Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 7341 tot 7345
Bron: Forexpros
Geplaatst: zaterdag 18 juni 2011

Analyse zilverprijs op 17-6-2011

De zilverkoers in USD zit in een tradingrange tussen ruwweg 32 en 38.  Ik verwacht dat dit de komende drie maanden (de slappe tijd voor zilver en GOUD en de markten in het algemeen eigenlijk) zo zal blijven.  We zullen op en neer bewegen zonder uitgesproken signalen.  Wel is het zo dat ze, de edelmetalen in het algemeen en zilver in het bijzonder, altijd opwaarts kunnen verrassen.

Bron: PlusPost
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2011

Gaan er valutas imploderen?

Dagelijks verschijnen er bulletins en opinies over het ophanden zijn van een ineenstorting van de euro dan wel van de dollar. Bij de zoekmachine Google verschijnen meer dan 55 miljoen hits als je zoekt naar artikelen over de ineenstortende dollar en 30 miljoen als je uitgaat van een euro-implosie.

Sommige analisten zijn pessimistisch gestemd over beide munten. Zoals Jim Rogers. Hij is zeer flauw gestemd op de dollar voor de lange termijn, maar zou op de korte termijn voor geen GOUD uit de dollar in de euro gaan. Uiteraard wel in het GOUD zelf. De bekende pessimist Nouriel Roubini verwacht dat de euro zal zakken naar pariteit met de dollar.

Bron: Inveztor
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2011

GOUD klaar om te dalen

Interessant om te zien hoe de meningen van Marc Haagen en Serge Farra hier lijnrecht tegenover elkaar staan. Waar GOUDaandelen-presteren-ondermaats/4668" target="_blank" title="Marc Haagen GOUD" alt="Marc Haagen GOUD">Marc verwacht dat GDX zou moeten stijgen, verwacht Farra dat GLD zou corrigeren met 10 procent!

To be concluded...

Serge Farra: De discrepantie tussen GOUD (GLD) en GOUDaandelen (GDX) begint opzienbarende vormen aan te nemen.

Er is totaal geen correlatie meer. Ik denk dat GOUD vrij snel een procent of tien kan verliezen.

Bron: rt[z]
Geplaatst: donderdag 16 juni 2011

Duitsers zitten bovenop berg GOUD

In rap tempo worden grondstoffen schaarser en duurder. De Duitsers steken de schep nu in eigen bodem. En met succes, want de Duitse grond is rijk aan bodemschatten.

Recordhoogte
Jarenlang importeerden Duitsers grondstoffen, maar de prijzen zijn naar recordhoogte gestegen. Dat komt vooral door China. De Chinezen schuimen de wereldmarkt af naar grondstoffen.

Miljoenen
En dus graven de Duitsers in eigen bodem op zoek naar grondstoffen. In de deelstaat Sachsen is al een gat gegraven van 160 meter diep en daarin is zo’n 700 miljoen euro aan metalen te vinden.

Bron: Edelmetaal Blog
Geplaatst: donderdag 16 juni 2011

Nieuwe website voor het online kopen van zilver en GOUD gelanceerd

Het heeft even geduurd maar met gepaste trots kunnen wij mededelen dat de vernieuwde website van The Silver Mountain inmiddels online staat!

Op deze vernieuwde website maken wij het online kopen van zilver en GOUD eenvoudiger dan voorheen. Het is vanaf nu mogelijk om ook zilver en GOUD in kleinere coupures te kopen; de munten worden ook per stuk aangeboden en daarnaast worden er ook kleine GOUDbaren aangeboden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$