Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 7356 tot 7360
Bron: King World News
Geplaatst: dinsdag 31 mei 2011

Richard Russell: Moment om zilver te kopen

Er heerst alom twijfel over het voortbestaan en de stabiliteit van vrijwel alle valuta’s verspreidt over de wereld. Het netto resultaat is dat het grondwettelijke geld – GOUD en zilver – zullen blijven stijgen in waarde ten opzichte van fiat geld – geld waarvan is afgesproken dat dit geld “is”. 

Volgens de grondwet van de Verenigde Staten zijn enkel GOUD en zilver het echte geld. Zilver is een stuk goedkoper dan GOUD. We zien dan ook dat het grote publiek massaal voorkeur geeft het witte edelmetaal.

Remember I said that during recessions, silver is treated as an industrial metal, but during periods of inflation silver is treated as a monetary metal. With inflation built into Americas future, I see silver following gold to higher levels. And I see the public once more rushing in to buy silver as a safe-haven currency against a shaky dollar.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: maandag 30 mei 2011

Chinese GOUDreserve neemt met $11 miljard toe

De “State Administration of Foreign Exchange” (SAFE), het soevereine welvaartsfonds (SWF) dat de buitenlandse valutareserves van China beheert, heeft haar cijfers bekend gemaakt over de reserves van China voor 2010.

De Chinese  buitenlandse reserves stegen in 2010 met 19% van $3.457 miljard naar $4.126 miljard. Deze reserves bevatten onder andere directe investeringen in het buitenland, buitenlandse valutareserves en GOUD. De waarde van het GOUD dat China op haar balans heeft staan nam met $11 miljard toe; een toename van 29,6%.

Bron: Zilver Goud Winkel
Geplaatst: maandag 30 mei 2011

Zilver en GOUD wettig betaalmiddel in Utah

Utah is de eerste staat in Amerika waar het mogelijk is om met zilver en GOUD te betalen. In een poging om het beleid van de Amerikaanse centrale bank, de FED, te ondermijnen is er een nieuwe wet gemaakt die het toestaat om met zilver en GOUD te betalen. Het zilver en GOUD wordt opgeslagen in een kluis en vervolgens kunnen betalingen verricht worden met een betaalpas. De kluis, Utah Gold and Silver Depository, zal geopend worden op 1 juni aanstaande.

Bron: Before its news
Geplaatst: zondag 29 mei 2011

Mike Maloney: Waarom GOUD en zilver? Volledige film 1.30u (video)

How Does Mike Invest?, How Did Mike Get Started? (hear the story of Mike firing his financial advisor), and How & What To Buy. This is the full version of the movie, which features extra parts not yet seen on YouTube: Currency creation, the Federal Reserve, fractional reserve banking, how central banks steal our wealth, runaway deficits, the second wave of mortgage resets, Mikes prediction of short term deflation THEN hyperinflation, New Media, Ron Paul, and the Constitution.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: zaterdag 28 mei 2011

GOUD als onderpand

Het Europese comité voor economische en monetaire zaken stemde afgelopen dinsdag unaniem voor een voorstel dat clearing houses de mogelijkheid geeft om GOUD als onderpand te accepteren. Er zal in juli in het Europese parlement over het voorstel gestemd worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$