Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 7481 tot 7485
Bron: BitCoin.org
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2011

Vergeet GOUD. We schakelen over naar BitCoin

Ik sprak net met Koen Dil, de eigenaar van Biflatie.nl. Hij vroeg me of ik ooit gehoord had van BitCoin. Vaag in de verte rammelde er een belletje, maar ik kon het niet thuisbrengen.

Ik raakte ultiem in de stemming toen hij me vertelde over BitCoin. Het betreft namelijk een sterk opkomende digitale munteenheid dat los staat van de overheid en (centrale) banken. Geen manipulatie dus. Deze digitale munt neemt de afgelopen weken enorm in populariteit toe. BitCoin is de afgelopen weken enorm in waarde gestegen en vormt een serieus gevaar voor het huidige monetaire systeem! De CIA houdt dit underground geld systeem nauwlettend in de gaten! BitCoin is ten opzichte van de euro in enkele dagen ruim in waarde verdubbelt.

Ik kon niet wachten dit met iedereen te delen hoewel Biflatie.nl de BitCoin credits ontvangt. Koen zal binnenkort een uitgebreid artikel hieromtrent op Biflatie.nl zetten. Ik kan u verzekeren dat u hier binnenkort veel meer over te horen zult krijgen! Er reizen namelijk vele vragen omtrent deze ontwikkeling!

Goede startpunten voor meer info:

bitcoin.org
forum.bitcoin.org
Bitcoincharts.com
en.Bitcoin.it

Bron: Onthypen.nl
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2011

GOUDkoorts: hype of slimme aankoop?

Het vinden van GOUD wordt in veel culturen beschouwd als een teken van geluk. Toch is het bezit ervan vaak een teken dat je het ergste vreest. Natuurlijk zijn er mensen die het edelmetaal kopen omdat ze het mooi vinden, maar de typische GOUDbezitter is een belegger die verwacht dat ‘papieren’ rijkdom steeds minder waard wordt. Feit is dat de GOUDprijs in 10 jaar tijd 600 % is gestegen. Onthypen dook in de wereld die GOUD heet.

Bron: Goud Portal
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2011

Jim Rogers over zilver (WSJ)

Jim Rogers sprak in dit interview met WSJ over de globale economie. Hoogtepunten: Groeiverwachtingen van China, waarom bailouts slecht zijn voor economische groei en de schijnbaar onvermijdelijke ineenstorting  van de dollar. Ook verteld Jim waarom hij blij is met de enorme daling van de zilverprijs.

Een van de betere quotes uit dit interview
In een reactie op de claim dat de bailout van de autoindustrie volledig terugbetaald is:
If you and I kept our books like the US government does, we would be in jail right now. I promise you that.

Runner up (about Bernanke), If I was wrong every month for 8 years, you wouldnt have me on your show!.

De discussie over de schuld van de VS begint na vijf minuten. Echter, de hele video is het kijken waard. Het zilver/GOUD praatje begint op 14:30.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2011

James Turk...

Reeds eerder verschenen op AmsterdamGold.com, GOUDMarkt en ZilverGOUDWinkel, nu te zien op Beurs.com voor diegene die deze must see nog niet gezien hebben:

James Turk is een autoriteit op het gebied van de edelmetalen als stichter van GoldMoney, waar je fysiek GOUD kunt kopen, verkopen en laten bewaren.  In volgende video spreekt hij over muntdevaluatie, de GOUDprijs, de monetaire instabiliteit en hyperinflatie.

Bron: Edelmetaal Blog
Geplaatst: vrijdag 10 juni 2011

Wie zijn billen brandt...

Het moge duidelijk zijn; de verwachting dat GOUD en zilver een aanzienlijke daling zouden meemaken op 9 juni is niet uitgekomen. Uw columnist zal zijn beschadigd blazoen en uw terechte scherts manmoedig proberen te dragen.

Toch is de voorspelling niet zo maar uit de lucht komen vallen; er waren wel degelijk tekenen die op een daling wezen.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$