EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 7516 tot 7520 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 13 augustus 2011

Exclusieve voorverkoop zilver en GOUD munten van 2012

Elk jaar wordt in september de nieuwe serie beleggingsmunten van de Perth Mint geintroduceerd. De collectie munten bestaat uit diverse zilveren en GOUDen munten, allen geslagen in tenminste 99,9% puur zilver of GOUD. De munten van de Perth Mint zijn zeer populair doordat het design jaarlijks verandert. Er speelt hier naast de waarde van GOUD en zilver ook een zekere verzamelwaarde een belangrijke rol.

De Perth Mint heeft dit jaar reeds de productie van de 2011 Kookaburra en Koala kilo munten stopgezet om zich te kunnen focussen op de introductie van de 2012 munten. Naar verwachting zullen medio september deze munten beschikbaar voor levering zijn. De productiecapaciteit wil men wegens de verwachte hoge vraag volledig aanwenden voor deze munten. De Lunar serie zal naar verwachting zeer snel zijn uitverkocht, aangezien 2012 het jaar van de draak is en dit vooral in Azie (staatssymbool van China) zal zorgen voor een extreem hoge vraag naar deze zilveren en GOUDen munten.

Lees verder op Edelmetaal Info
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2011

marginverhoging GOUD versus zilver

Waarin we het verschil tussen GOUD en zilver zien. Meer marge op GOUD. GOUDaandelen stijgen en de rest zakt.

Waarin we het verschil tussen GOUD en zilver zien. Meer marge op GOUD. GOUDaandelen stijgen en de rest zakt.

Vanaf precies een jaar geleden steeg zilver van $18 naar $50 in een schuimende blow-off. Die eindigde toen de marge op zilver werd verhoogd. Dat ging met een orde van grootte van +84% in vier stappen gedurende twee weken. Speculanten moesten vanaf die dag dus wat meer in hun portemonnee hebben om door te spelen met zilver.

Lees verder op Inveztor
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2011

Waarom lachen mensen als je over GOUD praat alsof het geld is?

Shekel, de oude Drachma, Denarius , Talent, Daric , Obolus. Zomaar wat namen van oude munt eenheden die vroeger gebruikt werden om te handelen door geavanceerde beschavingen als Rome, Griekse stadstaten, de Perzen en Lydië.

Tot enige tijd terug werden onze munteenheden ook aan GOUD gekoppeld, simpelweg omdat dit een eerlijke manier van handel is, en de waarde in GOUD vrijwel altijd het zelfde is gebleven. Natuurlijk is dit op enkele uitschieters na een feit.  De Oorlog van Trajanus tegen Dacië bijvoorbeeld, leverde het Romeinse rijk zoveel GOUD op dat de waarde aanzienlijk daalde in een korte tijd.

Lees verder op Vrijspreker
Geplaatst op: vrijdag 12 augustus 2011

GOUD weer duurder dan platina

Waar de afgelopen weken de GOUD:zilver ratio uit de hand is lopen (1:46 +), loopt de ratio van GOUD ten opzichte van platina steeds meer terug. En wel zodanig, dat GOUD na jaren weer duurder is dan platina!

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: donderdag 11 augustus 2011

Nieuwe innovatieve GOUD baren op de markt

Producent Valcambi heeft dit jaar een nieuw soort GOUDbaren geïntroduceerd. De zogenaamde CombiBars zijn GOUDbaren waarvan een deel kan worden afgebroken, net als chocoladerepen. Hierdoor worden deze GOUDbaren een stuk makkelijker verhandelbaar.

Lees verder op Edelmetaal Blog
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs