EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7331 tot 7335 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 7 november 2011

Marc Faber pleit voor regel van 25

De wereldwijd gerespecteerde belegger Marc Faber blijft voor de lange termijn positief voor GOUD, maar vanwege de huidige correctiefase adviseert hij beleggers momenteel niet te fors op het edelmetaal in te zetten. Een evenwichtige verdeling naar aandelen, vastgoed, GOUD en kasmiddelen vindt hij verstandiger.

De wereldwijd gerespecteerde belegger Marc Faber blijft voor de lange termijn positief voor GOUD, maar vanwege de huidige correctiefase adviseert hij beleggers momenteel niet te fors op het edelmetaal in te zetten. Een evenwichtige verdeling naar aandelen, vastgoed, GOUD en kasmiddelen vindt hij verstandiger.

Iedereen zou bij voorkeur maandelijks wat GOUD moeten kopen, zo laat Faber op CommodityOnline.com weten. Hij wijst er daarbij op dat het aanbod slechts beperkt vergroot kan worden, terwijl de Amerikaanse geldpersen overuren draaien. Aangezien de schuldenberg bovendien verder oploopt, is een verzwakking van de dollar volgens hem onvermijdelijk.

Lees verder op DFT.nl
Geplaatst op: maandag 7 november 2011

G-20 wil Duitse GOUDreserve onderbrengen bij ECB om EFSF te versterken

Bij het G-20 topoverleg van afgelopen week werd een voorstel geopperd om de reserves van de Duitse Bundesbank (buitenlandse valuta en GOUD) aan te wenden als Duitse bijdrage aan het EFSF noodfonds. Het zou gaan om €15 miljard aan reserves, maar zowel de Bundesbank als Angela Merkel bieden weerstand.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 7 november 2011

Eric Sprott, een man met een missie

Beleggers die zich verdiepen in GOUD zijn de naam van deze man waarschijnlijk al wel eens tegengekomen. Eric Sprott maakt zich al jaren hard voor GOUD en heeft ook verschillende producten in de markt staan.

Zo is er Sprott Asset Management, maar is er ook Sprott Hedge Fund L.P., Sprott Hedge Fund L.P. II, Sprott Bull/Bear RSP Fund, Sprott Offshore Funds, Sprott Canadian Equity Fund and Sprott Managed Accounts.

[...]

Lees verder op BeursBox
Geplaatst op: maandag 7 november 2011

En nu ook nog eens ons GOUD

Duitse politici hebben zich vandaag in de media ongerust getoond over geruchten rond het gebruik van de Duitse GOUDreserves ter ondersteuning van het Europese noodfonds EFSF. De regering onderstreept echter dat een dergelijke piste nooit op tafel heeft gelegen tijdens de G20 in Cannes eerder deze week.

"En nu ook nog eens ons GOUD", titelde de Frankfurter Allgemeine Zeitung. Die Welt waarschuwde dan weer voor "een aanval tegen de Bundesbank", de Duitse centrale bank die erg op haar onafhankelijkheid gesteld is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 6 november 2011

Voortzetten kwantitatieve verruiming positief voor GOUDprijs

Volgens de GOUD enquête van Kitco News zal de GOUDprijs komende week verder stijgen. In Kitco News’ Gold Survey liet 87,5% van de respondenten weten dat hij of zij verwacht dat het gele edelmetaal in waarde toe zal nemen. Afgelopen week fluctueerde de prijs van GOUD sterk, na nieuwe onrust over een referendum in Griekenland, de onverwachte renteverlaging van de Europese Centrale bank en nieuwe berichten van Helicopter Ben over de Amerikaanse economie.

Lees verder op GoudVergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs