Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 731 tot 735
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Video: Waarom GOUD een Betere Belegging is dan Apple

Een ex-Bloomberg journalist geeft zijn echte mening over GOUD versus Apple. Opmerkelijk toch hoe journalisten écht denken over GOUD als ze eenmaal buiten liggen. Adam Johnson legt uit waarom hij GOUD verkiest boven Apple.

De volgende 10 jaar kan deze munt 3.000% in waarde stijgen

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 mei 2016

Tijdperk van hogere inflatie duwt GOUDprijs de hoogte in

Deflatie, dat is zowat één van de belangrijkste zaken dat alle centrale banken het liefst willen vermijden. Dat doen ze door middel van hun ondertussen welbekende soepele monetaire beleidsvormen. Veel beweging is er voorlopig nog niet, maar de stijgende GOUDvergelijken.nl/kopen/1-troy-ounce-GOUDen-maple-leaf-munt" title="GOUD kopen" alt="GOUD kopen">GOUDprijs zou wel eens een voorteken kunnen zijn voor een periode van stijgende inflatie.

Analisten geraken er steeds meer en meer van overtuigd dat het beleid van de centrale banken onrechtstreeks leidt tot een stijgende GOUDprijs. Al jaren wordt er gestreden om deflatie de kop in te drukken maar voorlopig blijven de resultaten uit en blijft de inflatie op een laag niveau hangen.

Volgens marktkenners is er een transitie in de maak, die wordt verraden door de stijgende GOUDprijs. De periode van deflatie of extreem lage inflatie zou binnenkort wel eens achter de rug kunnen zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 mei 2016

China & co moeten méér GOUD kopen

Professor Kenneth Rogoff werd bij ons vooral bekend door zijn baanbrekend boek “This time is different”.

Hij toonde met uitgebreid cijfermateriaal aan dat een teveel aan schulden een serieuze rem zet op de economische groei.

Van zodra de schulden voorbij de 90% van het BNP gaan, valt de economie zo goed als stil.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 mei 2016

Het westen heeft weldra niets meer te zeggen over de GOUDprijs

De westerse banken druipen een voor een met de staart tussen hun benen af van de GOUDmarkt. Hoogmoed en manipulatie tijdens de topjaren van GOUD krijgt hen op de knieën waardoor ze hun GOUDkluizen moeten verkopen op het meest aantrekkelijke moment. En Chinese banken gaan graag met de juwelen lopen.

Eind 2014 nam de Chinese ICBC Standard Bank al een kluis over van Deutsche Bank voor 1.500 ton GOUD en zilver. De Chinese bank gaf toen aan de leegte te willen opvullen die westerse banken nalaten nadat ze zich –verplicht- terugtrekken van de markt voor grondstoffen en edelmetalen. Maar de honger van ICBC Standard Bank was blijkbaar nog niet gestild.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 17 mei 2016

George Soros stapt uit aandelen en in GOUD

Miljardair George Soros verwacht een daling van de aandelenmarkt en zoekt zijn toevlucht in GOUD. In het eerste kwartaal verkocht hij een kwart van zijn portefeuille van Amerikaanse aandelen, terwijl hij $264 miljoen investeerde in aandelen van Barrick Gold. Dat blijkt uit cijfers die de Amerikaanse toezichthouder maandag publiceerde.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$