EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 736 tot 740
Geplaatst op: donderdag 14 juli 2016

Stijging GOUDprijs niet gunstig voor Chinese juweliers

De GOUDprijs is sinds het begin van dit jaar al bijna 24% gestegen, maar daar profiteert niet iedereen in de GOUDsector van. De South China Morning Post schrijft dat juweliers in China hun omzet met 20 tot 40 procent hebben zien dalen, omdat consumenten door de snelle prijsstijging van het edelmetaal afwachtend zijn geworden met GOUD kopen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2016

Het grote geld aast op zilver!

De financiële spanningen lopen weer iedere dag op. Het herrinert ons aan de eurocrisis van 2011, toen er ook een onafgebroken gevoel van onzekerheid in de lucht hing.

De financiële spanningen lopen weer iedere dag op. Het herrinert ons aan de eurocrisis van 2011, toen er ook een onafgebroken gevoel van onzekerheid in de lucht hing.

Niet onterecht toen… Zeker niet onterecht nu. Onzekere beleggers vluchten in veilige havens. En wat is er veiliger dan GOUD en zilver?

De edelmetalen worden weer massaal gekocht door investeerders, en ditmaal zijn het niet de kleine beleggers, maar het grote geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 juli 2016

ABN AMRO ziet GOUDprijs stijgen naar $1.450

Georgette Boele is valuta en grondstoffen analist bij ABN AMRO. Zij voorspelt een GOUDprijs van $1.450 tegen eind 2017. Wat deze voorspelling zo bijzonder maakt, is dat Georgette Boele een van de weinige analisten is die de laatste jaren de evolutie van de GOUDprijs correct voorspelde, naar boven én naar beneden.

Begin 2013 was Boele een van de meest negatieve analisten omtrent GOUD, vlak voordat de GOUDprijs daalde van $1.700 naar bijna $1.000. In februari van dit jaar werd Boele opnieuw optimistisch, opnieuw op het goede moment.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 juli 2016

GOUDreserves China weer in de lift

De Centrale Bank van China heeft in juni weer een flinke hoeveelheid GOUD aan de reserves toegeveogd. In totaal......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 12 juli 2016

5 ochtendroutines die succes verzekeren

Sommige mensen noemen de uren voor de zonsopgang de ‘GOUDen Uren’ en daar zit veel waarheid in. Het is me-time, enkel en alleen voor jou. De wereld slaapt, er zijn e-mails, noch telefoons en je kan zaken afwerken die anders onmogelijk zijn. Een goede ochtendroutine is trouwens een van de sleutels van succes, want de manier waarop je je ochtend begint heeft grote invloed op de rest van je dag.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs