EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7476 tot 7480 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 15 september 2011

Eric Sprott voluit in GOUDmijnaandelen

Sprott Asset Management groeide op 10 jaar uit van een onbekende Canadese vermogensbeheerder tot een miljardenconcern, gestuwd door de krachten van de GOUD- en zilvermarkt.

In z’n maandelijkse statement benadrukt Eric Sprott, de man achter het Sprott imperium, dat hij momenteel GOUDmijnaandelen verkiest boven het edelmetaal, simpelweg om dat ze vandaag een substantieel opwaarts potentieel herbergen.

Beleggers zijn nog altijd enorm bevreesd door de forse val van enkele jaren terug. Onterecht zo merkt Eric Sprott op, want met de recente correctie op de beurs gingen GOUDmijnaandelen juist hoger! Dit is de ‘omgekeerde wereld’ van wat we zagen in 2008 en 2009.

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 september 2011

Beurs.com: Waarom GOUD?

De belangrijkste fout die de anti-GOUD analisten maken is dat zij GOUD slechts zien als een economische grondstof en niet als de ultieme vorm van geld. Geld dat niet kan worden gemanipuleerd door politici en niet eenvoudig met een druk op een toetsenbord kan worden gemaakt.

Geld dat juist hieraan zijn waarde ontleent en wereldwijd gedurende een proces van 5.000 jaar via een bottom up proces door de mensheid als geld is gedefinieerd. Vroeger werden allerlei goederen gebruikt als ruilmiddel, zoals vee, granen, zilver, hout,… GOUD is door de eeuwen heen gekozen als het ultieme en beste ruilmiddel. GOUD is geld zonder verplichting van een tegenpartij dat men in eigen bezit kan hebben.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 september 2011

Amerika is failliet - Koop GOUD!

Bovenstaande uitspraak is van Eric Sprott van Sprott Asset Management. Met meer dan 35 jaar ervaring in professioneel beleggen levert deze beheerder advies aan vele fondsen, waarbij letterlijk miljarden dollars omgaan. Een stem om eens goed naar te luisteren dus. Onlangs werd hij geïnterviewd en ik parafraseer wat er zoals gezegd werd.

Lees verder op BeursBox
Geplaatst op: dinsdag 13 september 2011

Is GOUD de enige vluchthaven door valutaoorlog?

De interventie van de Zwitserse centrale bank met de daarbij behorende “euro-peg” maakt duidelijk dat nu elke belangrijke valuta meedoet aan de strijd der devaluatie. Deze valutaoorlog heeft voor beleggers dan ook grote consequenties, aangezien men de koopkracht in elke valuta wil laten dalen door zoveel mogelijk geld te verzinnen. Een mogelijkheid was voorheen om dan te zoeken naar relatief kleine valuta’s zoals de Zwitserse Frank. Maar nu de Zwiters ook last kregen van hun dure munt lijkt het onmogelijk om nog een veilige valuta te vinden. Andere kleine valuta’s, zoals de Noorse Kroon, zouden nog kunnen dienen als vluchthaven voor beleggers. Maar daar werd afgelopen vrijdag een stokje voor gestoken door de centrale bank van Noorwegen. Die heeft namelijk bekend gemaakt dat bij een te sterke Kroon gezocht zou worden naar een monetair redmiddel, lees de markt overspoelen met Noorse Kronen, om de Kroon goedkoop te houden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 september 2011

Terwijl aandelen aan terrein inleveren, consolideren grondstoffen hun winsten

Dat de beurzen onder druk staan is een understatement. De markten zitten al enkele weken in crash modus en aandeelhouders werpen stilaan de handdoek in de ring.

Dat de beurzen onder druk staan is een understatement. De markten zitten al enkele weken in crash modus en aandeelhouders werpen stilaan de handdoek in de ring.

Ondertussen moeten beleggers nog altijd niet veel weten van grondstoffen en edelmetalen!

Nu olie opnieuw de kaap van 90 dollar per vat heeft bereikt en GOUD koppig boven 1800 dollar blijft handelen, vonden we het een goede gelegenheid om eens een stand van zaken op te maken.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs