EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7496 tot 7500 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 15 augustus 2011

Column: Is GOUD geld of het begin van monetaire hervorming?

Tegenwoordig circuleert GOUD niet als een ruilmiddel. Het wordt wel steeds meer als betrouwbaarder aanvaard, omdat het papiergeld snel haar waarde verliest, als gevolg van de onbekwaamheid van onze leiders die de economie willen beheersen en vastberaden zijn om het papiergeld net zo betrouwbaar te maken als GOUD.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 15 augustus 2011

GOUD een hype?

Volgens Harry Geels is GOUD een hype en moet je daar zeker niet inzitten.

Volgens Harry Geels is GOUD een hype en moet je daar zeker niet inzitten.

Zover mij bekend heef Harry GOUD nooit veel gevonden. Ondertussen was het de beste belegging van de laatste 10 jaar, maar Harry blijft stug volhouden dat het niets is.

De feiten spreken tegen dat GOUD een hype is. Immers, de meute verkoopt GOUD. Kijkt u maar in de krant en op TV. Overal wordt u opgeroepen om GOUD te VERkopen. Niet echt het teken van een hype. Immers, bij een hype ziet u overal dat u GOUD moet KOPEN.

Lees verder op BeursBox
Geplaatst op: zondag 14 augustus 2011

Wat gaat GOUD doen

De GOUDprijs is de laatste weken enorm hard gestegen. We zagen eerder zo'n patroon bij zilver.

De GOUDprijs is de laatste weken enorm hard gestegen. We zagen eerder zo'n patroon bij zilver.

Is het daarmee zeker dat de GOUDprijs dezelfde duikeling gaat maken die zilver maakte toen het zo hard was gestegen? Neen, natuurlijk niet. Maar wel is het zo dat de enorme onzekerheid die is ontstaan mogelijk tijdelijk minder gaat worden zodat investeerders 'vergeten' dat ze de veiligheid van GOUD zochten. Door deze run op GOUD zijn er ongetwijfeld traders en speculanten in de problemen gekomen. Die hadden zo'n stijging niet verwacht en moesten hun short positie dekken. Daarmee ontstond nog meer vraag naar GOUD en als zo'n situatie zich voordoet, dan schiet de koers even te ver omhoog.

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: zondag 14 augustus 2011

Transparantie - Een GOUDen Kans

De GOUDprijs gemeten in nagenoeg alle belangrijke valuta bereikt dagelijks nieuwe records. Mainstream analisten die GOUD niet begrijpen reppen over een bubbel. Gelukkig zie je ook steeds meer positieve geluiden over GOUD, zelfs in mainstream media.

Dit artikel dient niet om GOUD aan te prijzen als remedie voor de huidige kwalen. Ook al ben ik overtuigd van de monetaire kwaliteiten van GOUD en verwacht ik dat in een vrije markt (digitaal) GOUD, eventueel in combinatie met bitcoins een globaal betaalmiddel zou zijn.

Lees verder op Vrijspreker
Geplaatst op: zaterdag 13 augustus 2011

Exclusieve voorverkoop zilver en GOUD munten van 2012

Elk jaar wordt in september de nieuwe serie beleggingsmunten van de Perth Mint geintroduceerd. De collectie munten bestaat uit diverse zilveren en GOUDen munten, allen geslagen in tenminste 99,9% puur zilver of GOUD. De munten van de Perth Mint zijn zeer populair doordat het design jaarlijks verandert. Er speelt hier naast de waarde van GOUD en zilver ook een zekere verzamelwaarde een belangrijke rol.

De Perth Mint heeft dit jaar reeds de productie van de 2011 Kookaburra en Koala kilo munten stopgezet om zich te kunnen focussen op de introductie van de 2012 munten. Naar verwachting zullen medio september deze munten beschikbaar voor levering zijn. De productiecapaciteit wil men wegens de verwachte hoge vraag volledig aanwenden voor deze munten. De Lunar serie zal naar verwachting zeer snel zijn uitverkocht, aangezien 2012 het jaar van de draak is en dit vooral in Azie (staatssymbool van China) zal zorgen voor een extreem hoge vraag naar deze zilveren en GOUDen munten.

Lees verder op Edelmetaal Info
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs