Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 746 tot 750
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 juni 2016

De invloed van een Brexit op GOUD en zilver

Je leest en hoort de laatste tijd maar 2 onderwerpen in de media: het EK voetbal en de stemming in Groot-Brittannië over hun clubkaart van de Europese Unie. Wat je (nog) niet leest, is de impact die een Brexit kan hebben op de GOUD- en zilverprijs.

Het is niet dat de Britten niet met Europa willen samenwerken, de Britten willen een economische samenwerking maar geen politieke dominantie vanuit Brussel. Ze willen het gevoel hebben vrij te zijn in samenwerking met een handelsakkoord. Dit is wat men dacht mee in te stemmen in 1975.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 15 juni 2016

Duitsers zijn GOUDmijn voor Nederlandse toeristenindustrie

Het meeste geld dat door buitenlandse toeristen in Nederland wordt besteed, komt van Duitse vakantiegangers, dagjesmensen en zakenreizigers. In 2015 gaven zij 4,9 miljard euro uit, op een totaal van 10,2 miljard euro dat toeristen in Nederland besteedden.

Jaarlijks vieren een kleine vier miljoen Duitsers in Nederland vakantie.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 14 juni 2016

Grootste GOUD ETF plust €9 miljard

De grootste GOUD ETF heeft in de afgelopen 6 maanden flink wat nieuw geld zien.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 juni 2016

GOUDmijnaandelen op een belangrijk keerpunt

Dit is een zeer interessante periode voor GOUDmijnaandelen. Na jaren lang besparen, kosten verlagen, schulden afbetalen en reorganiseren, komen veel GOUDmijnen op een punt dat ze weer aan groeien kunnen denken. Dit kan door interne projecten uit te breiden of door overnames. We leggen je uit wat dat betekent voor de aandeelhouders.

Nadat de GOUDprijs gestegen was tot meer dan $1.900 per ounce leken de bomen tot in de hemel te groeien voor de GOUDmijnen. Een enorme schuldenberg, slecht management en een daling van de GOUDprijs met 40% zorgde voor een van de donkerste periodes in de geschiedenis. Maar sinds begin dit jaar brandt de lamp opnieuw en worden de vooruitzichten weer positief.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 14 juni 2016

GOUDprijs in Britse pond 29% hoger in zes maanden

De GOUDprijs in het Verenigd Koninkrijk is de afgelopen zes maanden met 29% gestegen naar het hoogste niveau sinds 2013. Door de dreiging van een Brexit staat de waarde van het Britse pond onder druk, waardoor de GOUDprijs in deze valuta veel harder gestegen is dan in andere valuta. Kijken we naar de GOUDprijs in euro’s, dan zien we dat deze sinds het begin van dit jaar 16,4% gestegen is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$