EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
64
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
45
kliks
25
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7431 tot 7435 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 8 september 2011

Bolivia wijzigt wet om lokaal GOUD op te kopen

Naast Venezuela maakt nu ook een ander Zuid-Amerikaans land bekend dat het haar GOUDreserves drastisch wil gaan uitbreiden.

Naast Venezuela maakt nu ook een ander Zuid-Amerikaans land bekend dat het haar GOUDreserves drastisch wil gaan uitbreiden.

De centrale bank van Bolivia heeft laten weten GOUD op te willen kopen van lokale GOUDproducenten om zo de internationale reserves verder uit te kunnen bouwen. De Boliviaanse president Evo Morales gaat hierbij zelfs zover dat hij bij de wet heeft vastgelegd het GOUD “met voorrang” te mogen opkopen.

Lees verder op Goud-Portal
Geplaatst op: donderdag 8 september 2011

Spaanse parlement keurt "GOUDen regel" goed

De Spaanse senaat heeft een week na de afgevaardigdenkamer de zogenaamde "GOUDen regel" goedgekeurd. Dat is een wijziging in de grondwet die een maximum stelt aan de budgetoverschrijdingen van de overheid. De "GOUDen regel" is een initiatief van de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Nicolas Sarkozy.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 september 2011

Koopwoede slaat over naar Uraniumsector

Nu het stilaan duidelijk wordt dat de waardering van de GOUDsector belachelijk laag is, duiken her en der koopjesjagers op.

Nu het stilaan duidelijk wordt dat de waardering van de GOUDsector belachelijk laag is, duiken her en der koopjesjagers op.

De recente technische uitbraak van GOUDmijnaandelen zal de koopdruk enkel opdrijven.

We adviseren vandaag om uw posities in te nemen in kwalitatieve GOUDmijnbedrijven. De potentiële rendementen zijn niet te versmaden!

We zien de koopwoede ook toeslaan in die andere ondergewaardeerde sector: Uranium

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 september 2011

GOUDprijs blijft maar stijgen

In de discussie over GOUD hebben we het vaak over de stijging van de GOUDprijs. Is dat echter wel terecht?

Als we even uitgaan van het feit dat GOUD geld is, is het dan niet eerlijker te spreken over de daling van de euro en de dollar?

Kan je immers veel meer kopen met het GOUD (en zilver)?

Lees verder op Beurs Box
Geplaatst op: maandag 5 september 2011

GOUD wordt terug een munt

GOUD is altijd echt geld geweest, maar door het systeem van fiatgeld is dit in de vergetelheid geraakt. Nu het fiat geldsysteem op zijn laatste benen loopt, wint het GOUD steeds meer aan geloofwaardigheid en wordt het terug in ere hersteld als een echte munt, echt geld.

Centrale Banken over heel de wereld kopen weer GOUD voor het eerst in een generatie tijd. Andere Centrale Banken verkopen hun GOUD niet meer ondanks de grote schuldenlast van hun land.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs