieuw gemijnd zilver. Er is niet veel zilver dat in de schappen staat te wachten op een koper.

[...]

Lees verder op 24hgold
Geplaatst op: zaterdag 22 oktober 2011

Wat is het effect van de Europese onderhandelingen op de GOUDprijs?

Er heerst een gespannen sfeertje in Brussel. Daar zijn dit weekend weer allemaal (financiële) ministers van de EU-landen neergestreken om het nog maar eens over de eurocrisis te hebben. Er werd van tevoren al aangekondigd dat landen dit weekend waarschijnlijk niet tot een gezamenlijke oplossing zouden komen. Het noodfonds wordt vooralsnog dus niet uitgebreid. Woensdag 26 oktober staat al weer een nieuwe meeting op de aganda, omdat Frankrijk en Duitsland het maar niet met elkaar eens kunnen worden.

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2011

James Turk: 'Zwakke kapitaalspositie banken zal GOUDprijs doen exploderen'

King Wold News sprak eerder deze week met James Turk, de oprichter van GoldMoney.com. In het interview wordt gesproken over de ontwikkeling van de GOUD- en zilverprijzen, de problemen in de bankensector en de rol die de centrale banken spelen in deze crisis.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2011

GOUDkoers blijft stijgen door falende politiek

Zulauf benadrukt dat door het falende beleid in Europa om de crisis aan te pakken de GOUDkoers de komende periode zal blijven oplopen. Zolang de politiek de inflatie niet onder bedwang krijgt blijven investeerders beleggen in GOUD en niet in staatspapieren. Door deze beleggingen door grote partijen stijgt de GOUDkoers en zal de prijs van GOUD de komende periode blijven stijgen.

Lees verder op Prijsvangoud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs