Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 7401 tot 7405
Bron: Slim Beleggen
Geplaatst: woensdag 13 juli 2011

GOUD richting 1600 dollar; QE3 in de maak

Een nieuwe dag, een nieuw record voor GOUD. De prijs van het gele edelmetaal handelt momenteel rond 1587 USD/ounce. Aan het huidige tempo kan de GOUDprijs de kaap van 1600 dollar ieder moment doorbreken!

Reden voor het prijsgeweld is de jongste speech van Ben Bernanke. De voorzitter van de Amerikaanse centrale bank zei dat hij bereid is om meer financiële stimulans te voorzien indien nodig.

Welkom QE3!

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2011

James Turk: Dit is een fiat valuta crisis

Chris Martenson had opnieuw een interessant gesprek met GOUD-goeroe James Turk. Ze gaan dieper in op het huidige schuldenprobleem, wat in feite een crisis van onze fiat valuta (USD, EUR, JPY,...) is.

Hij ziet maar 1 vluchthaven: GOUD! GOUD is namelijk geld, maar de bevolking ziet dat op dit moment nog niet zo. Er zal blijkbaar nog veel meer moeten gebeuren vooraleer de massa dit inziet.

Klik op lees verder om het volledige interview te beluisteren:

Bron: Biflatie
Geplaatst: woensdag 13 juli 2011

Zwitserland begint discussie over GOUDen frank

Het Zwitserse parlement zal naar verwachting later dit jaar een interessante discussie beginnen. De Zwitsers gaan namelijk praten over een nieuwe Zwitserse frank die gedekt wordt door GOUD en die parallel loopt met de huidige Zwitserse frank. Een soort van GOUDstandaard dus. Het initiatief maakt deel uit van de campagne “Een gezonde valuta” die gesponsord wordt door politici van de grootste politieke partij van het land, de rechtse Zwitserse Volksparij (SVP). Ze profiteren van grote angst onder de bevolking over de wereldwijde financiële crisis en angst voor stijgende inflatie.

Bron: Amsterdamgold.com
Geplaatst: woensdag 13 juli 2011

GOUDprijs in zowel euro's als ponden naar nieuwe records

Afgelopen zondag ontstond er een geruchtenstroom dat er op maandag in Brussel een spoedoverleg over de schuldpositie van Italië zou plaatsvinden.

De zorgen dat de Griekse schuldencrisis overslaat naar andere Europese landen, zoals Italië en Spanje, blijven mede door het uitblijven van een definitieve oplossing voor de Griekse situatie toenemen. De voorzitter van de Europese raad, Herman van Rompuy, riep op maandag het spoedberaad bijeen om een oplossing te vinden voor de Europese schuldencrisis.

Bron: Slim Beleggen
Geplaatst: woensdag 13 juli 2011

GOUD explodeert richting all-time high

En dat tijdens de zomerperiode waarin GOUD bekend staat minder te presteren

12 juli 2011: De prijs van GOUD gaat verticaal omhoog tijdens de middaghandel in New York.

Wat de exacte aanleiding is, is nog niet meteen duidelijk, maar de forse prijsopstoot van olie na enkele positieve commentaren van OPEC zullen allicht hun duit in ‘t zakje hebben gedaan.

Het zijn hoogdagen voor beleggers in GOUD, zowel in de VS als in Europa!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$