Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 7286 tot 7290
Bron: Edelmetaal Blog
Geplaatst: maandag 25 juli 2011

Een GOUDen koppel

Hoera, Europa wordt gered [...]

En dan nu naar de werkelijkheid. Het akkoord zit zo vol van vaagheid, dat het mijn inziens nog alle kanten op kan. En dat moet ook wel, want ik kan mij niet voorstellen dat Frau Merkel vrijwillig politiek zelfmoord pleegt door de geldkraan vanuit Duitsland richting de rest van Europa ongehinderd open te laten staan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 25 juli 2011

GOUDkoorts houdt aan

Het wachten is nog op een GOUDkoorts epidemie:

De GOUDprijs zet zijn recordjacht voort. Voor het eerst ging de GOUDprijs boven de 1.620 dollar per ounce.

GOUD geldt als een veilige beleggershaven, en beleggers zoeken in het edelmetaal bescherming tegen de Amerikaanse schuldencrisis. De voorbije weken was de Europese schuldencrisis de grote boeman. De GOUDprijs steeg tot 1.624,07 dollar per ounce.

Bron: rt[z]
Geplaatst: maandag 25 juli 2011

Rente Griekenland, Italie en Spanje loopt toch weer op

De financiële markten hebben toch niet zo heel veel vertrouwen dat de problemen van de zuidelijke eurolanden zijn opgelost. De marktrentes lopen op.

[...]

Tegelijkertijd stijgt de GOUDprijs, terwijl ook de Zwitserse frank meer waard wordt. Dit geeft aan dat beleggers denken dat het gevaar voor Griekenland niet is geweken. Bovendien lijkt het besmettingsgevaar (naar anderel landen, zoals Spanje en Italië) niet van de baan.

Bron: Blik op de Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 juli 2011

Tijd dringt voor schuldenplafond

Onderhandelingen tussen Obama en Democratische en Republikeinse politici over het schuldenplafond zitten muurvast. Als er voor 2 augustus geen akkoord is dreigt een fiscale default. GOUD wint fors, futures staan 1% lager.

Bron: Goud Portal
Geplaatst: maandag 25 juli 2011

Explosies op de New York Globex

Alsof er nog niet genoeg explosiefs in de rondte is gevlogen: Tijdens de opening op de New York Globex op maandag 25 juli zijn GOUD en zilver explosief geopend. GOUD kegelde binnen een uur ten minste 18 dollar de lucht in. De zilveren plak was voor… juist: zilver. Maar liefst een halve dollarcent koerste het blinkende grijze edelmetaal na opening de lucht in. Aanleiding zijn de aanhoudende poppenkasttaferelen rondom het schuldenplafond waaromtrent men binnen het Witte Huis momenteel een waar worsteltoernooi aan het houden is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$