EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7481 tot 7485 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2011

Hugo Chavez gaat GOUDmijnen nationaliseren

Wat we al een tijdje vreesden, blijkt stilaan realiteit te worden. ‘Onstabiele’ landen gaan hun GOUDindustrie nationaliseren!

Hugo Chavez gaf als eerste de aftrap door een nationalisatie van de GOUDmijnsector in Venezuela aan te kondigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2011

Dow/GOUD ratio naar 1

Korte termijn:
Gebaseerd om mijn schattingen van een correctie van GOUD naar zo’n $ 1250 per ounce en een rally in de Dow naar 12.500 punten, zou de Dow/GOUD ratio naar 10 kunnen stijgen.

Lange termijn:
Mijn einddoel voor de Dow/GOUD ratio ligt zo rond de 1, als GOUD en de Dow bijvoorbeeld beide rond 5.000 noteren, ergens voor het einde van 2015.

Lees verder op Inveztor
Geplaatst op: donderdag 18 augustus 2011

De ultieme bear trap voor GOUD

Bij GOUD zien we nu dezelfde patronen:

Bij GOUD zien we nu dezelfde patronen:

Nasdaq bear trap
Ik begon met handelen eind 1997 en was me er van ‘aware’ dat de Nasdaq inderdaad in een bull markt zat, maar de mini crash van eind 1998, die de Nasdaq van 1900 naar 1350 deed dalen, deed het inderdaad voelen alsof de bull voorbij was. Ik herinner me nog goed hoe sommige grote techbedrijven als Yahoo, America Online en Amazon bijna de helft van hun waarde verloren tussen juli en oktober 1998.

Achteraf bleek dat een van de grootste bear traps aller tijden. Tech ralliede van oktober 1998 tot maart 2000. Van 1300 Nasdaq tot 5000 punten tijdens de mania phase.

Lees verder op Inveztor
Geplaatst op: woensdag 17 augustus 2011

GOUDbubbel staat op knappen

Sommige analisten...

Sommige analisten...

De GOUDprijs staat op het punt van instorten. Dit denken analisten van de Amerikaanse bank Wells Fargo. Speculanten hebben de GOUDprijs zo omhoog gedrukt dat de bubbel binnenkort wel moet barsten, volgens deze analisten.

We hebben gezien wat voor economische schade bubbels kunnen toebrengen en we voelen ons gedwongen om mensen te waarschuwen”, aldus de analisten in een rapport.

Lees verder op Nu Z
Geplaatst op: woensdag 17 augustus 2011

Chavez gaat GOUDindustrie nationaliseren

De Venezolaanse president Hugo Chavez gaat de GOUDindustrie in zijn land nationaliseren. Hij wil de gehele productie van het edelmetaal toevoegen aan de nationale reserves, zei hij woensdag in een interview met de staatstelevisie.

De Venezolaanse president Hugo Chavez gaat de GOUDindustrie in zijn land nationaliseren. Hij wil de gehele productie van het edelmetaal toevoegen aan de nationale reserves, zei hij woensdag in een interview met de staatstelevisie.

De beslissing volgt op gesprekken tussen de regering en buitenlandse bedrijven in de Venezolaanse GOUDmijnindustrie. Die stelden schade te lijden door de regels die limieten stellen aan de GOUDexport uit het land. Ze hebben daardoor financieringsproblemen en kunnen moeilijk extra banen scheppen.

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs