EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7396 tot 7400 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 11 september 2011

Zorgen om doorlenen GOUDstaven

 Er dreigt een grote bubble te ontstaan op de GOUDmarkt. Centrale banken, (GOUD)banken en andere beleggers hebben het edelmetaal de afgelopen jaren lustig aan elkaar doorgeleend, waardoor talloze claims zijn ontstaan. Die kunnen volgens experts de reputatie van GOUD als ultieme veilige haven flink ondermijnen. „Zolang partijen hun GOUDvorderingen niet verzilveren, is er nog weinig aan de hand. Maar in de huidige crisis is niets meer zeker.”

Lees verder op de Telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 september 2011

Greenspan: GOUD is GEEN bubbel en de euro gaat ten onder

Alan Greenspan, nooit verlegen om te provoceren, laat zich bijzonder somber uit over de toekomst van de euro. De markten schrikken en dat doet de euro geen goed. En de pijlsnel stijgende GOUDprijs vindt hij normaal.

Alan Greenspan, nooit verlegen om te provoceren, laat zich bijzonder somber uit over de toekomst van de euro. De markten schrikken en dat doet de euro geen goed. En de pijlsnel stijgende GOUDprijs vindt hij normaal.

Onlangs (22 augustus 2011) was hij spreker op een symposium in Washington. Bij deze gelegenheid verkondigde hij dat volgens hem de euro op de rand van de ondergang staat.

Hij zei duidelijk (en duidelijkheid was niet altijd zijn sterkste kant) dat de euro zal ineenstorten en dat daardoor vele Europese grootbanken in de problemen zullen komen. In de nasleep van deze situatie zal de Europese economie verzwakken, wat dan weer negatieve gevolgen gaat hebben op de aandelenkoersen en dus ook op de winsten van beleggers in de VS.

[...]

Trouwens, toen op 22 augustus de eerder genoemde 1.900 dollar op de scoreborden verscheen, vond Greenspan dit niet verwonderlijk en voegde eraan toe, dat volgens hem er voor GOUD geen sprake is van een zeepbel. Met andere woorden: de prijsstijging is normaal en er is nog ruimte voor een hoger prijsniveau.  

Lees verder op US Markets
Geplaatst op: vrijdag 9 september 2011

John Mauldin over GOUD

John Mauldin, de man met de meeste lezers van een financiële nieuwsbrief, heeft zo zijn eigen mening over GOUD. Hij staat niet van de daken te schreeuwen dat je GOUD moet kopen, maar zijn visie over GOUD heeft wel degelijk de juiste inhoud.

Hier kan je een stukje lezen uit een van zijn nieuwsbrieven:

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 9 september 2011

Sentiment GOUD neemt een forse duik

Het gaat beleggers in GOUD en GOUD gerelateerde activa de jongste maanden voor de wind. De prijs van het gele edelmetaal schoot maar liefst 300 dollar hoger tijdens de zomermaanden: ongezien.

Toch merkte Mark Hulbert (Hulbert Financial Digest) een forse draai in het sentiment op onder de GOUDanalisten.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 9 september 2011

Euro in vrije val...

Het gaat bijzonder hard met de euro. Door de aanhoudende problemen in Europa staat de munt onder steeds grotere druk, met alle gevolgen  van dien.

Het gaat bijzonder hard met de euro. Door de aanhoudende problemen in Europa staat de munt onder steeds grotere druk, met alle gevolgen  van dien.

De EUR/USD is in vrije val geraakt: terwijl de verhouding eind augustus nog rond 1,45 noteerde, test het valutapaar momenteel de steun op 1,38!

Het zijn bijzonder volatiele tijden voor de fiat valuta… uiteraard levert dat wederom winst op voor GOUD.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs