EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7386 tot 7390
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2011

Celente: Elk einde kent een nieuw begin

Begin 2011 mochten Biflatie.nl en GOUDportal.nl Gerald Celente interviewen (beluister hier het interview). Toentertijd waarschuwde Celente al dat het in 2011 flink mis zou gaan in de wereld. Dalende beurzen, stijgende voedselprijzen en rellen in verschillende landen. Inmiddels in de AEX gedaald tot 270 punten en is de kans op een nieuwe recessie, ofwel een dubbele dip, groot.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2011

Beleggers in zilver, opgelet: technische rally onderweg

Iedereen heeft de jongste dagen z’n ogen gericht op de aanhoudende schulden-banken-valuta-crisis. Het logische gevolg is dat de prijs van GOUD record na record neerzet.

Met al dat prijsgeweld van het gele edelmetaal, hebben beleggers zilver wat uit het oog verloren. Onterecht volgens ons! De technische indicatoren wijzen in de richting van een potentiële prijsexplosie van het witte edelmetaal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2011

GOUD: grote correctie op handen

Aangezien iedereen nu het gevoel schijnt te hebben dat GOUD de enige schuilplek in de huidige ellende is, lijkt het mij juist dat GOUD rijp is voor een grote correctie.

[...]

Aangezien ik denk dat de GDX ook nu weer onder de neklijn gaat komen, verwacht ik dat GLD ook weer een daling van zo’n 30% voor de kiezen krijgt.

Lees verder op Inveztor.nl
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2011

GOUD: CME margin verhoging na nieuw record (1.813,79) heeft weinig invloed

Vannacht heeft GOUD voor de zoveelste keer een nieuw record neergezet. GOUD koerste ditmaal naar een all time high van $1.813,79 dollar per troy ounce. Reden genoeg voor de CME Group om margin verplichtingen aan te scherpen.

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2011

Grieken kopen GOUD met ons geld

Als het waar is, dan is het de wereld op zijn kop. En volgens Die Welt is het waar: cijfers van het IMF tonen aan dat Griekenland zijn GOUDvoorraad aan het uitbreiden is.

Als het waar is, dan is het de wereld op zijn kop. En volgens Die Welt is het waar: cijfers van het IMF tonen aan dat Griekenland zijn GOUDvoorraad aan het uitbreiden is.

Het toont goed koopmanschap, want de prijs stijgt hard. De vraag is wellicht of het de bedoeling is dat de Grieken speculeren op kosten van de EU-buren.

Volgens die cijfers van het IMF hebben de Grieken twee maanden geleden echt aanzienlijke aankopen gedaan. Sterker ze waren in die periode recordkoper in GOUD kopen.

Lees verder op Welingelichte Kringen

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs