Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 736 tot 740
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 juni 2016

20-ers moeten 3 essentiële dingen onthouden willen ze rijk worden

Er zijn 2 manieren om écht véél geld over te houden op het einde van de maand: zo weinig mogelijk uitgeven of zo veel mogelijk verdienen. Met de combinatie van beide, wordt het pas echt belachelijk gemakkelijk om snel rijk te worden. In dit artikel leggen we de nadruk op je inkomsten.

Wanneer je wat ouder bent, denk je altijd ‘Had ik maar wat meer moeite gedaan toen ik nog jong was’. Jongeren beseffen te weinig dat ze de GOUDen jaren om op een eenvoudige manier rijk te worden aan zich voorbij laten gaan.

Zorg dat jij niet in deze val loopt. Dit zijn 3 dingen die jongeren moeten doen willen ze eenvoudig rijk worden, je zal jezelf later dankbaar zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 juni 2016

De invloed van een Brexit op GOUD en zilver

Je leest en hoort de laatste tijd maar 2 onderwerpen in de media: het EK voetbal en de stemming in Groot-Brittannië over hun clubkaart van de Europese Unie. Wat je (nog) niet leest, is de impact die een Brexit kan hebben op de GOUD- en zilverprijs.

Het is niet dat de Britten niet met Europa willen samenwerken, de Britten willen een economische samenwerking maar geen politieke dominantie vanuit Brussel. Ze willen het gevoel hebben vrij te zijn in samenwerking met een handelsakkoord. Dit is wat men dacht mee in te stemmen in 1975.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 15 juni 2016

Duitsers zijn GOUDmijn voor Nederlandse toeristenindustrie

Het meeste geld dat door buitenlandse toeristen in Nederland wordt besteed, komt van Duitse vakantiegangers, dagjesmensen en zakenreizigers. In 2015 gaven zij 4,9 miljard euro uit, op een totaal van 10,2 miljard euro dat toeristen in Nederland besteedden.

Jaarlijks vieren een kleine vier miljoen Duitsers in Nederland vakantie.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 14 juni 2016

Grootste GOUD ETF plust 9 miljard

De grootste GOUD ETF heeft in de afgelopen 6 maanden flink wat nieuw geld zien.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 juni 2016

GOUDmijnaandelen op een belangrijk keerpunt

Dit is een zeer interessante periode voor GOUDmijnaandelen. Na jaren lang besparen, kosten verlagen, schulden afbetalen en reorganiseren, komen veel GOUDmijnen op een punt dat ze weer aan groeien kunnen denken. Dit kan door interne projecten uit te breiden of door overnames. We leggen je uit wat dat betekent voor de aandeelhouders.

Nadat de GOUDprijs gestegen was tot meer dan $1.900 per ounce leken de bomen tot in de hemel te groeien voor de GOUDmijnen. Een enorme schuldenberg, slecht management en een daling van de GOUDprijs met 40% zorgde voor een van de donkerste periodes in de geschiedenis. Maar sinds begin dit jaar brandt de lamp opnieuw en worden de vooruitzichten weer positief.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$