EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7416 tot 7420 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 19 augustus 2011

GOUD breekt nieuw record

De economische onzekerheid blijft de prijs van GOUD opdrijven. Een troy ounce, gelijk aan 31,1 gram, kostte vrijdag in Hongkong 1844,55 dollar (bijna 1300 euro). Dat is een nieuw record voor het edelmetaal.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: vrijdag 19 augustus 2011

Prijs van kilo GOUD loopt op richting 60.000 dollar

En de prijs van een ounce GOUD is weer gestegen naar een nieuw record: 1.826 dollar voor 31 gram.

(op het moment dat we het bericht plaatsten, stond de prijs zelfs al op 1.842 dollar!)

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2011

Waar eindigt de GOUDprijs?

In dit artikel van The Telegraph kan je lezen hoe we al 40 jaar overleven op fiatgeld. De stijging van het GOUD bewijst echter dat het fiatgeld op zijn laatste benen staat. Maar wanneer kan je nu verwachten dat deze GOUDrush zal eindigen? Daarvoor dacht ik aan deze laatste passage:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2011

Willem Middelkoop: Zilver is het nieuwe GOUD

“Zilver wordt het nieuwe GOUD”, stelt Middelkoop. The poor man’s gold zou nog wel eens veiliger kunnen blijken dan GOUD, denkt hij.

“Zilver wordt het nieuwe GOUD”, stelt Middelkoop. The poor man’s gold zou nog wel eens veiliger kunnen blijken dan GOUD, denkt hij.

De GOUDprijs is donderdagmiddag door de 1800-dollargrens geschoten. Het edelmetaal wordt gezien als veilige haven in tijden van economische onzekerheid. Maar is GOUD nu nog koopwaardig, of is er sprake van een bubbel? GOUDkenner Willem Middelkoop geeft antwoord.

[...]

Moeten beleggers dan nu GOUD kopen? Middelkoop: “Ja, maar eigenlijk moet je zílver kopen. Alles wat op GOUD van toepassing is – waardevast, schaars – geldt ook voor zilver. Maar de zilvermarkt is veel kleiner dan de GOUDmarkt. De vraag naar zilver is op dit moment gigantisch, terwijl er maar heel weinig zilvermijnen zijn. Dat komt ook doordat zilver meestal een bijproduct is van lood- en zinkmijnen.”

Lees verder op Belegger.nl
Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2011

GOUDprijs naar nieuw record

De prijs van GOUD heeft vandaag een nieuw record bereikt, van 1.816,25 dollar per ounce. Het edelmetaal kon profiteren van zijn statuut van veilige haven tegenover de beurzen. Die gaan vandaag opnieuw lager door de bezorgdheid over de wereldwijde economische groei.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs