EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 746 tot 750 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

Een simpele reden waarom de GOUDprijs gemakkelijk 50% kan stijgen

Staat de wereld aan de vooravond van een 3e Wereldoorlog? Misschien. Zal de Europese Unie uit elkaar vallen? Misschien. Wordt Donald Trump President van de Verenigde Staten? Misschien. Is het tijdperk van negatieve rentevoeten het einde voor de centrale banken? Misschien.

Dit zijn allemaal redenen om GOUD te kopen, maar er is slechts 1 zeer simpele reden waarom de GOUDprijs echt hoger kan de komende jaren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

Beleggers kiezen meer dan ooit voor GOUD

Meer dan ooit tevoren wordt er belegd in GOUD, zo blijkt uit het jongste halfjaarrapport van de World Gold Council. Het edelmetaal doet zijn reputatie als veilige haven in onzekere tijden dus alle eer aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

Rijk worden met een GOUDen medaille? Het kan in Singapore en Kazachstan

Anna van der Breggen krijgt 25.500 euro voor haar GOUDen plak in Rio. Een flink bedrag, maar niet zo veel als ze in Singapore zou hebben gewoond. Daar was de eerste plek goed geweest voor 750.000 dollar.

De stadstaat is de koploper van het lijstje dat Fox Sports samenstelde naar de vergoeding die GOUDenmedaillewinnaars krijgen. Marketwatch maakte het overzicht.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2016

China breidt GOUDreserve uit naar $78,8 miljard

De waarde van de Chinese GOUDvoorraad bereikte in juli naar een recordniveau van $78,89 miljard. Cijfers van de centrale bank laten zien dat de centrale bank in juli 5,3 ton GOUD aan de reserves heeft toegevoegd, waarmee de totale GOUDvoorraad van het land stijgt naar 1.828 ton. Daarmee heeft China de zesde grootste voorraad edelmetaal van alle landen in de wereld.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2016

Beleggers kochten dit jaar massaal GOUD

Beleggers hebben in de eerste helft van dit jaar een recordhoeveelheid van 1.063,9 ton GOUD aan hun portefeuille toegevoegd, zo blijkt uit het nieuwste kwartaalrapport van de World Gold Council. Het was dit jaar voor het eerst dat er meer GOUD verkocht werd als beleggingsobject dan als sieraad, een opvallende ontwikkeling.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs