EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7446 tot 7450 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 21 augustus 2011

De GOUD- en zilverkoorts slaan toe

Behalve een kleine groep gelovigen is de groep liefhebbers voor zilver en GOUD ter bescherming van het vermogen en als middel om hoge rendementen te halen tot nu toe bescheiden geweest. Schattingen variëren tussen 1 en 1 1/2 % van de bevolking. Dit cijfer zal snel gaan veranderen.

Lees verder op Edelmetaal Blog
Geplaatst op: zondag 21 augustus 2011

GOUDen frank voor Zwitserland?

Thomas Jacob, Zwitsers econoom en financieel consultant, wil de GOUDen frank in Zwitserland introduceren.  Dit zou een additionele GOUDen munt moeten zijn op constitutioneel niveau. Naar alle waarschijnlijkheid kan dit eind 2011 gerealiseerd zijn. Het idee is het resultaat van zijn interesse in een vrije markt economie en zijn overtuiging dat geld het meest effectieve middel is om overheidsbemoeienis tegen te gaan. The Daily Bell had een interview met hem.

Lees verder op Vrijspreker.nl
Geplaatst op: zondag 21 augustus 2011

Hugo Chavez zorgt voor enorme opschudding op de GOUDmarkt

[...]

Hugo Chavez, president van Venezuela, vertrouwd het dan ook niet meer. Het land heeft zo’n 365 ton aan GOUDreserves waarvan 211 ton buiten Venezuela ligt die hij in rap tempo wil laten terugkeren naar eigen land. Volgens Chavez, die afgelopen week eveneens alle GOUDmijnen nationaliseerde, ligt dat GOUD in depots bij Amerikaanse, Europese, Canadese en Zwitserse instituties. Daarnaast hebben de Angelsaksische banken JPMorgan Chase & Co, Barclays Plc, Standard Chartered Plc en Bank of Nova Scotia ook nog Venezolaanse GOUDvoorraden. De zieke Chavez stelde dan ook: “We hebben sinds 1980 99 ton aan GOUD liggen bij de Bank of England, het teruglaten komen van dat GOUD is een gezonde beslissing”. Over de vraag of er wel genoeg plek was om het GOUD op te slaan was hij zelfs licht cynisch: “Als er niet genoeg plek is om het GOUD op te slaan in de centrale bank bied ik aan om het op te slaan in de kelder van het presidentiële paleis”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 21 augustus 2011

Interessante nieuwssite GOUD.com

Op het adres GOUD.com waar voorheen nog de website van Willem Middelkoop stond (Willen Middelkoops GOUD.com), wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe nieuwssite over edelmetalen. Opvallend is de overname van het GOUD.com forum (forum.GOUD.com). Het mag duidelijk zijn dat deze website nu in handen is van de houder van de Europese webshop GoldDirect.

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: zondag 21 augustus 2011

Chavez veroorzaakt game-changer voor GOUD

Ben Davies: De 200 ton GOUD eis van Chavez is een 'game-changer'. $2100 GOUD komt eerder dan verwacht. (audio)

Ben Davies: De 200 ton GOUD eis van Chavez is een 'game-changer'. $2100 GOUD komt eerder dan verwacht. (audio)

‘Chavez demand for 200 tonnes of physical is a game-changer and I’ve accelerated my timeline for $2,100 Gold. Naked Gold shorts are going to get creamed.

Lees verder op King World News
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs