EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7346 tot 7350 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 11 november 2011

GOUDprijs naar $2.000 eind 2011

Volgens GFMS, edelmetalen research consultancy van Thompson Reuters, kan de GOUDprijs de $2.000,- per troy ounce (31,1 gram) bereiken aan het eind van 2011. Dit gaat volgens GFMS gebeuren omdat er wereldwijd in de tweede helft van dit jaar een record hoeveelheid geld in edelmetalen is geïnvesteerd. Na een kleine dip richting de $1.600 in oktober door de sterke dollar zit de GOUDprijs weer in de lift. Vrijdagochtend koerst de GOUDprijs ronde de $1.770,-.

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2011

Nieuwe trend bij GOUD: meer fysiek dan papier!

Er is in de jongste jaren een nieuwe trend opgedoken in de GOUDmarkt.

Er is in de jongste jaren een nieuwe trend opgedoken in de GOUDmarkt.

Volgens de nieuwste gegevens van CPM Group is er een verschuiving van de investeringsvraag van papieren GOUD (ETF’s) naar fysiek GOUD!

[grafiek]

We hebben een sterk vermoeden dat de stijgende vraag van centrale banken, met name uit de groeimarkten, een belangrijke factor is bij de verschuiving van de investeringsvraag van ETF’s naar fysiek GOUD.

Centrale banken zijn netto kopers van fysiek GOUD geworden sinds Q2 in 2009!

[...]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2011

James Turk praat met Eric Sprott over GOUD, de schuldencrisis en de banken

James Turk spreekt als oprichter de GoldMoney Foundation met veel grote namen in de wereld van GOUD, zilver en geldsystemen. Onlangs sprak hij met Eric Sprott, de vermogensbeheerder die met het PSLV fonds beleggers in staat stelt om op papier zilver te kopen dat volledig met fysiek zilver gedekt is.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2011

Hoe staat het met de GOUD productie?

[...]

De productie van GOUD neemt niet heel erg veel toe, wat wel veel toeneemt is de hoeveelheid GOUD die van particulieren wordt verkocht aan de markt. Dit effect is te danken aan de hoge GOUDkoers, waardoor particulieren het GOUD wat men thuis heeft verkoopt aan handelaren.

Lees verder op Prijs van Goud
Geplaatst op: woensdag 9 november 2011

GOUD richting $2300 in volatiel 2012

Dat is de verwachting van de zakenbank HSBC. Hoofdanalist Edelmetalen James Steel blijft echter waarschuwen voor de aanhoudende schuldencrisis, wat voor een hogere volatiliteit zal zorgen, ook bij de edelmetalen.

Dat is de verwachting van de zakenbank HSBC. Hoofdanalist Edelmetalen James Steel blijft echter waarschuwen voor de aanhoudende schuldencrisis, wat voor een hogere volatiliteit zal zorgen, ook bij de edelmetalen.

GOUD zal z’n status van ‘veilige haven’ andermaal bevestigen. De grote liquiditeit maakt GOUD extra aantrekkelijk voor beleggers.

Desondanks ziet hij de prijs fluctueren tussen 1700 en 2300 dollar, met een gemiddelde prijs van 2025 dollar per ounce voor het gele edelmetaal in 2012.

[podcast]

Lees verder op Slim Beleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs