EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7491 tot 7495 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 15 augustus 2011

Interview met Eric Sprott door James Turk

James Turk van goldmoney.com heeft de GATA conferentie die recent plaatsvond aangegrepen om een aantal sprekers te interviewen. In het onderstaande filmpje wordt Eric Sprott, van Sprott Asset Management, geïnterviewd door Turk.

James Turk van goldmoney.com heeft de GATA conferentie die recent plaatsvond aangegrepen om een aantal sprekers te interviewen. In het onderstaande filmpje wordt Eric Sprott, van Sprott Asset Management, geïnterviewd door Turk.

Tijdens het interview worden de GOUD- en zilvermarkt uitvoerig besproken. Het interview duurt een half uur en is voor iedereen met interesse in GOUD en zilver de moeite waard.

Lees verder op Amsterdamgold.com
Geplaatst op: maandag 15 augustus 2011

Terug naar een GOUDen standaard

Nu de fiatgeld valuta steeds verder weg glijden wordt er volop over gespeculeerd wat er zal gebeuren als de dollar en de euro, in de huidige vorm, in elkaar storten. Onder het gewicht van de monetaire inflatie en het daarmee samenhangende wantrouwen bij de bevolking ten aanzien van uit de lucht gegrepen geld zou er in de nabije toekomst een einde kunnen komen aan diverse ongedekte muntstelsels. Centrale banken als de FED in de Verenigde Staten van Amerika en de ECB in Europa ledigen de trukendoos tot op de bodem in een poging het vertrouwen te herstellen, maar stuitten daarbij op een groot probleem.

Lees verder op Edelmetaal-Info
Geplaatst op: maandag 15 augustus 2011

Happy Birthday Fiat Dollar

Het is vandaag precies 40 jaar geleden (15 augustus 1971) dat de Amerikaanse president Nixon de dollar, de wereldreservemunt, officieel ontkoppelde van de GOUDstandaard.

Door het fiat geldsysteem zijn we vandaag verwikkeld in een globale financiële crisis van ongeziene omvang.

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 augustus 2011

Column: Is GOUD geld of het begin van monetaire hervorming?

Tegenwoordig circuleert GOUD niet als een ruilmiddel. Het wordt wel steeds meer als betrouwbaarder aanvaard, omdat het papiergeld snel haar waarde verliest, als gevolg van de onbekwaamheid van onze leiders die de economie willen beheersen en vastberaden zijn om het papiergeld net zo betrouwbaar te maken als GOUD.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 15 augustus 2011

GOUD een hype?

Volgens Harry Geels is GOUD een hype en moet je daar zeker niet inzitten.

Volgens Harry Geels is GOUD een hype en moet je daar zeker niet inzitten.

Zover mij bekend heef Harry GOUD nooit veel gevonden. Ondertussen was het de beste belegging van de laatste 10 jaar, maar Harry blijft stug volhouden dat het niets is.

De feiten spreken tegen dat GOUD een hype is. Immers, de meute verkoopt GOUD. Kijkt u maar in de krant en op TV. Overal wordt u opgeroepen om GOUD te VERkopen. Niet echt het teken van een hype. Immers, bij een hype ziet u overal dat u GOUD moet KOPEN.

Lees verder op BeursBox
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs