EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7486 tot 7490 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 3 augustus 2011

Fitch herziet AAA rating VS: GOUD naar 1660 dollar

Ook Fitch gaat de AAA rating van de VS onderzoeken volgens Bloomberg.

Ook Fitch gaat de AAA rating van de VS onderzoeken volgens Bloomberg.

Although the agreement is a good first step in adjusting the fiscal challenges that the U.S. faces, it is just a first step,” David Riley, Fitch’s London-based head of sovereign ratings, said in a telephone interview. “Does it mean that the AAA rating is completely secure of the medium term? No.

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: dinsdag 2 augustus 2011

Gold and Silver on Steroids

Zowel GOUD als zilver verkiezen momenteel het hazenpad richting het dak. Klaarblijkelijk beginnen steeds meer beleggers te beseffen dat de zogenaamde oplossingen bestaan uit gebakken lucht. Een aankondiging van QE3 zou de kers op de taart moeten zijn.

[...]

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: dinsdag 2 augustus 2011

Gold and Silver on Steroids

Zowel GOUD als zilver verkiezen momenteel het hazenpad richting het dak. Klaarblijkelijk beginnen steeds meer beleggers te beseffen dat de zogenaamde oplossingen bestaan uit gebakken lucht. Een aankondiging van QE3 zou de kers op de taart moeten zijn. Dat zou dan wel eens een lekkere kersentaart kunnen worden.

Het einde van de poppenkastvoorstelling dat zich afspeelde binnen het Witte Huis heeft schijnbaar het tegengestelde resultaat opgeleverd. Tegenvallende cijfers uit het failliete Amerika willen de dollarkoers ook niet echt ondersteunen.

Het schijnt dat daarnaast ook beursen wereldwijd al enkele dagen niet echt mee willen werken. Misschien een mooi excuus voor de FED om wat inkt-cartridges (voornamelijk groene inkt) uit de verpakking te trekken. Er is immers weer wat ruimte gecreëerd.

Het is zoals door de hele geschiedenis heen: GOUD en zilver zullen het te allen tijde winnen van welk fiat geld systeem dan ook. GOUD zit momenteel te ruiken aan $1660 per troy ounce waar zilver $41 dollar aan dreigt te tikken. Het zijn ongekende uitspattingen van het edelmetaal, maar een andere weg is eigenlijk ook niet mogelijk.

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: dinsdag 2 augustus 2011

Neergang aandelenmarkt gestart

Afgaande op de ontwikkeling op de obligatiemarkten bevindt de economie zich in een recessie, zo meldde de befaamde belegger Marc Faber op televisiezender CNBC. De aandelenbeurzen zijn volgens hem daarom kwetsbaar, zeker omdat deze slechts een stukje van de sinds begin 2009 geboekte winsten hebben ingeleverd.

[...]

Terwijl Faber denkt dat de aandelenmarkten aan het begin staan van een sterke neergang, ziet hij volop kansen in de edelmetalen. Vanwege zijn status als veilige haven zal de prijs van GOUD zich rond recordhoogte blijven voortbewegen.

Lees verder op de Telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 augustus 2011

Centrale bank van Zuid-Korea koopt na 13 jaar opnieuw GOUD

De centrale bank van Zuid-Korea kocht voor het eerst in meer dan een decennium opnieuw GOUD!

De centrale bank van Zuid-Korea kocht voor het eerst in meer dan een decennium opnieuw GOUD!

De bank kocht over de afgelopen 2 maanden 25 ton GOUD, oftewel 803.769 ounces, voor een bedrag van 1,24 miljard USD.

Als GOUDanalisten zijn we bijzonder opgewekt over dit nieuws, aangezien Zuid-Korea beschouwd wordt als een ‘volgeling’ van het Westen.

Dit kan de voorbode zijn voor de overige Westerse centrale banken om hun GOUDreserves opnieuw aan te vullen. In dat geval zal de prijs van GOUD verveelvoudigen.

Lees verder op Slim Beleggen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs