Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 7406 tot 7410
Bron: AD.nl
Geplaatst: vrijdag 15 juli 2011

GOUDhandel momenteel gekkenhuis

GOUDwinkels en webshops draaien overuren nu Nederlanders door de toenemende onrust rond de euro massaal hun spaargeld inruilen voor GOUD.

Er zijn wachtlijsten in het leven geroepen voor mensen die een klomp GOUD of GOUDen munten willen. ,,GOUD blijft de eerste vluchthaven in een crisis. Orders variëren van honderden euros tot 2 miljoen euro, vertelt Jaap Raijmans van AmsterdamGold.com aan het AD.

Bron: BeursBox
Geplaatst: vrijdag 15 juli 2011

De afwijkende koersvorming van Palladium

Kijken we naar de koersen van GOUD, Zilver en Platina, dan valt op dat het de laatste tien jaar heel goed is gegaan en hoewel niet alles nu op de hoogste koers staat, is het wel duidelijk dat er op basis van de koersvorming een piek zichtbaar is en we ons nog altijd in die piek bevinden. De vraag laat echter geen enorme deuk zien, ondanks de daling van zilver. Zelfs daar is de daling slechts een dipje in een flink stijgende trend. GOUD, Zilver en Platina zijn nog altijd heel mooi, maar de trein is al flink gevorderd.

[...]

Bron: rt[z]
Geplaatst: donderdag 14 juli 2011

Jacob Schoenmaker: Beleggers vluchten uit euro en dollar

Europa en de VS doen wedstrijdje "wie heeft de grootste problemen". Ze winnen alletwee, ze verliezen terrein aan andere valuta's en aan GOUD, dat een nieuw record neerzet.

Wisselkoers
Om te bekijken waar de problemen het grootst zijn moet je niet kijken naar de wisselkoers tussen de euro en de dollar, die blijft ongeveer gelijk. Tegenover andere munten dalen de euro en de dollar echter in koers, aldus aldus RTL Z beurscommentator Jacob Schoenmaker.

Bron: Slim Beleggen
Geplaatst: donderdag 14 juli 2011

GOUD/Zilver Ratio aan de vooravond van forse correctie?

Beleggers in GOUD en vooral zilver: OPGELET!

We kregen net bevestiging dat de GOUD/Zilver ratio aan het ‘uittoppen’ is.

Dit betekent dat de ratio aan de vooravond staat van een potentiële correctie.

In praktijk levert dit een forse prijsopstoot voor zilver op!

Bron: blogs.tijd.be
Geplaatst: donderdag 14 juli 2011

Bernanke: GOUD is geen geld

De Federal Reserve overweegt extra in de trukendoos te graaien, zo blijkt vandaag nog maar eens duidelijk. Op Zero Hedge wordt de conclusie van Jan Hatzius (Goldman Sachs) gegeven: we denken dat de kans op versoepeling tijdens de komende 6-9 maand hoger is dan de kans op verstrakking.

Ron Paul, voorzitter van de commissie-Financiële Diensten van het Huis, vroeg Bernanke of hij denkt dat GOUD geld is. De voorzitter van de Fed antwoordde Neen. Paul vroeg daarop waarom banken GOUD aanhouden op hun balans en geen diamanten. Traditie, veronderstel ik, was het antwoord.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$