Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 7476 tot 7480
Bron: BeursBox
Geplaatst: dinsdag 21 juni 2011

Wereldmunt: U gaat er om smeken

U gaat er om smeken, want die nieuwe munt zal voor een deel door GOUD en zilver gedekt worden. Om uzelf en om uw kinderen te voeden, zult u heel graag die nieuwe munt willen bezitten.

U gaat er om smeken bij hen die alle financiële macht al hebben.

Daarmee krijgen ze nog meer macht over de mensheid en daar gaat het de New order machthebbers alleen maar om. Als we hun huidige monopoly geld uitkotsen, dan komen ze gewoon met iets nieuws dat we wel accepteren. Dat ze daarvoor eerst op papier een stukje moeten inleveren zal ze niet deren. De nieuwe wereldmunt zal maar ten dele gedekt zijn door GOUD en dat deel zal gaandeweg weer verder teruggebracht gaan worden. U gaat dat GOUD er achter nooit in bezit krijgen en u gaat het nooit zien. Op papier zal die nieuwe munt keurig deels door GOUD gedekt zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 20 juni 2011

GOUD en Zilver import in India explodeert met 222 procent

Opmerkelijke importcijfers uit India: van april op mei 2011 steeg de invoer van GOUD en zilver met 222%!

The country’s imports have jumped to $40.9 billion, which has resulted in the gap between imports and exports widening to $15 billion – a 67% increase which is the largest since August 2008, prompting the government authorities to caution that India’s trade deficit for 2011-12 could touch a record $145-150 billion.

Minister Sharma pointed out that exports of iron ore were down given the ban on exports imposed by the country. Imports in pearls and precious stones, however, have risen 24.6% to $ 5.20 billion, gold and silver by 222% to $ 13.5 billion and iron and steel by 13% to $ 1.80 billion, he said.

 

Bron: Goud Portal
Geplaatst: zondag 19 juni 2011

Marc Faber: Real values of things

In a money printing environment it is difficult to know the REAL values of things.

Dit is precies hoe het systeem in elkaar zit. Zet de huizenmarkt bijvoorbeeld af tegenover de GOUDprijs en volg deze lijn voor een paar jaar. Kijk naar grondstofprijzen en zet deze af tegen de prijsontwikkeling van auto’s. Het geld klotst van de ene hoek naar de andere.

Marc Faber zet in zijn voorbeelden de S&P af tegen GOUD en de dollar. Door QE lijken aandelenbeurzen enorm in waarde gestegen, maar in werkelijkheid, bijvoorbeeld gemeten in GOUD of koopkracht, zijn ze nauwelijks van hun plaats geschoven, of zelfs gedaald!

Bron: GoudMarkt.nl
Geplaatst: zondag 19 juni 2011

Winbare GOUDreserves GOUDmijnen in 20 jaar uitgeput volgens U.S. Geological Survey

Op basis van de tegengestelde trends van dalende productie en stijgende vraag uit India en China verwacht Standard Charter Bank een GOUDprijs van $5.000 dollar in de nabije toekomst.

De stijgende GOUDprijzen van de afgelopen 11 jaar hebben de winstgevendheid van GOUDmijnen sterk verbeterd. Ook heeft de hoge GOUDprijs geleid tot veel nieuwe exploratie projecten naar nieuwe GOUDreserves. Uit het laatste onderzoek Standard Chartered Bank op basis van informatie van het U.S Geologicay Survey, blijkt echter dat er slechts beperkt nieuwe GOUDvoorraden worden ontdekt en dat binnen 20 jaar de GOUDvoorraden van de meeste GOUDmijnen uitgeput zullen zijn.

Bron: Vrijspreker
Geplaatst: zaterdag 18 juni 2011

Ligt er GOUD in Fort Knox?

Men kan pas over fantasieverhalen spreken indien het tegendeel bewezen is. Na nieuwsberichten zoals deze zou ik zelf niet zo snel het woord "fantasieverhalen" gebruiken, hoewel ze zeker interessant zijn.

Quote:
An investigation revealed that the bank had bought a consignment of fake gold from a supplier, who is now under arrest.

Het is in deze tijd van gammel geld wel heel erg interessant dat Ron Paul in Amerika gevraagd heeft om een echt onderzoek te doen naar het beschikbare GOUD.

[...]

Door die geheimzinnigheid komen er ook allerlei verhalen in omloop, waarvan natuurlijk een groot deel fantasieverhalen. Zo is er een verhaal dat de Amerikaanse regering stiekem GOUD verkocht heeft en vervangen door metalen baren die alleen maar verguld zijn!



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$