Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 7506 tot 7510
Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: dinsdag 31 mei 2011

Utah heeft alternatief voor de dollar

Dankzij de Legal Tender Act of 2011  krijgen de bewoners van de Amerikaanse staat Utah de keuze om zowel met dollarbiljetten als GOUDen en zilveren munten (Golden Buffalo &Silver Eagle) te betalen. De GOUDen en zilveren munten, die door de US Mint geslagen worden, zijn al een wettig betaalmiddel, maar dankzij de wet zijn ze niet meer gebonden aan hun nominale waarde.

Bron: Slim Beleggen
Geplaatst: dinsdag 31 mei 2011

James Turk: $8,000 GOUD en $400 Zilver tegen 2013-2015

James Turk werd geïnterviewd door SGTreport.com over de huidige financiële crisis waarin we ons begeven en wat de uitkomst zal opleveren. Zijn voorspellingen voor GOUD en zilver zitten vandaag nog steeds schema!

Bron: King World News
Geplaatst: dinsdag 31 mei 2011

Richard Russell: Moment om zilver te kopen

Er heerst alom twijfel over het voortbestaan en de stabiliteit van vrijwel alle valuta’s verspreidt over de wereld. Het netto resultaat is dat het grondwettelijke geld – GOUD en zilver – zullen blijven stijgen in waarde ten opzichte van fiat geld – geld waarvan is afgesproken dat dit geld “is”. 

Volgens de grondwet van de Verenigde Staten zijn enkel GOUD en zilver het echte geld. Zilver is een stuk goedkoper dan GOUD. We zien dan ook dat het grote publiek massaal voorkeur geeft het witte edelmetaal.

Remember I said that during recessions, silver is treated as an industrial metal, but during periods of inflation silver is treated as a monetary metal. With inflation built into Americas future, I see silver following gold to higher levels. And I see the public once more rushing in to buy silver as a safe-haven currency against a shaky dollar.

Bron: Middelkoops Goud.com
Geplaatst: maandag 30 mei 2011

Chinese GOUDreserve neemt met $11 miljard toe

De “State Administration of Foreign Exchange” (SAFE), het soevereine welvaartsfonds (SWF) dat de buitenlandse valutareserves van China beheert, heeft haar cijfers bekend gemaakt over de reserves van China voor 2010.

De Chinese  buitenlandse reserves stegen in 2010 met 19% van $3.457 miljard naar $4.126 miljard. Deze reserves bevatten onder andere directe investeringen in het buitenland, buitenlandse valutareserves en GOUD. De waarde van het GOUD dat China op haar balans heeft staan nam met $11 miljard toe; een toename van 29,6%.

Bron: Zilver Goud Winkel
Geplaatst: maandag 30 mei 2011

Zilver en GOUD wettig betaalmiddel in Utah

Utah is de eerste staat in Amerika waar het mogelijk is om met zilver en GOUD te betalen. In een poging om het beleid van de Amerikaanse centrale bank, de FED, te ondermijnen is er een nieuwe wet gemaakt die het toestaat om met zilver en GOUD te betalen. Het zilver en GOUD wordt opgeslagen in een kluis en vervolgens kunnen betalingen verricht worden met een betaalpas. De kluis, Utah Gold and Silver Depository, zal geopend worden op 1 juni aanstaande.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$