EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
6
kliks
Bron: geennieuws.com
6
kliks
Bron: Geen Nieuws.com
6
kliks
6
kliks
Bron: Marketupdate.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7431 tot 7435 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 17 augustus 2011

The great meltdown - Van TRIPLE-A naar TRIPLE-D

Wie 40 jaar geleden toen de dollar werd losgekoppeld van het GOUD (15 augustus 1971) had voorspeld dat het hieruit voortvloeiende doom scenario van de inflatoire “Grote Depressie” nu onafwendbaar op ons afkomt, zou waarschijnlijk in het gekkenhuis zijn beland. Intussen moeten we vaststellen dat alle symptoombestrijding ten spijt het trekken blijft aan een dood paard (voorbeeld Japan). Hoe langer de sovereign defaults (staatsfaillissementen) vooruit worden geschoven, hoe hoger de onbetaalbare rekening.

Lees verder op Edelmetaal-Info
Geplaatst op: woensdag 17 augustus 2011

Zwitserland of GOUD, waar is de veilige haven?

De afgelopen maanden was er opvallend genoeg 1 asset die beter presteerde tussen alle markt onrust dan de veilige haven bij uitstek, GOUD: De Zwitserse Franc steeg opmerkelijk hard in waarde ten opzichte van de Euro en de Dollar. Het is wel duidelijk dat dit land een veel betere staatshuishouding heeft dan het gemiddelde Euroland of de Verenigde Staten, maar is het daadwerkelijk nou zoveel beter dat het een stijging van 20% in 3 maanden rechtvaardigt ?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 augustus 2011

Vraag naar GOUD stijgt universeel

Er zijn er die beweren dat alleen speculanten GOUD kopen. Niets is echter verder van de waarheid. De vraag naar GOUD stijgt universeel en door iedereen, van consumenten tot overheden.

Er zijn er die beweren dat alleen speculanten GOUD kopen. Niets is echter verder van de waarheid. De vraag naar GOUD stijgt universeel en door iedereen, van consumenten tot overheden.

’s Werelds Centrale Banken kochten dit jaar al meer GOUD dan het volledige jaar 2010 samen. Zo verdrievoudigde Zuid-Korea zijn GOUDvoorraad de laatste 2 maanden. Ook Thailand, Mexico en zelfs Griekenland kochten GOUD de laatste maanden. Andere Centrale Banken zijn gestopt met de verkoop van het gele edelmetaal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 augustus 2011

Het beste medicijn is...

Het beste medicijn tegen lage prijzen zijn lage prijzen.

Het beste medicijn tegen lage prijzen zijn lage prijzen.

Het moge duidelijk zijn; de aandelen van GOUD- en zilvermijnbedrijven zijn nog steeds fors ondergewaardeerd. Dat dit bij de selecte groep beleggers in deze sector bekend is moge duidelijk zijn, maar de lijst van institutionele beleggers, hedgefund managers en andere fondsmanagers die hier de laatste tijd uitspraken over doen is indrukwekkend. En wanneer deze boodschap bekend wordt buiten de mijnbouwsector kunnen we ons gaan opmaken voor de lang verwachte rendementen.

Hieronder volgt een korte opsomming van hetgeen deze groep hun klanten vertelt:

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info
Geplaatst op: maandag 15 augustus 2011

Het eindpunt van de reis

Het is dat de zich ontrollende crisis zoveel leed te weeg gaat brengen bij de meerderheid van de bevolking die geen weet heeft van de verdamping van hun spaargelden in pensioenfondsen en banktegoeden, anders zou je er nog een leuke vrijetijdsbesteding aan kunnen overhouden.

Een premier die zich uit een vergissing van 50 miljard moet zien te redden, een deskundige van een bank die vertelt dat investeren in GOUD link is omdat het in dollars wordt uitgedrukt welke wel eens zouden kunnen dalen in waarde, alle al of niet geleerde economen die in actualiteitenprogramma’s komen opdraven met niet ter zake doende verklaringen, het verbod op het short gaan op financiële aandelen wat nog nooit eerder heeft geholpen; ik moet bekennen dat ik het niet altijd droog hou.

Lees verder op Edelmetaal Blog
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs