EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7441 tot 7445 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 31 augustus 2011

GOUD: niet voor iedereen weggelegd

Door de woelige baren een vluchthaven vinden is geen makkelijke opgave, stelt Guy Boscart (USMarkets). De Zwitserse franc en de yen verliezen hun aantrekkelijkheid. GOUD blijft dan over.

Lees verder op IEX.nl
Geplaatst op: woensdag 31 augustus 2011

Roubini: GOUD is geen redmiddel tegen falend overheidsbeleid

Vorige week meldden we dat volgens Nouriel Roubini het GOUD zich ontwikkelt zoals de subprime-zeepbel, alleen erger. In een nieuwe reeks tweets gaat de New Yorkse professor (foto Bloomberg) op Twitter ook in de clinch met GOUD-aanhangers over het macro-economische potentieel van GOUD. Zou GOUD voor meer prijsstabiliteit zorgen? Minder hevige cycli? Meer fiscale verantwoordelijkheid? Hij bestrijdt het allemaal.

Lees verder op de Tijd
Geplaatst op: woensdag 31 augustus 2011

GOUDmijnaandelen kansrijk

Terwijl de prijs van GOUD rond zijn recordniveau noteert, zitten GOUDmijnaandelen al verscheidene jaren in het slop. Ondertussen zakken de waarderingen in de sector naar historische dieptepunten. Het zijn nog zomersolden voor GOUDmijnaandelen.

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat we nog eens konden spreken van ‘een rustige handelsweek’. Er gaat geen week meer voorbij of we krijgen enkele nieuwe financiële aardverschuivingen te verwerken. Afgelopen week was er onder meer Warren Buffett, die tijdens een ochtendbad had besloten om een substantieel belang te nemen in het tanende Bank of America. Beleggers schoten prompt in de ‘risk on’ modus, want als Warren koopt, dan zal het wel goed zijn.

Ook Bernanke had tijdens Jackson Hole speech afgelopen vrijdag een positieve ondertoon over de economie, maar blijft toch op z’n hoede voor potentiële bedreigingen. Hij houdt (zoals steeds) alle opties open. Tijdens de volgende Fed meeting in september wordt de bijeenkomst zelfs uitgetrokken over 2 dagen, iets wat nog niet eerder gebeurde. Tot die meeting zal het volatiel blijven op de beurzen. We kunnen, gezien de ervaring van de afgelopen maanden, tot weinig andere conclusies komen.

Lees verder op Edelmetaal-Info
Geplaatst op: dinsdag 30 augustus 2011

Rob McEwan: GOUD $5.000 - zilver $200

The Gold Report had een interview met Rob McEwan, een icoon in de GOUDmijnindustrie. Lees enkele interessante uitspraken van deze expert.

The Gold Report had een interview met Rob McEwan, een icoon in de GOUDmijnindustrie. Lees enkele interessante uitspraken van deze expert.

Rob McEwen: Gold is money. It is currency. I think the number of people familiar with gold will grow as people see gold as a currency. China, India, Russia are buying gold to diversify their foreign reserves. To restore the confidence in currencies, I think some central banks, such as the Chinese and possibly the Russian, will increase their gold holdings to the level that the percentage of their total currency will be greater than that of any other currency in the world. At that point, they will assert that their currency should become the reserve currency of the world.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 augustus 2011

GOUDprijs is in 12 maanden met $600 gestegen

GOUD is momenteel één van de beste grondstofbeleggingen van 2011. De prijs van een troy ounce GOUD is in de afgelopen 12 maanden met bijna $600,- gestegen. Dat komt neer op een stijging van 48%.

GOUD is momenteel één van de beste grondstofbeleggingen van 2011. De prijs van een troy ounce GOUD is in de afgelopen 12 maanden met bijna $600,- gestegen. Dat komt neer op een stijging van 48%.

In augustus steeg de prijs van GOUD met $200,- (+12,5%). Dat GOUD een goede investering is in 2011 blijkt ook uit de Thomson Reuters/Fefferies CRB Index.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs