EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7411 tot 7415
Geplaatst op: zaterdag 6 augustus 2011

GOUDmijnaandelen staan nu voor een historische uitbraak

Het zijn fantastische tijden voor beleggers in edelmetalen! GOUD bereikte een nieuwe record op 1670 USD/ounce en zilver noteert opnieuw stevig boven 40 USD/ounce.

Het zijn fantastische tijden voor beleggers in edelmetalen! GOUD bereikte een nieuwe record op 1670 USD/ounce en zilver noteert opnieuw stevig boven 40 USD/ounce.

Het akkoord over de verhoging van het schuldplafond in de VS zette de prijzen andermaal in vuur en vlam. Dit zal de vaste lezers van Slim Beleggen niet verbazen: al jaren hameren we erop dat GOUD en zilver veel hoger zullen stijgen.

Lees verder op Edelmetaal-Info
Geplaatst op: vrijdag 5 augustus 2011

Margin Calls Force Start Of Gold Liquidation

Margin calls forceren liquidatie van GOUD. Zilverprijs volgt GOUDprijs naar beneden.

Margin calls forceren liquidatie van GOUD. Zilverprijs volgt GOUDprijs naar beneden.

As expected, the massive global rout is shifting to the best performing asset: gold, which courtesy of pervasive repo desk margin calls (which are merely trying to preserve capital for their TBTF holding companies) is seeing liquidations to satisfy collateral margin requirements. It will be interesting if the only real dip worth buying will see buyers come out of the woodwork or if gold will proceed to plunge alongside everything else.

Lees verder op Zerohedge
Geplaatst op: donderdag 4 augustus 2011

GOUD verkopen is wild gokken

Handelaren proberen u via advertenties, vooral in huis-aan-huisbladen, over te halen uw GOUDen en zilveren sieraden en munten te verkopen. De GOUDprijs blijft stijgen en bij Potma Edelmetaal in Den Haag is het zó druk in de winkel, dat de eigenaar te woord staan niet lukt. Maar is het wel zo slim om uw GOUD uit handen te geven? Hoogleraar Monetaire Economie Ivo Arnold: Ik zou mijn GOUD mooi in het ladekastje laten.

Lees verder op HP de tijd
Geplaatst op: donderdag 4 augustus 2011

Het macabere spel van bankiers

Geschiedenis:

Geschiedenis:

In 1913 is de Federal Reserve System (FED) opgericht. De FED is een combinatie van de grootste private bankiershuizen in Amerika die zich voortaan Federal mochten noemen. In dat jaar was de Amerikaanse dollar nog “as good as gold”. Je kon naar de bank gaan met bijvoorbeeld een biljet van $ 50,- en inwisselen tegen 2,42 ounces GOUD. De dollar was het bewijs aan toonder dat hij recht had op de hoeveelheid GOUD die aan de dollar was gekoppeld.

[...]

Lees verder op gewoon-nieuws
Geplaatst op: donderdag 4 augustus 2011

GOUDseizoen staat voor de deur

GOUD steeg de laatste 124 maanden op een rij. De rally zit in zijn 11e jaar en duurt nu 3 keer zo lang als andere historische rally’s zoals in de jaren ’70. Als het GOUD zou stijgen tot $ 2.100, zou het de sterkste stijging in de geschiedenis worden, volgens Deutsche Bank.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs