EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
36
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7466 tot 7470
Geplaatst op: maandag 18 juli 2011

De remedie is GOUD, maar niet alleen GOUD

Na een consolidatie van de GOUD- en vooral de zilverprijs zijn beide edelmetalen nu weer in beweging gekomen. GOUD, de rustige broer van zilver, heeft weer een recordstand gehaald terwijl zilver bezig is zijn achterstand snel in te halen.

Hoe kan het ook anders; ons fiat geldsysteem is bezig in snel tempo te desintegreren en steeds meer marktpartijen krijgen in de gaten dat er iets helemaal verkeerd zit in ons geldsysteem. Zelfs is een enkele westerse centrale bank weer bezig om GOUD aan te schaffen.

Lees verder op Edelmetaal Blog
Geplaatst op: zondag 17 juli 2011

Ben Bernanke: Leugen na leugen

Peter Schiff merkt op dat Ben Bernanke de ene leugen na de andere plaatst. Naast de uitspraak van Bernanke dat het geld-verruimingsbeleid heeft geleidt tot het herstel van de economie, vertelde Ben aan de congresleden dat GOUD geen geld is, dat degene die GOUD kopen zich totaal niet bekommeren om inflatie, en dat de externe waarde van de dollar geen invloed heeft op de “domestic purchasing power” (koopkracht van de dollar / cost of living).

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: zondag 17 juli 2011

Marc Faber: Beleggers zonder GOUD of zilver lopen groot risico

Voor korte termijn kan Marc ons niets beloven, maar zeker gedurende de lange termijn (5 tot 10 jaar) kunnen we verwachten dat de GOUD en zilverprijs door zullen rollen naar het plafond. Genoeg tijd dus om GOUD en zilver te verzamelen!

Voor korte termijn kan Marc ons niets beloven, maar zeker gedurende de lange termijn (5 tot 10 jaar) kunnen we verwachten dat de GOUD en zilverprijs door zullen rollen naar het plafond. Genoeg tijd dus om GOUD en zilver te verzamelen!

 ...well basically , I think the risk for investors is not to own any Gold , but obviously it will also fluctuate like the dollar against the Euro moves it moves against the Yen it moves against the Swiss franc and so forth , and we could once have a period where the dollar strengthens somewhat under some conditions but quite frankly I do not see a huge downside risk for Gold lets say may be ten percent or so and I rather see that over the next five to ten years we will have substantially and I have to repeat substantially higher Gold prices or expressed differently substantially lower purchasing power of paper money

Lees verder op Marc Faber Channel
Geplaatst op: zaterdag 16 juli 2011

GOUD, zilver en de haussedreiging

Drugs zijn nog steeds streng verboden in de VS en je kunt er, na drie overtredingen hoe onschuldig ook naar onze liberale maatstaven, levenslang voor krijgen. De gevangenissen zitten dan ook overvol met kansarme recreatieve gebruikers.

Drugs zijn nog steeds streng verboden in de VS en je kunt er, na drie overtredingen hoe onschuldig ook naar onze liberale maatstaven, levenslang voor krijgen. De gevangenissen zitten dan ook overvol met kansarme recreatieve gebruikers.

Hoe anders zit dat met de toediening van massieve doses heroïne. Vandaag getuigde Fed gouverneur Bernanke dat QE 3, het derde liquiditeitenprogramma van de overheid, klaar staat. Anders komt het nooit goed met de huizenmarkt, zo verklaarde hij.

Lees verder op Inveztor
Geplaatst op: vrijdag 15 juli 2011

GOUD op nieuwe all-time high - hoogste GOUDprijs in euros

GOUD heeft vandaag een nieuwe recordprijs bereikt. De waarde van GOUD is toegenomen tot $1.581 per troy ounce op het moment van schrijven, ofterwijl EUR 1.117,89. Aanleiding voor de sterke stijging van de GOUDprijs is de aankondiging van de Amerikaanse centrale bank waaruit doorgeschemerd werd dat QE3 eraan zit te komen. Daarnaast blijven de problemen in Europa bestaan, met o.a. Griekenland, Italie en Ierland in zwaar financieel noodweer.

Lees verder op Edelmetaal Info

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs