EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
64
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
45
kliks
25
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7461 tot 7465 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 28 augustus 2011

Eerste tekenen uitbraak HUI

Onderstaande grafiek geeft de verhouding weer tussen de S&P500 en de HUI. De HUI is een index van de grootste GOUD- en zilverproducerende mijnbouwbedrijven.

Onderstaande grafiek geeft de verhouding weer tussen de S&P500 en de HUI. De HUI is een index van de grootste GOUD- en zilverproducerende mijnbouwbedrijven.

Zoals u in de grafiek kunt zien is de HUI na zo'n twee jaar naar boven uitgebroken. Hoewel één zwaluw nog geen zomer maakt is deze ontwikkeling een bemoedigend teken voor de investeerders in GOUD-en zilvermijnbedrijven.Gingen duikelingen in de AEX en S&P meestal gepaard met dito bewegingen van de edelmetalen, lijken nu de rollen omgekeerd, en nemen GOUD en zilver de hun toegemeten rol in van het ware geld. De aandelen van de mijnbedrijven zullen, na een underperformance van enkele jaren, hun plek gaan opeisen als the-place-to-be.

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: zondag 28 augustus 2011

Tussen hoop en vrees

Tussen hoop en vrees, zo kunnen huidige gemoedstoestand van beleggers best omschrijven: De hoop dat aandelen gaan herstellen. De vrees dat GOUD verder kan dalen.

Tussen hoop en vrees, zo kunnen huidige gemoedstoestand van beleggers best omschrijven: De hoop dat aandelen gaan herstellen. De vrees dat GOUD verder kan dalen.

Op vlak van aandelen kreeg men afgelopen week een reddingsboei toe geworpen. De redder in nood was opnieuw Warren Buffett. Hij nam een substantieel belang in Bank of America, een beslissing die hij nam toen hij (volgens eigen zeggen) een bad nam.

Het was voldoende om de negatieve trend even een halt toe te roepen. Aandelen herstelden 4 à 5 procent op weekbasis. Dat sprankeltje hoop was nodig om het moreel op te krikken.

We willen de pret niet bederven, maar de indices staan voor de maand nog steeds 8 à 10 procent lager!

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: zondag 28 augustus 2011

GOUDprijs al $412 gestegen in 2011

De prijs van GOUD is in 2011 al met $412,- per troy ounce gestegen.

De prijs van GOUD is in 2011 al met $412,- per troy ounce gestegen.

Albanian Minerals President and CEO Mr_Muja said "We expect the price of gold to remain strong based on low interest rates, increased demand and possible additional monetary stimulus measures in US and Europe"

Lees verder op Wall Street Journal
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2011

James Turk: GOUD en Zilver op springen. QE3 komt in september

James Turk zegt het opmerkelijk te vinden dat de beleidsmakers van de Federal Reserve ineens een dag extra bijeen komen in Washington. Dit zal plaatsvinden op 21 en 22 september. Volgens James is dit een indicatie voor een mogelijke aankondiging van QE3. Verder is hij hilarisch over GOUD en zilver!

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: vrijdag 26 augustus 2011

GOUDprijs boekt zoekrecord op Google

[...]

Maar je kunt ook op een andere manier naar GOUD kijken: als sentimentsindicator. Op zoek naar alternatieve economische indicatoren, stelt financieel analist Edward Ritchie tegenover weekblad The Economist, dat de frequentie van zoekopdrachten in Google naar 'gold price' vrij precies in de pas loopt met indicatoren zoals het Amerikaanse consumentenvertrouwen.

Opvallend is dat de frequentie waarmee 'gold price' wordt gezocht op Google, laat zien dat GOUD anno 2011 nog veel meer interesse wekt dan tijdens de financiële paniek van 2008.

[grafiek]

Lees verder op Z24 Zakelijk Nieuws
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs