EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
27
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7446 tot 7450 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 5 september 2011

Nieuwe WikiLeaks: Chinese GOUDaankopen bedoeld om dollar te verwoesten

Uit een nieuw WikiLeak document blijkt dat China met het fors vergroten van de eigen GOUDreserves twee vliegen in één klap wil slaan: het wil de status van de dollar als wereld reservemunt verwoesten en tegelijkertijd de Chinese munt, de yuan (/renminbi), internationaliseren. Amerika en Europa hebben de stijgende GOUDprijs altijd onderdrukt, omdat ze niet willen dat andere landen de dollar en de euro vervangen door een nieuwe GOUDstandaard. China hoopt met het aankopen van steeds meer GOUD het voorbeeld te zijn voor deze andere landen, zodat de financiële positie van Amerika en Europa verder wordt aangetast.

Lees verder op Xander Nieuws
Geplaatst op: maandag 5 september 2011

Wikileaks onthult ware reden achter koopwoede van GOUD door China

Wat we hier al verschillende malen neerpenden, is uiteindelijk ook ‘gelekt’ via de beruchte website Wikileaks: de Chinese koopwoede van fysiek GOUD dient om de Chinese yuan op te waarderen en de geloofwaardigheid van de Amerikaanse dollar verder onder druk te zetten.

Het is andermaal voor ons een bewijs dat de Chinezen opzoek zijn om van de Chinese yuan uiteindelijk een soort van nieuwe GOUDstandaard te maken.

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: zondag 4 september 2011

De 10 redenen om zilver te kopen in plaats van GOUD

We staan aan het begin van een verschuiving van papieren activa naar reële activa. Veel mensen die tot deze ontdekking komen stappen direct in GOUD zonder dat ze weten wat ze precies doen. Ze willen gewoon zo snel mogelijk uit papieren activa.

We staan aan het begin van een verschuiving van papieren activa naar reële activa. Veel mensen die tot deze ontdekking komen stappen direct in GOUD zonder dat ze weten wat ze precies doen. Ze willen gewoon zo snel mogelijk uit papieren activa.

Zelf kocht ik in eerste instantie ook GOUD totdat ik meer bekend raakte met zilver kopen en ik erachter kwam dat juist zilver de slimme investering is.

Mensen die overstappen van de papieren activa naar de fysieke markt stappen vaak in eerste instantie over naar de GOUDmarkt. Dit komt mede omdat de GOUDmarkt de grootste markt is voor edele metalen maar ook omdat de meeste reclame voor GOUD is. Ik denk dan ook dat GOUD vooral een instinctieve reactie is voor investeerders die een veilige haven zoeken.

Lees verder op Edelmetaal Blog
Geplaatst op: zondag 4 september 2011

Regenbogen zijn zeldzaam

[...]

Het begint eindelijk te dagen dat de oplossing van de kredietcrisis geen peuleschilletje is. De kans op een wanordelijk verloop wordt met de dag groter. De meeste autoriteiten en economen zijn het spoor bijster. Niets lijkt opgewassen tegen de gedwongen kredietinkrimping. Angst grijpt om zich heen, getuige de GOUDhausse die zelfs na 12 jaar niet van ophouden weet. Zekerheden vallen weg en het vertrouwen in de toekomst laat het even afweten.

Wordt de euro straks opgedoekt? Staat het bankwezen op wankelen? Hoeveel landen gaan straks failliet? Zal de Chinese economie ontsporen, zoals haar hogesnelheidstrein? Wordt het stralingsgevaar van de Japanse kernreactorramp ernstig onderschat? Gaat de wereld enige jaren van echte bezuinigingen, kredietschaarste en deflatie tegemoet, omdat het klassieke monetaire beleid niet meer werkt? Of kunnen we nog een keer een heftige aandelen- en grondstoffenhausse herhalen voordat het echt misgaat?

Lees verder op Inveztor
Geplaatst op: vrijdag 2 september 2011

GOUDcorrectie in aantocht

Het blijkt dat slechts weinig economen onderscheid kunnen maken tussen indicatoren en fundamenten:

Het blijkt dat slechts weinig economen onderscheid kunnen maken tussen indicatoren en fundamenten:

Is er nu wel of geen sprake van een zeepbel in de GOUDprijs? Op basis van de technische analyse technieken en indicatoren zou ik zeggen van wel.

Lees verder op FD.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs