EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7316 tot 7320 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 15 november 2011

Rusland wil 100 ton GOUD per jaar

Opmerkelijk nieuws uit Moscou. Een afgevaardigde van de Russische centrale bank zei tegen nieuwsdienst Dow Jones dat Rusland ieder jaar 100 ton GOUD wil kopen.

MOSCOW -(Dow Jones)- The Central Bank of Russia has purchased 90 metric tons of gold to date in 2011 and is on course to buy 100 tons before the end of the year, deputy head of the bank Sergey Shevtsov said as quoted by the bank’s press service.

[...]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 november 2011

Dimitri Speck: Prijsonregelmatigheden in de zilvermarkt

Dimitri Speck, auteur van het Duitstalige boek "Geheime Goldpolitik", maakte een analyse van de intraday prijspatronen op de GOUD- en zilvermarkt over een periode van 11 jaar. Hij verschaft met drie grafieken een verhelderend inzicht in de patronen van de prijsmanipulatie van GOUD en zilver.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 13 november 2011

China aast op het Europese GOUD

[...]

Regling stapte na de fameuze tweede redding van Griekenland twee weken geleden direct in het vliegtuig om de Chinezen ervan te overtuigen om als voornaamste geldschieter te gaan fungeren wanneer alle details bekend worden. China heeft daar waarschijnlijk andere ideeën over. Net als bij andere probleemlanden zal het voornamelijk pas te hulp willen schieten indien het zelf additionele eisen kan stellen. Een voorstel van de Duitse minister van Werkgelegenheid, dat toekomstige hulp moet worden gedekt met GOUDreserves of aandelen in staatsbedrijven van noodlijdende landen, lijkt een voorstel wat de Chinezen beter bevalt.

Lees verder op GoudVergelijjken.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2011

GOUDprijs naar $2.000 eind 2011

Volgens GFMS, edelmetalen research consultancy van Thompson Reuters, kan de GOUDprijs de $2.000,- per troy ounce (31,1 gram) bereiken aan het eind van 2011. Dit gaat volgens GFMS gebeuren omdat er wereldwijd in de tweede helft van dit jaar een record hoeveelheid geld in edelmetalen is geïnvesteerd. Na een kleine dip richting de $1.600 in oktober door de sterke dollar zit de GOUDprijs weer in de lift. Vrijdagochtend koerst de GOUDprijs ronde de $1.770,-.

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2011

Nieuwe trend bij GOUD: meer fysiek dan papier!

Er is in de jongste jaren een nieuwe trend opgedoken in de GOUDmarkt.

Er is in de jongste jaren een nieuwe trend opgedoken in de GOUDmarkt.

Volgens de nieuwste gegevens van CPM Group is er een verschuiving van de investeringsvraag van papieren GOUD (ETF’s) naar fysiek GOUD!

[grafiek]

We hebben een sterk vermoeden dat de stijgende vraag van centrale banken, met name uit de groeimarkten, een belangrijke factor is bij de verschuiving van de investeringsvraag van ETF’s naar fysiek GOUD.

Centrale banken zijn netto kopers van fysiek GOUD geworden sinds Q2 in 2009!

[...]

Lees verder op Slim Beleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs