EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7356 tot 7360
Geplaatst op: vrijdag 19 augustus 2011

Prijs van kilo GOUD loopt op richting 60.000 dollar

En de prijs van een ounce GOUD is weer gestegen naar een nieuw record: 1.826 dollar voor 31 gram.

(op het moment dat we het bericht plaatsten, stond de prijs zelfs al op 1.842 dollar!)

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2011

Waar eindigt de GOUDprijs?

In dit artikel van The Telegraph kan je lezen hoe we al 40 jaar overleven op fiatgeld. De stijging van het GOUD bewijst echter dat het fiatgeld op zijn laatste benen staat. Maar wanneer kan je nu verwachten dat deze GOUDrush zal eindigen? Daarvoor dacht ik aan deze laatste passage:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2011

Willem Middelkoop: Zilver is het nieuwe GOUD

“Zilver wordt het nieuwe GOUD”, stelt Middelkoop. The poor man’s gold zou nog wel eens veiliger kunnen blijken dan GOUD, denkt hij.

“Zilver wordt het nieuwe GOUD”, stelt Middelkoop. The poor man’s gold zou nog wel eens veiliger kunnen blijken dan GOUD, denkt hij.

De GOUDprijs is donderdagmiddag door de 1800-dollargrens geschoten. Het edelmetaal wordt gezien als veilige haven in tijden van economische onzekerheid. Maar is GOUD nu nog koopwaardig, of is er sprake van een bubbel? GOUDkenner Willem Middelkoop geeft antwoord.

[...]

Moeten beleggers dan nu GOUD kopen? Middelkoop: “Ja, maar eigenlijk moet je zílver kopen. Alles wat op GOUD van toepassing is – waardevast, schaars – geldt ook voor zilver. Maar de zilvermarkt is veel kleiner dan de GOUDmarkt. De vraag naar zilver is op dit moment gigantisch, terwijl er maar heel weinig zilvermijnen zijn. Dat komt ook doordat zilver meestal een bijproduct is van lood- en zinkmijnen.”

Lees verder op Belegger.nl
Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2011

GOUDprijs naar nieuw record

De prijs van GOUD heeft vandaag een nieuw record bereikt, van 1.816,25 dollar per ounce. Het edelmetaal kon profiteren van zijn statuut van veilige haven tegenover de beurzen. Die gaan vandaag opnieuw lager door de bezorgdheid over de wereldwijde economische groei.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2011

Beurzen wereldwijd fors lager

De beurzen krijgen wereldwijd weer forse klappen vandaag. De Europese beurzen diepen hun verliezen deze namiddag nog uit met bijna vijf procent verlies in Brussel en Frankfurt. Wall Street opent intussen met forse verliezen tot vier procent. Slecht nieuws over onder meer de Amerikaanse inflatie duwden de beleggers massaal naar de 'reddingsboeien' zoals GOUD en de Zwitserse frank.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs